Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

16 млрд паролей от Google, Facebook, Apple «убежали» в сеть

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
О, так, ще одна новина про злив паролів! Напевно, всім нам такі новини так потрібні, як шведське меню на вегетаріанському святі. Просто чудово!

Ето свірід ананасовіч здєлал. Вєштаєцца тут - паролі пі...діт.

Перевірив отут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Жоден емейл не скомпрометований. Кого воно зачепило ?

Перевірив отут

У мене двічі скомпрометовано. І що робити? Змінити пароль? :незнаю:

У мене двічі скомпрометовано. І що робити? Змінити пароль? :незнаю:
Поміняйте пароль і поставте двохфакторну аутентифікацію -- виберіть там застосунок Гугл-аутентифікатор, завантажте його і потренуйтесь користуватися. Тоді зможете спати спокійно.

Помню,когда ещё ВКонтакте был в Украине ,увели мою страницу там,так восстановил её,а там под моей информацией и моей ****** торговали билетами на концерты и театры )))

Перевірив отут

Проверил свои 2 аккаунта -чистые

Поміняйте пароль і поставте двохфакторну аутентифікацію -- виберіть там застосунок Гугл-аутентифікатор, завантажте його і потренуйтесь користуватися. Тоді зможете спати спокійно.
Не менял никогда ,просто я в инете свою информацию не храню нигде,и ценного нигде нету моего .так что если взломают,то или восстановлю и тогда сменю пароль ,или забью болт на аккаунт,не стоит тех переживаний .все хранится у себя в разных носителях , копии также есть

Проверил свои 2 аккаунта -чистые
А я таки знайшов один злитий, дванадцять років тому. Ну, нічого страшного не сталося за ці роки з ним )) Тому повісив на нього той Гугл-аутентифікатор і користуємось далі.

А я таки знайшов один злитий, дванадцять років тому. Ну, нічого страшного не сталося за ці роки з ним )) Тому повісив на нього той Гугл-аутентифікатор і користуємось далі.
****огічно.

Назад
Зверху Знизу