Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
bfbd6h.webp

Дни без праздника еще есть? А то энуретики обижаются и сифилитики тоже! Блядь, клоунада!:відстій:

Честно говоря, когда ходила на защиту палатки в воскресенье и подписывалась, не думала, что сильно поможет. Приятно разочарована.

Мы тоже были в воскресенье. :пиво:
Но думаю, рано ещё радоваться. Гепа так просто не сдастся.

Десь місяць тому назад, я і ще трое, зайшли пообідати до кафе, чи ресторан, на Хрещатику, впритик до Бесарабського ринку. Сидимо. Двое розмовляють між собою українською, ще двое польською. Підходить офіціант, молодий чоловік, і так російською запитує, що ми будемо замовляти. Я українською, поляк знає тільки свою і англійську, позвали дівчину, що розуміє англійську. Короче, мені було чогось соромно. Коли ми йшли вже звідти я підійшла до офіціанта і спитала, чому він не звертається і не розмовляє з клієнтами українською, в самому серці столиці України. На що він почав виправдовуватись, запевняв, що чудово знає мову, перейшов на українську. Я так запитально на нього подивилась, і пішла

Виталий Портников
4 ч. ·
Я вже бачу, яка кількість різноманітних пристосуванців і кон‘юнктурників шукатиме своє місце під сонцем «Слуги народу», як вже 20 травня до президентської адміністрації потягнуться чиновнички, депутатики, експертики, просто пройдисвіти, вся ця невгамовна жадібна челядь, всі ці сільські грамотеї з неіснуючими дипломами, всі ці борці за народне щастя і справедливість з брудними рученятками, вся ця піна...
Так от можу вам гарантувати, друзяки - цього разу вам пристосуватися не вдасться. Не можна пристосуватися до хаосу, до взаємовиключних рішень, до спроб одночасно догодити патріотам і колаборантам, Москві і Вашингтону, народу і олігархам, до некомпетентності, до тріумфуючої віртуальності, до дитячої самовпевненості.
В цій ситуації виграє тільки той, хто буде опиратися хаосу або зможе дистанціюватися від нього на безпечну відстань. Але ви в це ніколи не повірите, бо у вас аж свербить.

п.с.:клас:

Мы тоже были в воскресенье. :пиво:
Но думаю, рано ещё радоваться. Гепа так просто не сдастся.
Тут ему прокатить решение суда, как это было с тарифами на метро, не удастся. Он может теперь апелляцию подать, но даже если выиграет, то есть еще кассация. А Черняк, который в суде на защите палатки, очень хороший юрист, по отзывам специалистов. Но радует решение суда. Очень.

Цензор нет, да. Но тем не менее это интересно.
"Будет ли он арестован?" - Джулиани сообщил об угрозах Коломойского американским гражданам Фруману и Парнасу

Первое, что сделал Игорь Коломойский, вернувшись в Украину - начал угрожать американским гражданам.
Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом в Twitter пишет адвокат Дональда Трампа Рудольф Джулиани.

"Украинский миллиардер-олигарх Игорь Коломойский под следствием ФБР. Сейчас он вернулся в Украину из ссылки в Израиле, и первое, что он сделал, - это угрожает американским гражданам. Это настоящее испытание для президента. Будет ли он арестован?", - написал адвокат.

Смотрите также на "Цензор.НЕТ": "Я решил ближайшие 5 лет прожить в Украине", - Коломойский дал экспресс-интервью журналистам "Схем". ВИДЕО

Будет ли он арестован? - Джулиани сообщил об угрозах Коломойского американским гражданам Фруману и Парнасу

Он ссылается на издание The Daily Beast.

Далее Джулиани уточнил, что Коломойский якобы угрожал его клиентам Льву Парнасу и Игорю Фруману. "Они мои клиенты, и я посоветовал им предъявить обвинение", - отметил американец, подчеркнув, что реакция нового президента подскажет о степени контроля над ним.

Будет ли он арестован? - Джулиани сообщил об угрозах Коломойского американским гражданам Фруману и Парнасу

Напомним, в недавнем интервью бизнесмен Игорь Коломойский заявил, что ФБР, возможно, и ведет расследование в отношении него, но оно все равно ничем не закончится, поскольку он ничего противозаконного не совершал.

9echjg.webp

dfh6be.webp

Дни без праздника еще есть? А то энуретики обижаются и сифилитики тоже! Блядь, клоунада!
Я з Вами не згоден
Тут є ті, хто вже відслужили за ці 5 років. Вони приписані до своїх бойових частин і перебувають в оперативному резерві першої черги (ОР-1)
А є і ті, хто за цей період в армію не потрапив. З різних причин. І вони є оперативним резервом другої черги (ОР-2). І от з цього ОР-2 - є люди, котрі всі ці роки тренувались, вивчали військову справу, їздили на військові збори, займались виховничою справою в школах та ліцеях і т.д. Так само - робили спільну справу так, як могли і вміли. Ба більше. Коли в Харківській області восени минулого року проводились маштабні збори батальонів ТРО, ці люди вже в змозі були допомогти військовим своєю участю в ролі інструкторів!
Для ОР-1 це свято - так собі. Бо вони вже набули військової спеціальності та, скоріш за все, будуть шанувати хто день піхотинця, хто артилериста, хто розвідника
А от для ОР-2 цей день - це визняння і повага зі сторони держави. І нічого поганого в цьому немає.

Володька ревнует, ему обидно, что нету празника главинженера табачной фабрики. ))

Я з Вами не згоден
Тут є ті, хто вже відслужили за ці 5 років. Вони приписані до своїх бойових частин і перебувають в оперативному резерві першої черги (ОР-1)
А є і ті, хто за цей період в армію не потрапив. З різних причин. І вони є оперативним резервом другої черги (ОР-2). І от з цього ОР-2 - є люди, котрі всі ці роки тренувались, вивчали військову справу, їздили на військові збори, займались виховничою справою в школах та ліцеях і т.д. Так само - робили спільну справу так, як могли і вміли. Ба більше. Коли в Харківській області восени минулого року проводились маштабні збори батальонів ТРО, ці люди вже в змозі були допомогти військовим своєю участю в ролі інструкторів!
Для ОР-1 це свято - так собі. Бо вони вже набули військової спеціальності та, скоріш за все, будуть шанувати хто день піхотинця, хто артилериста, хто розвідника
А от для ОР-2 цей день - це визняння і повага зі сторони держави. І нічого поганого в цьому немає.
Кожен має право на власну думку і власні погляди. Я вважаю, що оці свята на кшалт "дня онаніста" нікому не потрібні взагалі і являють собою радянську відрижку типу "дня сталевара" або торгового працівника. Дуже багато у нас свят! А святкувати нічого!

Виталий Портников
Такой многогранный и разнообразный Портников:D
Признаю, я слишком глупый и просто не успеваю за полетом его мысли..
Как умещается все в одну кучу, кто обьяснит??
Аваков (НФ) вместе с Сеней (НФ) договариваются с Ваной и Беней.
Когда все готово включают мочилово ПП по полной-
1+1, Белый Вошьдь с плюшевыми поросятами, Бигус, крайне оппозиционный Тоха Геращенко, "правильно" голосующие НГ и ЗК,
в общем дым коромыслом..После чего НФ выходит из коалиции(?),
а "совесть и перо" сей весьёлой камарильи Портников, как ни в чем ни бывало, проникновенно и со знанием ремесла чихвостит всех желающих
услужить слуге нарида:confused: Блядь, шо творится вообще?

Просто политика. Ничего личного.
Это понятно. Но Портников:confused:
Когда смотришь его ролики, складывается впечатление,
шо у чувака прединсультное состояние, с таким жаром
он отстаивает правильные (казалось бы) вещи..
Тетерук опять же:рл:

Дождись уже кенгурации.
К вечеру Понедельника уже и Портников все прокомментирует :)
Разъяснит по мере сил.
Или еще больше запутает...:кінь2:

1+1, Белый Вошьдь с плюшевыми поросятами, Бигус, крайне оппозиционный Тоха Геращенко, "правильно" голосующие НГ и ЗК,
а "совесть и перо" сей весьёлой камарильи Портников, как ни в чем ни бывало, проникновенно и со знанием ремесла чихвостит всех желающих
услужить слуге нарида Блядь, шо творится вообще?
Окно возможностей для пройдох всех мастей. Такое бывает раз в жизни.

Такой многогранный и разнообразный Портников:D
Признаю, я слишком глупый и просто не успеваю за полетом его мысли..
услужить слуге нарида:confused: Блядь, шо творится вообще?

Сеню - не трожь ! Не трожь Сеню, кому говорю ? )

Назад
Зверху Знизу