![]() |
Реклама |
![]() |
#2641 |
Адреса: Харьков
Дописів: 91 685
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2642 | |
Адреса: Харків. Салтівка.
Дописів: 5 685
![]() |
Цитата:
![]()
![]() |
#2643 |
Адреса: Порт-о-Пренс
Дописів: 10 272
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2644 | |
Дописів: 85 818
![]() |
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#2645 |
Адреса: Kharkov city
Дописів: 1 149
![]() |
Ты мне цель объясни какую преследуешь, я тебе подскажу.
|
![]() |
![]() |
#2646 | |
Адреса: Харьков -Арзамас 16
Дописів: 15 742
![]() |
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Дописів: 16 616
![]() |
я им не доволен, пока он яныка не найдет.
#2648 |
Дописів: 786
![]() |
Для разрядки))))
ТА ТИ Ж , БІДОЛАШНЕ, НЕ ЗНАЄШ, ХТО ТАКІ БАНДЕРОВЦІ???? НУ ТО ПОСЛУХАЙ, Я ТОБІ РОЗКАЖУ !!!! У НАС НА ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ, БАНДЕРОВЩИНІ, ЯК ТИ КАЖЕШ, ЖИВУТЬ САМІ БАНДЕРОВЦІ !!! І НЕПОГАНО, Я ТОБІ СКАЖУ, ЖИВУТЬ , У КОЖНОГО ПОВАЖАЮЧОГО СЕБЕ БАНДЕРОВЦЯ ПІД СТРІХОЮ(ЭТО КРЫША ТАКАЯ У ДОМА , ИЛИ СХРОНА,) ЗАХОВАНО КУЛЕМЕТА, А ТАК В ДЕКОГО І ПО ДВА, АБО Й ЧОТИРИ, НА КОЖНОМУ КУТКУ ХАТИ ПО ОДНОМУ , ЗВІДК И Ж Я ЗНАЮ, КУДОЮ МОСКАЛІ ПОСУНУТЬ ???КУЛЕМЕТА ТРОХИ ВИДНО, ЯКЩО УВАЖНО РОЗДИВИТИСЬ ВСІ МОЇ ФОТОГРАФІЇ ! НА ГОРОДІ У МЕНЕ РОСТЕ БУЗИНА І ПОМІДОРИ––-КОЛИ ВОНИ ДОСТИГАЮТЬ, ТО ГНИЮТЬ, А ТОДІ МИ НИМИ КИДАЄМО ЗА *******МИ, ЯКЩО ЗАБУЛИ КУПИТИ НА БАЗАРІ ПАТРОНІВ ДО КУЛЕМЕТА ! У ГАРАЖІ В КОЖНОГО БЕНДЕРОВЦЯ СТОЇТЬ ТАНК, А В КОГО ДВА, ТО ТОЙ МУСИТЬ СТАВИТИ ВЖЕ НА ГОРОДІ, ЩОБ НА ПОДВІР"Ї НЕ ЗАВАЖАВ, НА ОДНОМУ ТАНКУ МИ ОРЕМО ГОРОДА, ЩОБ ПОТІМ ЗАКОПАТИ КУЛІ ДО КУЛЕМЕТА, А НА ДРУГОМУ МИ ЇЗДИМО НА БАЗАР, , НА РОБОТУ, А В НЕДІЛЮ ДО ЦЕРКВИ, А ПОТІМ, ЯК ВИХОДИМО З ЦЕРКВИ––––ЇДЕМО ДО ЛІСУ ВІШАТИ МОСКАЛІВ І КОМУНЯК !! О !!! ТА ЦЕ ЦІЛА ІСТОРІЯ !!! МОСКАЛІВ МИ ВІШАЄМО НА ГІЛЛЯКИ, НАША НАРОДНА ЗАБАВА ТАК І НАЗИВАЄТЬСЯ """ *******КУ НА ГІЛЛЯКУ !!! ТА ОТ ТЕПЕР В НАС ВЕЛИКЕ ГОРЕ––- ЗАКІНЧИЛИСЯ В НАШИХ ЛІСАХ ВІЛЬНІ ГІЛЛЯКИ, ТО МИ ТЕПЕР ВІШАЄМО ПО ДВОХ––-ОДНОГО *******, А ДРУГОГО- КОМУНІСТА, ЇМ ТАК ВЕСЕЛІШЕ ! ПРОБУВАЛИ ВІШАТИ ПО ДВА МОСКАЛІ, ТА НЕ ВИЙШЛО–-ПЛЮЮТЬСЯ !! ТАК БРИЗКАЮТЬ СЛИНОЮ, ЩО ВСІ МОКРІ ! ШКОДА, БО ПОМЕРЗНУТЬ( НУ МИ ХОЧ І БАНДЕРОВЦІ, АЛЕ ЩОСЬ ЛЮДСЬКЕ В НАС ЧАСОМ ПРОСКАКУЄ) А ТЕПЕР СТАЛОСЯ СПРАВЖНЄ ГОРЕ-----ЗОВСІМ НЕМА ДЕ ПОВІШАТИ РЕГІОНАЛІВ, ТО МАБУТЬ БУДЕМ ВІШАТИ ПО П"ЯТЕРО !!! А ЩЕ В НАС ЗОВСІМ НЕМА ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА Й ІНТЕРНЕТУ, ТОМУ МОСКАЛІ МУСЯТЬ НАМ ВСЕ ПОЯСНЮВАТИ САМІ––-ХТО МИ, ЯК МИ ЖИВЕМО, ЧОГО МИ ПОПХАЛИСЯ НА МАЙДАН, І ЩО НАМ ВСІМ РОБИТИ , ЩЕ НАМ МУСЯТЬ РОЗКАЗАТИ, ХТО І СКІЛЬКИ НАМ ПЛАТИТЬ, ЗА ТЕ , ЩО СТОЇМО НА МАЙДАНІ , ХТО ВИНОВАТ, І ЩО НАМ РОБИТИ (НУ КОЖНОМУ МОСКАЛЮ ПОНЯТНО, ЩО ТІТУШКАМ НІХТО НЕ ПЛАТИТЬ, ВОНИ ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ПАЛЯТЬ НАШІ МАШИНИ І МАГАЗИНИ ) , ТАК ОТ КОЖНИЙ ПОВАЖАЮЧИЙ СЕБЕ ******* ВВАЖАЄ ЗА НЕОБХІДНЕ ПОЯСНИТИ БАНДЕРОВЦЮ, ХТО ВІН ТАКИЙ, І ЗА ЩО ТАК НЕ ЛЮБИТЬ ******* ! ******* ВСЕ ЗНАЄ !!! КОЖНИЙ ******* БУВ НА МАЙДАНІ, ЙОГО ТАМ СПОЧАТКУ НАГОДУВАЛИ КОВБАСОЮ, ПОТІМ ПОБИЛИ ( ЦЯ ПРОЦЕДУРА ОБОВ"ЯЗКОВА ), ПОТІМ ЗАПЛАТИЛИ 200 ГРИВЕНЬ, А ПОТІМ ЗАБУЛИ ПОВІШАТИ, І ВІДПУСТИЛИ ДОДОМУ !!! А МОЖЕ НЕ ЗАБУЛИ, ПРОСТО ТАК НЕДАЛЕКОГЛЯДНО ( БО Ж ДУРНІ БАНДЕРОВЦІ) ПОВИРУБУВАЛИ ВСІ ДЕРЕВА НА МАЙДАНІ, ––-НЕМА НІ ОДНОЇ ПУТНЬОЇ ГІЛЛЯКИ !!! ХТО НЕ БУВ НА МАЙДАНІ, ТОМУ ВСЕ ПОЯСНЮЄ САМ ПУТІН, (КАНАЛИ ""ЗДАВАТИ "" НЕ БУДУ, ВИ САМІ ВСЕ ЗНАЄТЕ ) КИСЕЛЬОВ І ТАКІ ІНШІ РОЗУМНІ ПОЛІТИКИ САМІ НІЧОГО НЕ ПРИДУМУЮТЬ (, ЯК БАНДЕРОВСЬКІ КАНАЛИ), А ПОДАЮТЬ ГОЛУ ПРАВДУ В ПРЯМІЙ ТРАНСЛЯЦІЇ З МАЙДАНУ !!!!! , ТОМУ МОСКАЛІ ВЗНАЮТЬ ВСЕ ПЕРШІ, ПРАКТИЧНО ЗА 2-4 ДНІ ДО САМОЇ ПОДІЇ, ЯКА МАЄ СТАТИСЬ ! !ПОТІМ МОСКАЛІ СТУКАЮТЬ В РЕЙКУ, МИ ВИЛАЗИМО ЗІ СВОЇХ СХРОНІВ, РОЗГИНАЄМО СПИНИ, І МОСКАЛІ НАМ РОЗКАЗУЮТЬ ОСТАННІ НОВИНИ З МАЙДАНУ, А ТАКОЖ З ГЕЙСЬКОЇ ЄВРОПИ І АМЕРИКИ ! ПРИ ЦЬОМУ ЩОРАЗУ НАГОЛОШУЮТЬ, ЩО ВОНИ НІКОЛИ НІЗАЩО НЕ ВТРУЧАЮТЬСЯ В ПОЛІТИКУ УКРАЇНИ, ЯК І ЗАВЖДИ І ВСЮДИ НЕ ВТРУЧАЛИСЬ !!! А МИ ВІРИМО І ХЛОПАЄМО, БО САМІ НІЧОГО НЕ ЗНАЄМО І НЕ РОЗУМІЄМО.( В СВОЇХ СХРОНАХ ) А МОСКАЛІ СПОКІЙНО ЇДУТЬ В СВОЮ РУСЬ––-МАТУШКУ( ХОЧА РУСЬ БУЛА ВІД ПОЧАТКУ РОКІВ КИЇВСЬКА, А НЕ РУССЬКА) І ЛЯГАЮТЬ СПАТИ З СПОКІЙНОЮ СОВІСТЮ !СПІТЬ СПОКІЙНО, ДОРОГІ МОСКАЛІ !! ВИ ВЖЕ ЗРОБИЛИ ДЛЯ НАС ВСЕ, ЩО ЗМОГЛИ !!!!! НУ ЩО Ж ТО Я ТАК РОЗПИСАЛАСЬ ??? ТА Ж ВЖЕ НІЧ, ТРЕБА ПІТИ ЗМАСТИТИ КУЛЕМЕТА, ПОМИТИ ТАНКА, І ЛЯГАТИ СПАТИ З ВЕЛИКОЮ ПОВАГОЮ ОКСАНА СТОЙКО !!! 02.48. СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
#2649 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2650 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2651 |
Адреса: Kharkiv
Дописів: 8 723
![]() |
А еще одежда теплая бывает, и обувь, да. Тоже помогает на морозе долго находится. Продавцы же на рынке стоят как-то.
|
![]() |
![]() |
#2652 |
The Times: Украине срочно требуется 5 млрд евро, чтобы избежать экономического коллапса
http://itar-tass.com/ekonomika/1005318 ЛОНДОН, 26 февраля. /Корр. ИТАР-ТАСС Виталий Макарчев/. Украине до конца ближайшей пятницы требуется 5 млрд евро с тем, чтобы избежать экономического коллапса, сообщает британская газета The Times со ссылкой на западных дипломатов из окружения Верховного представителя ЕС по иностранным делам и политике безопасности Кэтрин Эштон, посетившей во вторник Киев. "Новые украинские лидеры предупредили западные правительства, что в течение ближайших трех дней им необходимо изыскать 5 млрд евро", - отмечает издание. По данным газеты, западным дипломатам были представлены расчеты бюджетных платежей, которые предстоит сделать в ближайшее дни. "За поставленный Россией газ следует заплатить 1,3 млрд евро, еще 870 млн евро должны быть погашены по обязательствам Международному валютному фонду, - цитирует она полученный документ. - А еще необходимо выплачивать пенсии, зарплаты в государственном секторе". |
|
![]() |
![]() |
#2653 | |
![]() |
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#2654 |
Адреса: Харківѣ
Дописів: 9 067
![]() |
#2655 | |
Дописів: 6 651
![]() |
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#2656 | |
![]() |
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2657 |
Адреса: Харьков -Арзамас 16
Дописів: 15 742
![]() |
![]() ![]() ![]() это точно ходила конечно, да и сейчас там пол семьи находится, я дома осталась сегодня |
![]() |
![]() |
#2658 | |
Адреса: Харків. Салтівка.
Дописів: 5 685
![]() |
Цитата:
![]() |
#2659 |
Адреса: Харків
Дописів: 1 091
![]() |
Титушки отрубают головы
|
![]() |
![]() |
#2660 | |
Адреса: Холодная страна
Дописів: 10 158
![]() |
Цитата:
Мне очень понравился ответ украинского русскоязычного писателя господину Лукъяненко рекомендую к прочтению http://bither.livejournal.com/317249.html |
|
![]() |