Дмитро Вовнянко
Шоу продовжується!
14-а бригада в районі траси Маріуполь-Донецьк сунула вперед і вийшла на околиці села Ясне. Біля Докучаївська.
Водночас (і це особливо доставило) прикордонники перенесли свій КПП на 5 км вперед - вглиб теритиорії зайнятої терористами. У відповідь на це бойовики... перенесли свій КПП на ті самі 5 км назад.
Під загрозою - Докучаївськ. У самому містечку - панічні чутки про те що ЗСУ буде там з дня на день. За останніми даними бойовики почали терміново перекидати туди техніку і "відпускників", а отже тиск на Авдієвку, очевидно, дещо ослабне.
Show must go on! Продовжуємо, тримати кулаки за наших бійців і всіляко допомагаємо їм хто на шо багатий. Особливо рекомендую допомагати разом з ФОНД Дианы Макаровой
PS Чує моє серце, скоро в цьому клубі будуть танці...
Mason Lemberg
- топили за яроша? - обісрались. де тепер ярош? взяв донецьк за 2 тижні?
- топили за ляшка? - обісрались. кажуть що ляшко-клоун. насправді клоуни вони.
- топили за реформатора садового, люстатора єгорку, камбата сімьона? - обісрались. тепер плюються
- топили за беню, борю, гену, жопу рвали? - обісрались. тепер взагалі мовчок, так ніби "батько батальйонів" не "захистив Дніпропетровськ".
- зараз топлять за саакашвілі, машу гайдар, боровика, всяких квартирних махінаторів каськів, сакварелідзе... що зроблять? - правильно, обісруться... процес вже триває і він нічим не відрізняється від тих процесів, які були раніше з іншими "героями" цієї оповіді. такі ж істеричні припадки і не бажання бачити очевидного.
- при цьому всьому суб'єкти паралельно шукали і продовжують шукати фабрики порохоботів, ростовських мамок, інфоволнтьорів і т.д., на яких би можна було "повісити" всі ці власні обмазування фекаліями.
обісраються не тому, що я пророк, а тому що це природний процес, коли зробивши ставку на ідіотів (популістів, дурнів) ти в кінцевому випадку обсираєшся.
і не можуть ідолопоклонники зрозуміти, що проблема не в порохоботах, не в ростовських мамках, а в них самих, які вже 2 роки мечуться в пошуку нових ідолів, а замість ідолів знаходять чергових ідіотів.
тільки от біда, що їхня безвідповідальність в пошуку що раз нових ідіотів позначається на країні і її майбутньому.
Личинка порохобота
Жарт запорізької команди КВН «Синдикат»
Україна. Середина 90-х. Старий дєд у черзі в ЖЕК лає українську владу: «Довели країну, демократи довбані. От тільки послухайте – я вчора дєвку додому привів, роздягнув, а у мене… не встав. А при Сталіні такого не було!».