Статус: Офлайн
Повідом.: 36129
Повідом.: 36129
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ти такий смердючий,шо за манера посилати, ти шо в кат-цапії виріс, чи в вашій гілці це норма жаргону кат-цапських братків
Можно я тебя на хуй пошлю с твоей гантьбой?![]()
+1Народ, есть предложение поставить ф запрет на писанину а этой теме. Как это было ранее с несколькими персонажами. То один, то другой юзер не сдержится, отвечает и пошло-поехало... За вчера и сегодня 40% наполнения ветки - споры с радиоточкой.
Якась жінка з Москви пише на газета.ру, що поїхала в Одесу, зняла квартіру, а там у неї телефон украли, а хазяйка сказала, що було би добре, аби руські окупанти прибралися з України... Ужас, короче!
Це так само, аби я на УП написав: Поїхав, я рібята, чогось в Рязань, зняв там красіву ізбу з півником на криші і думав отдихать і нарвать лукошко грибов. А мені мєсні п’яні хулігани дали песди, лукошко викинули в кущі, і ще матюкалися на мене паганими словами... Шо ето такоє?
То ви б мені написали: - Чого ти поперся туди, дурню? - А я б не знав, шо й сказать...