![]() |
Реклама |
![]() |
#7521 | |
Адреса: Харьков
Дописів: 1 150
![]() |
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7522 |
Дописів: 826
![]() |
А зачем тролить, видел я этого парнишку в шлеме и в очках того видел, и флаги и активистов с дубинами, и не по видео.
|
![]() |
![]() |
#7523 |
Дописів: 1 266
![]() |
Только что видел возле облисполкома несколько малолеток с битами и одного с саперной лопаткой.
в матюгальник призывают к миру. |
![]() |
![]() |
#7524 |
Дописів: 826
![]() |
Слишком много в Украине осталось всего, лучше вабанк. А с президентством отличный шаг.
|
![]() |
![]() |
#7525 | |
Дописів: 15 358
![]() |
Цитата:
![]()
![]() |
#7526 |
Дописів: 2 459
|
Бляа-а-а-а-а!!! щас по 1+1 сказали, шо Парубий, возможно, станет министром обороны!!!!! *****ц!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#7527 | |
Дописів: 10 883
![]() |
Цитата:
ну и а***нно,буду голосовать..
![]() |
#7528 |
Дописів: 38
![]() |
Да будут!
|
![]() |
![]() |
#7529 |
Дописів: 514
![]() |
Хотела пойти на выборы и просто испортить бюллетень, написав чё-нить весёлое, но проголосую за Допу, майданутым на зло.
|
![]() |
![]() |
#7530 |
Дописів: 2 816
|
народ! немного позитива. Смеялся сам и вам рекомендую
Vsv-Xve62P4 |
![]() |
![]() |
#7531 |
Адреса: ниоткуда
Дописів: 4 660
![]() |
Да, эти экстремисты уже порядком подза****и. Надеюсь, что после того как всё устаканится, особо активных, приведших к беспорядкам и стычкам на улицах городов будут судить.
|
![]() |
![]() |
#7532 | |
Дописів: 4
![]() |
Цитата:
"Значить так. Ми подумали. І вирішили: 1. Межигір"я - або лікарня майбутнього, або Охмадит, або дитячий табір. 2. Донести ЮЛІ голосно і хором ПОГОВОРИЛА І ФАТИТЬ. На лікування. Будь ласка. ПОЧИНАЄМО ІНФОРМАЦІЙНУ ХВИЛЮ! І якщо вона не знає, то хай передасть їй Яценюк - куля в лоб з нами не проходить. Як прийшли, так і пішли. 3. Порошенко - прем'єр. Я була у відрядженні в Донецьку і Одесі, ми говорили з нормальними людьми. Порошенка там готові прийняти. А нам треба навчитися слухати цих людей. 4. Парубій - генпрокурор. Він безстрашний. Я так хочу. 5. Оробець - міністр соціальної політики. Вона знає, що таке люди. Як ніхто інший. 6. Кубів - мер Києва. 7. Іван Вакарчук - міністр освіти. 8. Демальянс, Самооборона, Правий сектор, Автомайдан - нові партії у новій ВР. 9. Богомолець - міністр охорони здоров'я. Доктор Комаровський її заступник. Вважаю, що 10 варіиант не дуже гарний. Куля в лоб пускай йде лікуватися, бо він бідних хворий завжди був, як треба було на майдані стояти. 10. Куля в лоб - спікер. Турчинову спасіба. Додому. Це були його найкращі часи. Все нове - гарно забуте старе. 11. На вибори ідуть всі. Голосувати. Хто не йде, того тягнемо за коси. Ніякого "проти всіх". 12. Кличко - на ринг. 13. Тягнибок. Просто маладєц. Спасіба. Фатить. 14. Економіка і фінанси - не спеціаліст. Чекаю пропозицій. 15. Азаров, Захарченко і вся свита разом з сепаратистами в тюрму. Трибунал, кому треба. 16. Янукович - довічно з телевізором, на якому не перестаючи крутити вчорашнє прощання з НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Щодня, щохвилини, до кінця його паскудного життя. 17. Президент... Чесні вибори і особиста відповідальність кожного з нас перед тим, як туди піти." |
|
![]() |
![]() |
#7533 |
Адреса: Харьков, Центр
Дописів: 67 506
![]() |
короче ребята, я так поняла они своими снять -поставить и выдвинуть решили нам мозх всколотить . может просто пока не обращать внимание , пусть сами там наиграются . а то за этот день я многое узнала
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() шо Янык размножается почкованием и сразу улетает в разные стороны, шо евромайдан это не евромайдан , шо добкина сняли и сразу в презики записали , шо кернес у нас оказывается любит оранжевые апельсины , и он ваще никаму руки ноги ни разу не грозился переломать ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Нарисую улыбку стильную,... ту, что смотрится сверхъестественно!... Я такая умею быть сильная, прям - сплошное стихийное бедствие!... ![]() Тараканы в голове твердили- "Угомонись..." А шило в жопе отвечало- "Нифигааа!!!" ![]() |
![]() |
![]() |
#7534 | |
Дописів: 395
![]() |
Цитата:
![]()
![]() |
#7535 |
Дописів: 5 682
![]() |
"Господи, пусть у меня сдохнет стадо, лишь бы у соседа бурёнка околела!"
Вам Вити, которого назло выбирали, мало было? Какие-то эталонные ходоки по граблям...
#7536 | |
Адреса: ....опа
Дописів: 542
![]() |
Цитата:
![]() анука, выберите между Допой и Юлей ![]() чем дальше в лес, тем толще партизаны, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7537 | |
Адреса: ниоткуда
Дописів: 4 660
![]() |
Цитата:
Кровавых убийц, засевших сейчас в ВР нужно срочно оттуда убирать. Кстати сегодня была масса обращений от граждан, что пенсий и зарплат на карточки не поступило. Вот вам первое "покращення" от организаторов майдана в Украине |
|
![]() |
![]() |
#7538 | |
Дописів: 10 883
![]() |
Цитата:
+500
![]() |
#7539 |
Адреса: ....опа
Дописів: 542
![]() |
да он к тому времени благополучно перекрасится, а крнеса замом сделают.
![]() |
![]() |
![]() |
#7540 |
Дописів: 2 426
![]() |
конечно, организаторы майдана были у власти предыдущие 4 года и все разворовали. или фото межигорья с люстрами на 31-32 млн евро (это только на кораблике !) и домика честнейшего Пшонки прошли мимо вас???