Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Кому прийшла така мисля пошутити на перше число?

Я так розумію що цю гілку Ви зараз вже модерувати не можете, але можливо Ви можете хочаб повернути назву той гілки де Вас автором призначили?

А взагалі хєрня якась, приїзджають хлопці по ротаціїї на передок, а там лугандонські прапори висять і "уркі шуткі травят",
с 1м апрєля блять...

Пройдут недели, месяцы, но этот день так и останется для зрадофлудеров днем самой высокой посещаемости ветки "Критические дни...". Низабудем!!!!

Пройдут недели, месяцы, но этот день так и останется для зрадофлудеров днем самой высокой посещаемости ветки "Критические дни...". Низабудем!!!!
Тереть ничего не буду.
А ваш сахарок пусть там ничего не трет. Думаю, завтра всё встанет на свои места: лизоблюдская для порохоботов останется, а зрадоебская, соответственно, для критически мыслящих патриотов Украины. До завтра.

Вот и вся продажная сущность капиталистов. А вы огорчались, когда их не пускали на украинский рынок. И радовались, когда их допустили.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

h6jegj.webp

Ryanair показав планування салону нових літаків на рейсах в Україну!
Ірландський лоукост Ryanair з осені 2018 року почне виконувати нові рейси з України на 15 нових напрямках. Є відомий детальний розклад рейсів, квитки вже в продажу.

На прес-конференції Ryanair 23 березня Президент України наголосив, що перші польоти очікують у жовтні, бо для українського ринку потрібно закупити окремі літаки і створити відповідну інфраструктуру. Невже Петро Порошенко вже тоді знав, що це будуть особливі літаки?

Сьогодні стало відомо, про які літаки йде мова, а також яке планується розміщення крісел у салоні.

e6cdej.webp

Флот Ryanair складається з 400 літаків Boeing 737-800 і компанія очікує на поставку ще двохсот літаків Boeing 737 та 737 MAX.

Лоукост-модель перевізника не передбачає продаж всіх квитків на рейс за ціною 5-10 євро. Середня вартість квитків становить 35-45 євро, і щоб одні пасажири летіли за 10 євро, інші змушені заплатити за квиток 100-150 євро (як правило, ціни стрімко зростають за кілька днів до вильоту).

Саме так і працює Ryanair в країнах ЄС, але у зв’язку з низькою платоспроможністю громадян України дорогі квитки можуть не знайти свого покупця і компанії доведеться підняти мінімальну ціну на квитки до 30-40 євро.

Отже, для того, щоб зберегти для українців низькі ціни, Ryanair планує обладнати нові літаки Boeing 737-800, що будуть виконувати рейси у Київ та Львів, стоячими місцями!

gaj8bc.webp

Ryanair вже провела переговори з авіабудівним концерном Boeing про створення модифікованих літаків зі стоячими місцями. Як зазначив генеральний директор Ryanair Майкл О’Лірі, ці зміни дозволять збільшити кількість місць в салоні літака на 40%. Також він повідомив, що стоячі не будуть впроваджені на рейсах Київ – Барселона через значну тривалість польоту. Зараз літаки Boeing 737-800 містять 189 крісел, а після модифікації зможуть перевозити до 260 пасажирів.

Ідею стоячих місць одіозний О’Лірі запозичив у китайської авіакомпанії Spring Airlines, яка першою в світі вирішила перевозити пасажирів стоячи.

Введення в експлуатацію літаків Boeing 737-800 планується з 1 квітня 2019 року :)

Івано-Франківськ

87cb4e233ab111e907d149df35cfdeed.webp

Svyatoslav Tsegolko

Подлинная учетная запись

@STsegolko
Читать Читать @STsegolko
Еще
Під час зустрічі з громадою Маріуполя Президент проанонсував, що 10 квітня, одразу після Великодня, здійснить візит до Берліна для переговорів з Канцлером Німеччини

Пишуть шо то порохоботи, вже допіздилися до того що мовляв мінстєць - самий ефективний міністр у пороха :D

Петро Порошенко был(-а) в прямом эфире.
5 мин. ·
Вітаю воїнів легендарної 79-ї бригади зі святом.

Розраховую, що цього разу Росія-агресор дотримуватиметься режиму припинення вогню. Віри Москві, звичайно, нема. Над Кремлем не хрести, а зірки, отож місце воно якесь не дуже православне. І воїни не гірше за мене знають, що слово їхніх «співрозмовників» з того боку лінії зіткнення, не варте й рваного рубля.

Але ніхто не позбавляє українських військових права за наказом командирів давати гідну відсіч провокаціями ворога. Більше того, це їх обов’язок. І поточний режим припинення вогню не є винятком.

Дотримуйтесь його, але тримайте порох сухим, будьте напоготові, і в критичних ситуаціях набоїв не шкодуйте!
Відео:

Цікаво, я їх не чипав, та нічого не писав. Бо то не дотепний жарт у мене з ними взагалі спілкуватися бажання немає. То навіщо ви сюди пишете? З позиції Д‘Артаняна? Ви не він, ви невловимий Джо ;)

пипец какой-то на форуме творится... темы перемешали, переназвали! в тему о вторжении русни засунули все посты зрадоёбов из ветки Гелика и Инги... это по мнению модеров так смешно?:рл: типа с 1 апреля... еще фоток трупов наших солдат туда добавьте для смеха!:відстій:

зато эту как назвали: "Критические замечания к событиям в Украине и вокруг Украины."

т.е. теперь весь позитив в стране - это будет идти в формате критики... зрадоёбы полностью выкупили форум?

Сахар, это типа так руководство решило подьебнуть всех с 1 апреля, то поменяло названия веток?
Я человек прямой, доисторический, я эту подьебку не заценил...

Вот и вся продажная сущность капиталистов. А вы огорчались, когда их не пускали на украинский рынок. И радовались, когда их допустили.
1ое апреля:)
у Боинга таких конфигураций салона нет.
пока еще нет:)

пысы.более того-на фотке 2010 года перспективная конфигурация кресла для Эрбаса )от сторонней организации

Тереть ничего не буду.
А ваш сахарок пусть там ничего не трет. Думаю, завтра всё встанет на свои места: лизоблюдская для порохоботов останется, а зрадоебская, соответственно, для критически мыслящих патриотов Украины. До завтра.

Всі пєтєрасти мають буди стріляні і пижджені (с)

= = = = = = =

Доброго дня, шановні.
Зі св'ятом Вербної неділі. Пєтєрастам котиків у сраку :yahoo:

Геліос, а якого дідька все гімно в нашу тему сасирає? Сьогодні якийсь спешл флешмоб для дурнів #прийдийзасри з лизоблюдної?

Назад
Зверху Знизу