Ірина Ніка
6 год ·
А зараз не про блокади, не про площаді, не про реформи .
Зараз про людей. За вчора я остаточно впевнилась, що є у нас значна частина людей, які гірше пацюків. Чому? Поясню.
От що вважалося здобутком Майдану ? - Прихід нових лиць в політику. Люди хотіли змін на краще і хотіли бачити на посадах людей, які ці зміни їм забезпечать.
А вчора я побачила купу статтей не непонятних ресурсах, в яких Таню Ричкову макали в грязюку , звинувачували в усіх гріхах і обсирали як могли. Що робиться в її коментах на ФБ- ворогу не побажаєш. Бо Ричкова виклала своє бачення блокади. Тільки цифри і факти. Вона - депутат, це - ЇЇ РОБОТА. А не оте , чим займаються парасюк з семеном- за гроші прикривають мандатом всяку наволоч.
Мені нагадати біографію Тетяни? Вона - волонтер з перших днів війни. А ви на дивані харі розкриваєте. У неї чоловік загинув в АТО . А ви сидите по закордонах і не відчиняєте двері, боячись воєнкомату. Вона працювала над забезпеченням армії, а ви сидите на субсидіях, ухиляєтесь від податків і нарощуєте жопу. Вона пішла у депутати, бо це ви , суки , вимагали змін. Хоча насправді ви хотіли дивану, халяви і посрати на людей.
Скажіть, невже ви думаєте, що при такому скотському відношенні у вас залишиться багато охочих працювати на ваше , а не на своє благо ? Маючи навдяку тільки образи, помиї і брудні фейки ? Ви хочете плювати на людей і вимагаєте за це вдячності і роботи ? Ви дебіли.
Скоро у вас залишаться лише горлодьори по типу семена, вовки, надьки , мішки і юльки, для яких ваше гімно- рідний ставочок. Ви самі себе топите, крисюки, і нас заодно.
Ви невдячні, тупі і ліниві. Ви брехливі і довірливі. Вам ліньки думати і працювати, але благ ви бажаєте. Ви - вата.