Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

11

• Автор теми Автор теми KillaGramm
  • Дата створення Дата створення

KillaGramm

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 5
11

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста сто выгоднее СПДФЛ или ЧП для маленького бизнеса(интернет магазин),сколько примерно обойдется открыть?и какие документы нужно.
Заранее благодарен!

Тут можете посмотреть процедуру регистрации.
А выгоднее будет открыть ФЛП (или как ранее называли СПДФЛ).

спасибо большое)

Подскажите пожалуйста сто выгоднее СПДФЛ или ЧП для маленького бизнеса(интернет магазин),сколько примерно обойдется открыть?и какие документы нужно.
Заранее благодарен!

Вы видимо имели ввиду ФЛП или юрлицо?
У вас, скорее всего, как у интернет магазина способ расчета будет: наличные.
Для того, чтобы не связываться с кассовым аппаратом, вам будет удобнее быть ФЛП на едином налоге.

ФЛП 2 или 3 группа.

Вы видимо имели ввиду ФЛП или юрлицо?
У вас, скорее всего, как у интернет магазина способ расчета будет: наличные.
Для того, чтобы не связываться с кассовым аппаратом, вам будет удобнее быть ФЛП на едином налоге.

а если и безналичный?

а если и безналичный?

Да без разницы.

друга група - фізичні особи - підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:
не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;
обсяг доходу не перевищує 1 000 000 гривень.

Откроете счет и будите продавать через интернет.
КВЕД будет 47.91 Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет

Если предполагается что оборот будет больше или больше работников тогда третья група.

третя група - фізичні особи - підприємці, які протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:
не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 20 осіб;
обсяг доходу не перевищує 3 000 000 гривень;

обсяг доходу не перевищує 1 000 000 гривень.
...обсяг доходу не перевищує 3 000 000 гривень;

Я думаю,что заодно ТСу неплохо было бы знать что такое "обсяг доходу",чтобы эти высокие цифры не ввели его в заблуждение.)

Я думаю,что заодно ТСу неплохо было бы знать что такое "обсяг доходу",чтобы эти высокие цифры не ввели его в заблуждение.)

Да вообще хорошо бы перед тем как бизнес начинать законы почитать.
Но кто ж их читает то :D

Назад
Зверху Знизу