Шахраї! Фейкові інтернет магазини.

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 80756
Шахраї! Фейкові інтернет магазини.

fegd8f.webp

Ось і до мене черга дійшла, погудувати шахраїв.

Мій гіркий досвід стосується авто запчастин, але я майже впевнений що історія піде далі, так як уже зроблені цілі платформи (посилання буде нижче) для таких фейкових інтернет магазинів.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Виглядає як звичайний інет магазин.
Присутній на avto.pro агрегаторі.
Має історію з репутацією на цьому сайті.

Ціни +- як у всіх, можливо на 10-15% нижчі, що зазвичай нормально для магазинів що розкручуються.

Оскільки той товар що я замовляв у всіх постачальників лише під замовлення з закордону - то логічно що всі просять 100% передплату.
Тут також.
Зробив замовлення. Передзвонили підтвердили сроки постачання.
Зробив передплату.
І все :)

Пройшов тижден.
Зв'язку немає. Погуглив - в неті вже повно аналогічних мені ситуацій з цим сайтом.

Що показово, в листі з замовленням було не видалено посилання на платформу що "плодить" такі сайти.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Як можете самі побачити, всього 550 грн\міс і можете самі збирати кошти
з довірливих покупців. :)

Майже впевнений що такі платформи є не тільки по автозапчастинам.

Тому будьте дуже обережні при замовленнях з мало відомих ресурсів!

Реквізити шахраїв:

ТОВ ''АВТОЗАПЧАСТИНИ ІНВЕСТ"
ПАТ "Приватбанк"
Р/p 26004052690586
МФО 320649
ЭДРПОУ 37859405

ПриватБанк
5167 9855 6078 7145
Калашнік Микита Андрійович

Судячи з коментарів в мережі вже зв'язувались з Приватом, кошти з картки зняті. Заяви в поліцію подані (я не подавав, хз чи є сенс втрачати час).

Оскільки той товар що я замовляв у всіх постачальників лише під замовлення з закордону - то логічно що всі просять 100% передплату.
и чего не заказали у проверенных?
Сэкономили?)))

Зашёл на сайт. Куча самохвальства уже насторожило. Почему мы самые лучшие? Почему именно у нас? Такие фразы наводят на размышление. Сочувствую ТС. Однако я уже понял, что лучше все таки в авто магазин или на худой конец Барик ехать.

Раньше по фото- видеотехнике такое процветало
А по запчастям так постоянно

Отзывы писАть по каждому случаю

Однако я уже понял, что лучше все таки в авто магазин или на худой конец Барик ехать.
Це може бути краще тільки коли в тебе надзвичайно масове авто.

В мене є перелік добрих магазинів де купую.
Тут підвело те що цікава мені позиція тільки з великими строками постачання. На баріку і в офлайн магазинах її немає і не буде ніколи.

Нє.
Ця позиція майже ні в кого не була з подібними строками постачання.
У перевірених 65-25 днів. А тут було 5 чи 7.
ну как бы уже стоило задуматься, если в проверенных магазинах говорят, что нет, значит как бы нет.. А то все надеются на великое "АВДРУГ", и потом возмущаются.
Вы хотели побыстрее?
Вы хотели чуть дешевле?
Вам все что вы хотели и предложили. По факту заплатили за быстрее и дешевле, а не за товар.
Есть интернет магазины, которые продают товар, а есть инет-магазины, которые продают то, что вы хотите: быстро, дешево, даром, качественное, но халявное и т п. Вот вы и оплачиваете свои хотелки.
Кстати, если правильно оформить - хрен кто подкопается.

ну как бы уже стоило задуматься, если у проверенных магазинах говорят, что нет, значит как бы нет..
Я не перший рік і не перше авто ремонтую самотужки.
Що стосується запчастин які не користуються попитом - то все так і є. У 90% їх немає взагалі або космічні строки, а 10% продають їх як звичайні. Тому що мають постачальника у якого вони є.
Я так купував не одну запчастину. Яка була лише одна на Україну і навіть "за пів ціни". Реально.

Ця тема не пожуритися.
Це вам, таким розумним що ніколи не попадають до шахраїв, для більшого розуму :D

Глянул сайт - и с первых же секунд вижу что это типовая готовая вёрстка-заготовка за 3 копейки, или ваще бесплатная. В которой просто надписи поменяли и картинки соответственно тематике.

Меня б уже только это сильно насторожило.

Глянул сайт - и с первых же секунд вижу что это типовая готовая вёрстка-заготовка за 3 копейки, или ваще бесплатная.
550 грн на місяц з базою запчастин, якщо ти уважно читав сатрт пост звісно :)

Зараз так віглядає половина інет магазинів.

550 грн на місяц з базою запчастин, якщо ти уважно читав сатрт пост звісно :)

Зараз так віглядає половина інет магазинів.

Я читал внимательно. Даже те кто продают эти автосайты за 550 грн в месяц, купили этот типовый дешёвый инет магаз на wordpress или анологичном, поменяли там надписи на автотематику и продают по 550 грн месяц. Я это имел в виду.

Все эти типовые интернет странички и магазины кочуют Сверху вниз и плодятся тысячами. Они узнаются элементарно.

надеюсь ты заявление написал в реформированую полицию и они разберутся с мошенником или пошлют к *****м тебя!

Раньше по фото- видеотехнике такое процветало
А по запчастям так постоянно
Будут воровать всегда, пока кто нибудь один не украдет всё. (с)
Сегодняшние проблемы это проблемы роста. Как только появятся зубры интернет торговли, они сами наведут порядок с мошенниками отваживающими людей от покупок в интернете. Будут сами по своим каналам (в том числе стимулируя оперов) вылавливать мошенников, и с камнем на шее отправлять кормить рыб.

Тут також.
Зробив замовлення. Передзвонили підтвердили сроки постачання.
Зробив передплату.
І все
Никогда никаких денег вперед. Никому. Никогда.

ТСЕ
ибо нехуй ото мышкой тыкать во всякую ***ню без шттпса
cacdd5.webp

Назад
Зверху Знизу