Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Бли-ин, такую девку из под носа увели :хмммм:...Пацаны, активнее надо было быть, не раздавать же лучших кому ни попадя. И магарыча, гад, даже местным не выставил .
И чего красивые дивчата так ведутся на комплименты от незнакомцев ?
Ну, совет вам, да любофф :D
Чинганчуковна, значит , по новому ?

----
Арбитражный суд Карачаево-Черкесии признал банкротом одного из ведущих российских производителей бутилированной минеральной воды «Висма» и ввел на предприятии конкурсное производство сроком на шесть месяцев, сообщает «Интерфакс». Далее:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Известную актрису Анастасию Заворотнюк могут признать банкротом. Далее:

Чёй то рубль укрепился сильно , сейчас 57,1.
Как бюджет верстать будут ? Ожидали снижения рубля, а он , гад укрепляется, даже тогда когда ЦентроБанк РФ массово скупает доллары.
Подвох !

Президент США Дональд Трамп ожидает, что РФ займется деэскалацией на Украине и "вернет Крым", заявил пресс-секретарь Белого дома Шон Спайсер.
"Президент Трамп ясно дал понять, что он ожидает, что российское правительство займется деэскалацией насилия на Украине и вернет Крым", — сказал Спайсер на брифинге. Далее:

Ірина Ніка
6 год ·
А зараз не про блокади, не про площаді, не про реформи .
Зараз про людей. За вчора я остаточно впевнилась, що є у нас значна частина людей, які гірше пацюків. Чому? Поясню.
От що вважалося здобутком Майдану ? - Прихід нових лиць в політику. Люди хотіли змін на краще і хотіли бачити на посадах людей, які ці зміни їм забезпечать.
А вчора я побачила купу статтей не непонятних ресурсах, в яких Таню Ричкову макали в грязюку , звинувачували в усіх гріхах і обсирали як могли. Що робиться в її коментах на ФБ- ворогу не побажаєш. Бо Ричкова виклала своє бачення блокади. Тільки цифри і факти. Вона - депутат, це - ЇЇ РОБОТА. А не оте , чим займаються парасюк з семеном- за гроші прикривають мандатом всяку наволоч.
Мені нагадати біографію Тетяни? Вона - волонтер з перших днів війни. А ви на дивані харі розкриваєте. У неї чоловік загинув в АТО . А ви сидите по закордонах і не відчиняєте двері, боячись воєнкомату. Вона працювала над забезпеченням армії, а ви сидите на субсидіях, ухиляєтесь від податків і нарощуєте жопу. Вона пішла у депутати, бо це ви , суки , вимагали змін. Хоча насправді ви хотіли дивану, халяви і посрати на людей.
Скажіть, невже ви думаєте, що при такому скотському відношенні у вас залишиться багато охочих працювати на ваше , а не на своє благо ? Маючи навдяку тільки образи, помиї і брудні фейки ? Ви хочете плювати на людей і вимагаєте за це вдячності і роботи ? Ви дебіли.
Скоро у вас залишаться лише горлодьори по типу семена, вовки, надьки , мішки і юльки, для яких ваше гімно- рідний ставочок. Ви самі себе топите, крисюки, і нас заодно.
Ви невдячні, тупі і ліниві. Ви брехливі і довірливі. Вам ліньки думати і працювати, але благ ви бажаєте. Ви - вата.

Бли-ин, такую девку из под носа увели :хмммм:...Пацаны, активнее надо было быть, не раздавать же лучших кому ни попадя. И магарыча, гад, даже местным не выставил .
И чего красивые дивчата так ведутся на комплименты от незнакомцев ?
Ну, совет вам, да любофф :D
Чинганчуковна, значит , по новому ?

Та такое. нэ пэрэймайся. он же слепоглухонемой. еще и в рейсах по полгода, так что я на хф буду постить))):цехф:

Привет. Инфы у нас на месте мало, но из того что слышал это так же как и везде, т.е. по разному. Основная мысль что таки нужна, но не такими методами и не этими людьми. Это от вменяемой части бойцов. Невменяшпк не считаю, им всё пох...

Сразу извинюсь за задержку со спасибо за ответ)
Таки спасибо!

Глава США Дональд Трамп рассчитывает, что россия (страна-террорист) вернет оккупированный Крым Украине и займется деэскалацией конфликта в стране.

Об этом заявил пресс-секретарь Белого дома Шон Спайсер, передает Reuters.

"Президент Трамп ясно дал понять, что он ожидает, что российское правительство займется деэскалацией насилия в Украине и вернет Крым", - сказал Спайсер.

Ну что можно сказать?

:рл: ШО ещё... Иприт, фосген, зарин, заман... блятць ещё бы хлорпикрин вспомнили с синильной кислотой... Радиация!! Блятць - осколков керамики на нашли, случайно???
пс - говорок тоже, чиста сельхоз-штрековый :D

Дiдусю, вы как-то некорректно понимаете разницу между оборонкой и гражданской пром-тью - никто никого не превосходил, технологии были ЕДИНЫ, но - всё, что производилось в более-менее приемлемых полях допуска разброса хар-ик. шло на военку, остальное - в гражданку.
Э-э, брат, ты не в теме! Не обижайся, но в этом вопросе меня не переубедить!
Вот представь. Всего один пример.
Сейчас в хозяйственных магазинах продаётся такая серебристая ткань - в рулонах. Ей, например, обворачивают дымоходы (в частных домах с газовыми котлами), вентиляционные трубы - чтобы тепло зимой медленно переходило в минус. Иначе в дымоходе образуется пар, он замерзает и в дымоходе образуется пробка. Так вот, мне пришлось армейской тканью (80-х годов), такой же на вид, с одной стороны "серебряной" обвернуть газовую плиту, чтобы тепло в духовке "упорядочить". Увидели газовщики, пощупали...
- "Где взял? Такой не бывает!"
Продемонстрировал на пламя: а "оно" не горит, не плавится!
- "Как это?"
Скажешь - а костюмы пожарников? Заверяю - не то!
Есть у меня множество примеров, когда после какого-то общего совещания представителей авиации, морфлота и сухопутных войск собираются на ужин. После третьей чарки начинают рассказывать какие-то обыденные истории с завязкой на технологии.
И выясняется, что конструктивное решение одного и того же узла (детали) в одном ведомстве совершенно отличается от решения в другом ведомстве! Почему? Секретность - технологии прятались даже в рамках ведомства!
Там, в тех беседах, не было представителей гражданских отраслей. Но мы о них часто вспоминали: "А если бы это применить на гражданке - цены не было бы!..."
Дальше спорить с тобой не буду. Жги!

Служба безпеки України додає 5 нових світлин.
3 год. ·
У Маріуполі посадовець пенітенціарної служби обікрав власний виправний заклад
Посадовця Маріупольського виправного центру, який для власного збагачення самовільно вивіз з місця роботи швейне обладнання, викрила Служба безпеки України спільно з прокуратурою.
Заступник чергового виправного закладу використовував устаткування впродовж чотирьох місяців.
Під час обшуку у гаражі зловмисника правоохоронці виявили викрадене швейне обладнання, тканину і заготовки для виготовлення робочих рукавиць, а також велику кількість уже готової продукції.
Крім того, оперативники спецслужби виявили у нього реактивну протитанкову гранату РПГ-26, три гранати РГД-5 та Ф-1, набої різного калібру та кілька пакунків з канабісом.
Вирішується питання щодо повідомлення посадовцю пенітенціарної служби про підозру за ст. 191, 263 та 309 Кримінального кодексу України.

Служба безпеки України додає 2 нові світлини.
9 год ·
#СБУ перекрила канал постачання екстазі до України
Контрабандний канал постачання особливо небезпечного психотропу МДМА з однієї з європейських країн ліквідувала у Києві Служба безпеки України.
Наркоділок систематично замовляв наркотики з-за кордону через Інтернет. Доставку зловмисник замовляв не до столиці, а до Чернігова, звідки родом і де був зареєстрований.
Оперативники спецслужби затримали зловмисника у приміщенні одного з поштових відділень обласного центру під час отримання чергової посилки із сотнею пігулок екстазі.
Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Служба безпеки України додає 5 нових світлин.
9 год. ·
#СБУ припинила доставку поліцейськими наркотиків до одеського СІЗО
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції перекрили канал постачання наркотиків до одеського слідчого ізолятора.
Правоохоронці встановили, що працівники конвойної служби систематично поставляли наркотики на замовлення затриманих. Вони також передавали до ізолятора мобільні телефони та гроші.
Оперативники спецслужби затримали поліцейського в одному з одеських судів під час отримання від посередника декількох «доз» героїну, амфетаміну та метадону.
Співробітники СБ України задокументували, що до ізолятора щодня передавалося чотири-п’ять пакунків, за кожен з яких поліцейські брали шістсот гривень.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх поліцейських причетних до наркобізнесу.

Служба безпеки України додає 2 нові світлини.
10 год. ·
На Тернопільщині #СБУ викрила багатомільйонну розтрату держкоштів при фінансуванні соціальних об’єктів
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили чиновників на розтраті держкоштів, виділених на фінансування об’єктів соціальної інфраструктури Тернопільщини.
Правоохоронці встановили, що посадовці одного з управлінь облдержадміністрації замовили підрядниками у 2016 році будівництво та капітальний ремонт чотирьох об’єктів у різних районах області. Наприкінці бюджетного року чиновники перерахували комерсантам тринадцять мільйонів гривень. Вони за змовою з посадовцями органів місцевого самоврядування прийняли акти виконаних робіт про повну готовність об’єктів. Перевірка засвідчила, що ремонтні роботи в деяких випадках взагалі не починалися, у інших ‒ підрядники «обмежилися» закупкою будівельних матеріалів.
Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 364 та ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство.

Служба безпеки України
11 год ·
У Запоріжжі #СБУ викрила на хабарництві інспектора ДСНС України
Головного інспектора міськрайонного Управління ДСНС у Запорізькій області затримала за хабарництво Служба безпеки України спільно з прокуратурою.
Майор служби цивільного захисту систематично вимагав з підприємців гроші за формальне проведення перевірки стану протипожежної безпеки на об’єктах торгівлі.
Оперативники спецслужби затримали здирника у центрі міста під час отримання чергового хабара від власника торговельного закладу.
Розпочато кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України.
Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.
Тривають слідчі дії.

Ёпрст! Вот так бы снова пропустил!
Именинницам мои поздравления с пожеланиями всего наилучшего в самой превосходной степени!
:вітаю::вітаю:

Вот в этом месте ты ошибся! Утром часто жена несёт кофе в постель по сей день!
То, о чём ты подумал - то не старость, то издержки психологии индивида, или взаимоотношения индивидов (воспринимай, как удобнее)! То "р-р-а-а-з" бывает и в сорок, а у придурков и в тридцать!

Говоря о старости, я имел в виду тот факт, что однажды, пройдясь к гаражу (200 метров от дома) пришлось присесть, прежде, чем что-то делать.
Началась снежная зима - а меня на лыжи не тянет: "там холодно!"
Вышел на балкон покурить - а там синичка в окно заглядывает. Жалко стало. Прибил гвоздиком крышку пластмассовую от банки и теперь каждый день туда подсыпаю крошки хлеба. А раньше не замечал!
В магазине кто-то позвал: "Дедушка..." - аж встрепенулся, никто никогда не звал "дядя", а тут сразу "дедушка".
Вот что я имел в виду.

А я считаю, что старость наступает, когда ты начинаешь засматриваться на молоденьких девок, а не на зрелых 30-35-40 летних теток.:D

Дмитрий Чекалкин
Вчора о 14:20 ·
Олимпиада в Сочи-2014, Чемпионат мира по футболу в 2018 году...
Таким нехитрым способом Запад решил разорить Россию...
Петух из дерьма, продукты из дерьма, самолёты из дерьма, автомобили из дерьма, короче, всё из дерма. Один только президент из Ленинграда.
На «Первом канале» распяли донецкого мальчика, на канале «россия (страна-террорист) 1» расчленили Зоряна Шкиряка.
Дмитрий Песков:
- Мы не знаем, откуда у ополченцев Донбасса 700 танков. Мы им передали только 699.
hdaha1.webp

Чёй то рубль укрепился сильно , сейчас 57,1.
Как бюджет верстать будут ? Ожидали снижения рубля, а он , гад укрепляется, даже тогда когда ЦентроБанк РФ массово скупает доллары.
Подвох !
обрезание дало свои плоды-денег у населения уже нет-ни долларов ни рублей,что бы их покупать.А кого есть-не спешат продавать.

Дiдусю, :пиво: вы как-то некорректно понимаете разницу между оборонкой и гражданской пром-тью - никто никого не превосходил, технологии были ЕДИНЫ, но - всё, что производилось в более-менее приемлемых полях допуска разброса хар-ик. шло на военку, остальное - в гражданку.

И маркировка ВП или ОС, звёздочка, ромбик или просто, цифирь на изделии - говорило том что в этом изделии параметры более точнее, стабильнее и долговечные. Не надо брать т.н. варианты исполнения - технология та же, упаковка просто в соответствии с нагрузками и средой.:)

Слова человека, разбирающегося в предмете!:клас: Поддерживаю!

Куда ты денешься. И разжуешь, и ногтики мне на ножках накрасишь. Я же еще и толстая стану, а красоты хотеть буду :D
Нехрен было в рваной майке и шлепках в загсы бегать))

Ivan Semyonov ‏@Sem7ser 2 ч.2 часа назад
Еще
Я даже не представляю, что бы мы без его советов делали...

f6baja.webp

читайте написанное))))

4dfaaj.webp

The Insider ‏@the_ins_ru 1 ч.1 час назад
Еще
США обвинили Россию в нарушении договора о размещении ракет

Президент США Дональд Трамп очікує від Росії повернення Криму і деескалації ситуації в Україні.
Про це заявив на щоденному брифінгу представник Білого дому Шон Спайсер, передає Reuters. "Президент Трамп дав дуже ясно зрозуміти, що він очікує, що російський уряд почне деескалацію конфлікту в Україні і поверне Крим", - заявив Спайсер.
При цьому він зазначив, що Трамп також хоче налагодити відносини з Росією. Як відомо, навесні 2014 року Росія окупувала український Крим. Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають окупацію Криму і ввели ряд економічних санкцій.
Детальніше читайте на УНІАН:

Глава США Дональд Трамп рассчитывает, что россия (страна-террорист) вернет оккупированный Крым Украине и займется деэскалацией конфликта в стране.
У меня только один вопрос.
Какой именно калькуллятор он использует для своих рассчётов: МК-52, или МК-61?
Это важно.

Да.. пользуясь случаем поздравляю двух присуссвущих ззесь дам с Днём Рождения!:вітаю::вітаю::вітаю:
И остальных- со всем остальным, что осталось. :пиво::пиво::пиво:

Ты лучше задай себе вопрос - сколько твоих одногодок вокруг, мало того что имеют комп, так ещё и с его помощью общаются в инете?
Попал в точку: из 30 одноклассников в интернете выловил 2-х - девочку и мальчика.
:пиво:

Назад
Зверху Знизу