Ірина Ніка
4 год. ·
#непянапростоскучноіводатількизнеба
Такс, значить свободівці мені ( та й не тільки мені) грозили ріками крові і примусовою українізацією. Причому з помилками )
юльківці- приходом багіні , розкулаченням ( ???) , стовбами, вірьовками , тюрмами і що найгірше - юльою у кожну хату у режимі нон-стоп до скончанія вєков. І всім бабам- примусово причоску у виді караваю .
То саме писали мені дамочки і дядечки, що ніжно люблять вову парасюка у всі дирочки і отвєрстія. Причоска варірується від оселедця до ноліка ) . І сестра героя в главні камсамолки.
що писали мені мішіки- даже повторять не буду, там ваще клуб послідовників Торквемади і Захер-Мазоха, а я прилічна дєвочка. Смертю грозять рідко, просто присилають фотку голого михуїла в надії, що я сама застрелюсь від омєрзєнія.
Ну, надіні прихильники мені нічого не писали- вони взагалі писати рідко вміють, тільки плювати , валятись в кущах і пісяти в труселя від Захарченка. На голову- усім надіти шапки з кучерявих баранячих жопок у вигляді кобилячої тріщини.
Єврооптимізатори культурні, вони пишуть з англіцким прононсом чи проносом, хто їх розбере : " ви нам завідуєтє, нашому успєху, нашим чесно насосаним квартірам і нашим улюбленим блядинам і мамам з баблом " Шапки вони не носять, тільки джинсіки, які напроч убівають усі статеві органи. Зато є надія, що ця молода поросль не буде розмножатись, патаму що голови вони уже отморозили , а яєшню розквасили.
Вата " пише " : ....... на.......в ....... зарєжем". ну ви зрозуміли. Лєнточка і бояришнік на кожну грудь. І путіна пісьмом по почті у вигляді соплєй в пробірці.
Жопоблочні пишуть " ми прідьом , ми возродімся, пижикові шапки отберем, отдайте сукі страусов "
Комуняки : " лєнін всігда живой, лєнін всігда с тобой". Брєвно видадуть в профкомі.
Уявляєте як живеться у хаті, де одна заюлік, а другий - комуняка ? там же всігда юлька і володя на дівані, їбуться в стилі мішіків і бухають по надьківськи. А тоді приходить внук-парасюк і вибиває всім ногою зубні протези . І державною мовою субтитри за кадром " ось зразок справжнього громадянина- не-баригі". Всі курять біломорину. Занавєс.
пи.си. мені скучно і я страдаю отакою фігнею. ))) Ізвінітє
пи.пи.си тільки порохоботи нікому нічим не грозять і тому вони "самі опасні і розвалюють страну "