![]() |
Реклама |
![]() |
#8241 | |
Адреса: Холодная страна
Дописів: 10 158
![]() |
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#8242 | |
Адреса: Харьков
Дописів: 85 692
![]() |
Цитата:
предупреждали или нет - второй вопрос (теперь). Какого черта нужно оглядываться назад? Какой в этом смысл? Нужно ориентироваться по ситуации. Учитесь у нардепов)))) То, что происходит сейчас - не желаемый результат. Это не то, чего хотели люди. Это то, чего хотели политики |
|
![]() |
![]() |
#8243 | |
Дописів: 36 257
![]() |
Цитата:
Допускаю, что некоторые вышли 22-го "за Харьков". Их цинично поимели, сформировали "правильную" картинку в ящике и теперь Россия официально в лице Медведева заявляет о притеснении российских граждан. Посла отозвали. Вы вообще осознаете, что это значит на дипломатическом языке? Это война не сегодня - завтра. Ленина они защитили, ***. |
|
![]() |
![]() |
#8244 | |
Дописів: 383
![]() |
Цитата:
На вибори Степан Бандера би не йшов. Владу треба забирати, а не вибирати. Владу не треба віддавати...А ми нажаль віддали владу представникам не слов-янских націй... На жаль, жоден із теперішніх українських політиків не здатен бути спадкоємцем Бандери ![]() Бандера наразі ідеал та зірка, що сяє нам. Тя постать не була інструментом. ВІН був творцем! Державним творцем! Взірцем. Люди-інструменти, то на протилежному форумі такі... 2014 Знайшовся янукович... каже що у відставку він не збирається йти, нічого не буде підписувати з бандтами і всі сьогоднішні рішення ВР протизаконні. Жесть... Треба вішати гниду! В Херсоні "ленін" впав. І в Дніпропетровську(СІЧЕСЛАВІ!). Але ставити комусь з наших героїв пам'ятник на таке місце- не дуже хороша ідея. Слушна думка. Особливо прославилися вінницький мер-українофоб і противник пам'ятника Шевченку - Гройсман, а також псевдоопозиційний Садовий - мер Львова. І купа инших щурів. Є навіть "ригоанали", які кричать про те, які вони опозиціонери(!), і як вони просять пробачення (тільки не за себе, а за раду, пХезидента, за всіх і ні за кого).Таким треба дійсно закрити пельку і ввести контроль довіри. Ще раз прошу неадекватних звернути увагу на тему і вносити пропозиції. Хто що не зрозумів то звертайтесь до енциклопедії. 1. Не популярні рішення мають бути для хабарників, пристосуванців. 2. Всі, хто вбивав; хто заробляв на людському горі мають бути засуджені з конфіскацією всього майна і коштів. 3. Все, що не внесено в декларацію про доходи і витрати після виявлення арештовується до сплати на нього податку. О, хочу ще проконсультуватися - останні 2-3 дні мене на трасі зупиняють якісь люди з палками і в шоломах, у деяких закриті обличчя. Документи поки що не вимагають, але іноді просять оглянути автомобіль і відкрити багажник. Я в принципі не проти, мені нема чтого приховувати і міномети я не перевожу - але на яких правових європейських і загальнолюдських принципах діють люди в масках на дорогах зупиняючи мій автомобіль? І чи повинен я зупинятися? Бо там чоловік 15-20 і всі з палками. Декілька тез: 1. Внутрішні загрози - єдиний вихід для Свободи - формувати єдину націоналістичну силу вкупі з ПС на іншими націоналістичними партіями, і негайно переходити в опозицію, і ажніяк не вдовольнятися подачками у вигляді "закону про мову" і іншими другорядними речами. 2. Зовнішні загрози - ніхто не відміняв загрозу зі сторони РФ - Севастополь бунтує, Крим напоготові, Харків теж. Не знаю чи ризикне Путін, але ймовірність дуже висока. 3. Як правило кожен раз коли займали Київ націоналістичні сили в першу чергу починали займатися паніхідами, мітингами, ходами, демонстраціями. Зараз займаються мовою, Межигір"ям, поділом постів крісел і кабінетів. 4. Екскурс в історію: http://www.kara-murza.ru/books/sc_a/sc_a28.htm обережно, російська мова! Прогулюючись ландшафтним парком я думав про Януковича. І про Миколу другого. Дивився на матросів в тєльняшках самооборону в масках які гуляли про царським президентським палацам. Обидва любили полювати і гарні бєздєлушки. Чи були вони кривавими диктаторами? Безумовно ні. При призвело до змін в СИСТЕМІ їх повалення? Теж ні. Але по аналогії можна очікувати нової революції. Може через рік, може через місяць. Продовжуючи аналогії - 1905 що не вдалася - це був 2004 рік, сьогодні маємо лише Лютневу революцію. ТИМЧАСОВІ посилять безлад хаос і анархію, вони не користуються авторитетом і слухати їх не буде ніхто. Навіть вчорашні ситуативні союзники. після 17-го теж так думали аналогії просто вражаючі, скинули царя, поставили тимчасовий (недієздатний) уряд, починаютсья підкилимні домовленості, ділять портфелі і крісла, казна пуста, озброєний народ повертається - а зрушень немає, в армії безлад, на Авакова взагалі жалко дивитися, абсолютне зло персоніфікували, зміну системи перетворили на зміну і деяку ротацію облич, Юля вже в сідлі і починає "плідно працювати на благо народу" і т.д. і т.п. А що з виборцями? це про президентські? Це буде останній удар - з пустою казною ще й вгатити у вибори "заграніца нам поможет" 20 млрд обіцяють але будуть і вимагати, і ці вимоги ще посилять невдоволення, потім РФ почне тиснути - в результаті нова революція --------------- Ну нормальные вроде пользователи бендеровского форума. Только странные какие-то. Им в оппозиции явно комфортнее. |
|
![]() |
![]() |
#8245 |
Дописів: 170
![]() |
7GgI5dib8FM
|
![]() |
![]() |
#8246 |
Дописів: 5 985
|
Ну они же в Севастополе, на берегу морском - их то видно средь песка, то не видно... камера не справляется.
![]() |
![]() |
![]() |
#8247 |
Адреса: Алексеевка
Дописів: 27 593
![]() |
вот этот парень правильные вещи говорит http://hromadske.tv/episode/128
|
![]() |
![]() |
#8248 | |
Дописів: 5 355
![]() |
Цитата:
Я лично вижу в этом провокации... когда я стоял на евромайдане, люди, простите, даже поссать под киоск стеснялись... чтоб не показаться *****м, против которого мы митинговали. Не то что крушить чего-то там Т.е. я хочу сказать, давайте не путать теплое с мягким, ок? Бороться с бандой, гепой, допой и т.п. - это одно, и за это выходят БОЛЬШИНСТВО евромайдановцев А сносы памятников - я уверен, что это выгодно как раз их оппонентам |
|
![]() |
![]() |
#8249 | |
Дописів: 219
![]() |
Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8250 |
Дописів: 16 616
![]() |
сегодня на стриме радио свобода один ативист харьковского майдана сказал, что на тот момент люди повели себя не совсем мудро, и не оценили местных особенностей. типа пока ленин постоит. но это - пока.
#8251 |
Дописів: 85 692
![]() |
дедуля, Вам нервничать так в Вашем возрасте нельзя. 43-й приснился?
|
![]() |
![]() |
#8252 | |
Дописів: 1 026
![]() |
Цитата:
Майданейро, расходитесь из ОГА. Провожайте рагулей на вокзал, предварительно угостив чайком в Кулиничах. Тогда все и успокоятся. |
|
![]() |
![]() |
#8253 |
![]() |
ваш радикализм ничем не лучше... так что убейте фашиста в себе для начала
|
![]() |
![]() |
#8254 | |
Цитата:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=30584253&postcount=1 |
||
![]() |
![]() |
#8255 |
Адреса: Україна
Дописів: 45 953
![]() |
Весовая разная. А вот добкин с дубиной в виде кернеса потив жилина - ок
#8256 | |
Дописів: 835
![]() |
насчет мовы
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#8257 |
Дописів: 10 341
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8258 |
Адреса: г. Харьков
Дописів: 170
![]() |
коментирую свой ответ: проголосовал что янык на данный момент наш президент(несмотря на все его - ) т.к. по закону должна быть процедура импичмента которой нет, или отречение которого нет. раз ни 1 ни 2 нет он формально является призедентом хоть и в бегах но теоретически он находиться на територии укр.
следовательно из наказаний ему подходят только линчевание, но стремимся же в европу поетому должно быть по закону. кстати даже злостные комуняки убили не царя, а простого генерала правда с семьей и приближенными(но после отречения) надеюсь что те кто начали свое подражание большевикам поумнее своих предшественников (хотя уже начали наступать на те же грабли начали с памятников) как по мне надобыло свезти все памятники в кучу и оргонизовать сквер тоталитарного режима или что то в етом роде и учили как дклать не надо... |
![]() |
![]() |
#8259 | |
Дописів: 5 985
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#8260 | |
![]() |
Цитата:
![]() просто вы ж поймите, мы их не особо поддерживаем Как можно говорить о смене власти, о смене даже самой структуры, если мы тут с вами поддерживаем своих царьков? Уперлись в этого бедного Ленина... ну давайте все вместе выйдем и скажем - ***** Авакова. Это ж гораздо конструктивней будет |
|
![]() |