Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Знову ні з кого вибирати мера Харкова?

• Автор теми Автор теми Allaryh
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 493
Знову ні з кого вибирати мера Харкова?

Тема зрозуміла, я думаю, але я пропоную поглянути з іншого боку: не так важливі особистості, як те, що вони будуть робити. І що можуть зробити рядові, прості виборці?? Здавалось би нічого , тільки проголосувати.

Re: Знову ні з кого вибирати мера Харкова?

Але з останніх виборів президента можна зробити не тільки негативні висновки. Ці вибори показали, що можна вибрати мрію. А те, що мрія виявилась дурною, це вже інша справа, думати треба було. А про що може мріяти середній харків'янин , що не є професійним політиком, не має таких планів, але має інтернет??? Якщо він сам, то про що завгодно може мріяти , але це безглуздо. Але якщо знайдеться 50 тисяч харків'ян, що будуть мали одну мрію, та пообіцяють голосувати тільки за тих кандидатів, що візьмуться здійснити цю мрію , то мабудь не знайдеться кандидатів, що не помітять цього.
А тим, що скажуть, що цього мало, я відповідаю: ще ж невідомо, як це буде і по-друге - а що ж ви хотіли ще зробити, не відходячи з дивану??? А якби з цього щось вийшло перший раз, я впевнений , далі буде...

Але якщо знайдеться 50 тисяч харків'ян, що будуть мали одну мрію, та пообіцяють голосувати тільки за тих кандидатів, що візьмуться здійснити цю мрію , то мабудь не знайдеться кандидатів, що не помітять цього.
Як вважаєш - скільки виборців будть шукати Кернеса у бюлетенях?

Головні вибори вже відбулися - переміг Байден.
А все інше - другорядне.

Ось для прикладу про що могли б мріяти виборці - харків'яни . Конкретно мріяти, з пропозиціями як це зробити..
7 вопросов Роджеру Бейли, «зеленому» инженеру ....
На днях столицу посетил знаменитый канадский инженер Роджер Бейли, благодаря которому Ванкувер не первый год признается самым пригодным для жизни городом в мире. На месте бывшей промзоны в центре города по проекту Бейли соорудили несколько «зеленых» районов. На крышах домов сады и огороды, отопление производится при помощи генераторов, рекуперирующих тепло из канализации, электроэнергия берется от солнечных батарей, а вода в унитазах дождевая
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та отож, бл...

А еще недавно марксист обещал, что в США победит пролетарская революция...

Хлопці, ця тема не для цього, тут МІСЦЕВІ проблеми, ті що під ногами.

Бачу тут нікого ідея не цікавить.. Може в головний розділ написати...

Я б довірив Харків тій команді харків'ян, які підтвердили свою вірність Україні на фронті. Сподіваюсь, що такі кандидати в Харкові будуть.

Ты знаешь сколько таких получили корочек, у нас в доме было три человека, двое даже с квартиры не выезжали, знаю потому что они льготы оформили.Мне управдом говорил.Так что к сожалению корочка участника не дает гарантии.Один на таможне был, второй не знаю даже кто по работе, мент какой то.

Выборы ничего не решают.. Как надо так и сделают . Фактически решается вопрос на уровне элит местного уровня. Именно элитам нужен арбитр или смотрящий, чтобы не было беспредела и межлоусобицы. Крупные бизнесмены, чиновники и силовики. Естественно с одобрения Киева.
Так что не стоит сильно ломать голову над этим вопросом. Я думаю Терехов всех устраивает

Выборы ничего не решают.. Как надо так и сделают . Фактически решается вопрос на уровне элит местного уровня. Именно элитам нужен арбитр или смотрящий, чтобы не было беспредела и межлоусобицы. Крупные бизнесмены, чиновники и силовики. Естественно с одобрения Киева.
Так что не стоит сильно ломать голову над этим вопросом. Я думаю Терехов всех устраивает

Точка зору бидла..

Точка зору бидла..

Высер школьника старших классов..
То что я пишу
Это факт. Возможно после реформ все изменится.
в стране с олигархическо-феодальным строем
Демократия имеет свои особенности

Практика показала - в Украине победить олигархат нельзя только внутренними своими силами... Сейчас надеюсь только на запад и США

Высер школьника старших классов..
То что я пишу
Это факт. Возможно после реформ все изменится.
в стране с олигархическо-феодальным строем
Демократия имеет свои особенности

Але все це відбудеться без Вас, бидло тільки спостерігає і терпить..

Але все це відбудеться без Вас, бидло тільки спостерігає і терпить..

Учи теорию как происходит смены государственного строя...
Чтобы понимать хоть что-то

Назад
Зверху Знизу