Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Как на последний перевод часов.О, нарешті! Тільки 1000 гривень! Хоча б на нову шкарпетку вистачить. Можливо, на один дніще кави з цього нового "счастя"? А якщо серйозно, то чекаємо на "тисячу" з радістю, як в останній раз на проліт літа!
А, знаєш, як у нас з цим часом – весь час кудись бігаємо Тільки ніхто не знає, куди. Мабуть, до тієї "ями", де ти живеш! Тож, краще отримай свою тисячу, поки не перевели знову чи не придумали нову "гадість" на кшталт переходу на "полярний час".Как на последний переаод часоа
Правильно, віддай менісразу на*й!
я что бомж какойто , что б мне кидали подачки
Президент Зеленскій не будет подписівать єтот закон1 Не дал украсть у нас час светлого времені1Как на последний перевод часов.
дякуюзабирай
Який ти класнийкешбек тоже можешь забрать
Мер в нас є, а от по президенту тухло... так і Люся проскочити можеосень 2025
я уже формирую доки как кандидат в меры Харькова
Та без питаньголосуй за меня если шо
То понятно, просто за саме 1 грудня волнітєльно сталосразу на*й!
А якщо буде президент як Кернес, свій і самодостатнійэто не мер это чучело подконтрольное Киеву
нужен как Кернес, свой и самодостаточный
что бы отстаивал свой город, а не прихоти их
В ютубе шото про Азербаджан видел но то не точно хер шо нагуглишьтогда он бы не продавал титановый завод
победитель аукциона предложил цену в 4 миллиарда долларов. Также он будет обязан инвестировать не менее 400 миллионов гривен в техническую модернизацию предприятия.
...
4 млрд это полгода работы завода....
рождается новый Ахметов в виде потужного чегото лица
Ярмак?
Потужна тысяча!!!!Юлина тысяча была а эту как назовут?
НєЮліна тисяча.Юлина тысяча была а эту как назовут?