Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мешканці 18 квартир на вулиці Карпівській залишилися без газу (відео)

🟢 12:05 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 210518
Адреса: Харків
  • 🟢 12:05 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

15.01.2020 19:56

Люди кажуть: все через комунальників, які неналежним чином доглядали за їхнім газовим та пічним обладнанням. Останні це заперечують і наводять свої аргументи

The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
appeared first on
.

Люди кажуть: все через комунальників, які неналежним чином доглядали за їхнім газовим та пічним обладнанням. Останні це заперечують і наводять свої аргументи.

65-1-150x150.png

Світлана Єченіна, кореспондентка

Сьогодні на газових трубах двох будинків по вулиці Карпівській з’явились от такі пломби. Місцеві у розпачі, адже разом із газом із їхніх осель зникло тепло.

66-1-150x150.png

Людмила Кубай, місцева мешканка

Ну вот, на кухне к нас как раз суп сварился. Можем вам готовую еду показать. Малой я варю. Ребенок же должен кушать что-то. Также пользуемся чайником, у нас есть микроволновка, в которой мы подогреваем еду уже готовую. Печка вот она не работает.

Родина Людмили мешкає у двокімнатній квартирі. Жінка каже; у оселі також постійно працює обігрівач, що, звісно, позначиться на платіжках за опалення. Цим двом будинкам понад 100 років, вони повністю газифіковані. Місцеві кажуть: блакитного палива не стало бо газовики нав’язуюь їм більш сучасне і дороге обладнання.

67-1-150x150.png

Олена, місцева мешканка

А здесь просто потому что им захотелось, чтобы наши квартиры поставили себе отопление, которое стоит 50 тысяч. Вот скажите, я одинокий человек, где я возьму 50 тысяч. Я работаю санитаркой в больнице у меня 3000 зарплата и инвалидские у меня есть 1,5 тысячи. 4,5 тысячи. Это что мне повесится на трубе?

У міськгазі ж наголошують: це тут ні до чого. Газ відключили зокрема й через те, що під час перевірки пічного опалення було виявлено багато порушень. Окрім того, більшість мешканців не пускали інспекторів у свої домівки.

68-1-150x150.png

Людмила, робітниця ПАТ «Харківміськгаз»

На данный момент, вызван инцидент вызовом аварийной газовой службы, которая выявила отсутствие автоматики и утечки газа.

На це місцеві кажуть: іноді не можуть зустрітися з газовиками через роботу з ранку до пізнього вечора.

69-1-150x150.png

Олена Москвитіна, місцева мешканка

И я не один человек, который работает в таком режиме и попасть проблематично в квартиру. Но можно оставить какую-то бумажку, созвониться с людьми. Какой-то выходной найдется для того, чтобы встретиться и попасть в дом.

Жодного попередження про відключення газу, кажуть місцеві, не було. Олена додає: мешкає тут усе життя і, на її думку, проблеми з газом, якщо вони і є, виникли зовсім не через мешканців будинків.

69-1-150x150.png

Олена Москвитіна, місцева мешканка

Ремонтов, чистки дымоходов никто не делает из покон веков. Этого уже нет давным – давно.

Наразі газовики, печники та місцеві мешканці нарешті зустрілися і разом пішли перевіряти оселі. Якщо результати будуть задовільними, блакитне паливо з’явиться у домівках найближчим часом, розповіли експерти.

The post
appeared first on
.

• 🟢 12:05 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Зараз понавиписують тищ по 20-30 на квартиру

Ага.раскажи это потом родственникам тех кто помер от угарного газа.Поверь я знаю о чем говорю.Столько крика о том почему не отключили и не проверили.А то что исполняют наши люди с газом и дымоходами это лютый треш.

В этом государстве на закон все хуй ложили тут законы работают выборочно и ситуативвно

в Харькове нет более гнидотной, мразотной и беспредельной конторы чем харьковгоргаз, даже обляэнгра и близко не попадает

Назад
Зверху Знизу