![]() |
|
![]() |
#21 | |
Модератор
Из: Ukraine
![]() |
![]()
Новини...
Цитата:
![]() |
#22 |
Модератор
![]() |
![]()
Трішки на свіжих емоціях після перегляду "Богемної рапсодії"...
Пройдусь по чотирьом номінантам "Оскару" 1) "Чорна Пантера" Ось не в захваті від Марвелу я й все тут... Це була моя друга (нарешті вдала) спроба перегляду цього фільму. Перша закінчилась десь на 15-й хвилині ще восени. Взагалі, фільм не вразив. Ані гра Чедвіка Боузмана, ані спроби гумору, ані гра Летиції Райт. Від Летиції в фільмі я взагалі очікував набагато більше, колоритним персонажем вона була. Але все ж - ні... Фільм явно розрахований на підліткову категорію та фанатів Марвелу. Громадянська війна у Ваканді повинна була йти пів фільму, або ж їй повинна була присвячена друга серія. Ціого внутрішнього протистояння мені взагалі не вистачило. Зміна главних злодіїв була передбаченою, весь сюжет читався як на долонях. Фільм взагалі не вразив. Хоча номінацій в нього достатньо, можливо щось і візьме з Оскару. 2) "Чорний куклукскланівець" Заявлений як комедійна драма. Ось драма була, але без комедії. Фільм не викликав жодних емоцій. Я б його характеризував як: несерйозне кіно про серйозні речі. Фільм знятий на історичних подіях, але всі ці спроби зробити його кумедним лише робили несерйозним. А історичний ряд кінохроніки сучасності, наїзду автівки на толпу народу, Трамп з його: "зробимо Америку знов великою" - взагалі походило на політичне замовлення та протест проти Трампа. Якщо я пам'ятаю, то той наїзд був скоєний душевнохворим без підґрунтя расизму та тероризму. Хоча фільму слід віддати данину, як фільму - протесту проти расизму "No to Racism!" Номінацій в нього достатньо, щось може й візьме. Але двох чорних номінантів серйозно на боротьбу за головний Оскар я не розглядаю. 3) "Рома" Для мене дивним є той факт, що Рома б'ється за Оскар в двох схожих категоріях: Кращій фільм та Кращій фільм на іноземній мові. Я гадаю, що в номінації Кращій фільм він більше для галочки. А номінація Кращій фільм на іноземній мові в нього вже в кишені. 4) "Богемна рапсодія" Для мене це безумовний фаворит цих перегонів. Шедевральна гра Рамі Малека; історія "Queen", що ожила; емоції, які переповнювали через край на протязі всього часу перегляду цього фільму. "Істерична королева тут повинна бути лише одна!" Мені сподобався коментарій до фільму: "Жаль, що я не потрапив на нього до кінотеатру". Можу лише додати, жаль що я не потрапив на концерт легенди ![]() Фред живий! І цей фільм його оживив. Як би то не було, Рапсодія для мене найкращій фільм 2018 року і від інших нічого подібного я й не очікую. Ще залишились: Фаворитка, Книга, Зірка та Влада. Але Чорні з Ромою не фаворити рапсодії. І якби від мене щось залежало, то я б віддав Оскара Рамі Малеку за істеричну королеву року. Та у категорії кращій звуковий монтаж. Богемна рапсодія безумовно один з кращих фільмів минулого року.
#23 |
Модератор
![]() |
![]()
А тим часом вчора в нас відбулася BAFTA (премія Британської академії телебачення та кіномистецтва за досягнення в сфері кінематографа).
Премію BAFTA часто називають індикатором майбутнього голосування Американської кіноакадемії, яка визначає переможців "Оскара".
#24 |
Модератор
![]() |
![]()
Щодо BAFTA.
Дивно буде, якщо Рома візьме Оскарів у категоріях: Найкращий фільм та Найкращий фільм іноземною мовою. Можливо хоча б на один Оскар в нього буде меньше. Те, що Фаворитка стала найкращім британським фільмом, обійшовши Богемну рапсодію, теж очікувано. Рапсодія хоча й чудовий фільм, але (якщо вірити трейлерам) Фаворитка виглядає більш привабливо. Слід мені буде його переглянути найближчим часом. І Фаворитка для мене найбільший Фаворит у перегонах за Оскаром найкращого фільму. Те, що Альфонсо Куарон з Ромою взяли BAFTA у номінації найкращого режисера теж очікувано. Щось Рома невиправдано (як на мене) у фаворі серед фільмів минулого року. Цілком згоден з BAFTA у номінаціях: Найкраща чоловіча роль, Найкраща жіноча роль, Найкраща жіноча роль другого плану, Найкраща чоловіча роль другого плану. Хоча мої аванси фільмам: Зелена книга та Фаворитка роздані за трейлерами. Що ж, Оскар цього року обіцяє бути цікавим. Рома та Фаворитка дійсно виглядають потужними збирачами Оскарів у різних номінаціях. Дивно, що Чорна Пантера поза номінацією на Оскар у категорії Найкращі візуальні ефекти.
#25 |
![]() |
![]()
Тут скорее идеологические пристрастия, ибо "Фаворитка" - излишне "чернушная" постановка в стиле "театра абсурда", но Сара Колман - действительно хорошо отыграла, ...
хотя справедливости ради пора уже дать Глен Клоуз оскар за "Жену", т.к. она заслуживает его еще со времен Альфреда Нобса ... |
![]() |
![]() |
#26 |
Модератор
![]() |
![]()
Я просто залишу це тут.
Чудовий фільм, реальні події, обдаровані особистості,, найвеличніша група....
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Церемония открытия долгожданной станции метро состоится 21 декабря | Объектив | Новости | 8 | 21.12.2010 16:11 |
Церемония развода -почему бы и нет ? | Нэйм | Женский форум | 51 | 3.09.2010 22:52 |
Рекорды и достижения 81-й церемония вручения «Оскаров» | Медиапорт | Новости | 1 | 9.03.2010 10:01 |
Metallica. Церемония введния в зал славы Рок-н-ролла. | Manson_ | Музыка | 42 | 19.06.2009 18:22 |
Пенелопа Крус, Хит Леджер, Кейт Уинслет, Шон Пенн и другие. В США прошла церемония вр | Объектив | Новости | 0 | 23.02.2009 11:10 |