Статус: Офлайн
Повідом.: 7224
Адреса: ХТЗ
Повідом.: 7224
Адреса: ХТЗ
Re: ну шо там в псевдо ДНР и ЛНР?
яку саме політику? Будь-ласка, може маєте посилання на воєнних, які нє поддєржівают? Бо в мене брат і друг дитинства в ЗСУ. Я чую зовсім-зовсім протилежне. Брат звільнився, товариш періодично на ротаціях на передку. Офіцер.
Я особисто користуюсь офіційною інформацією, в тому числі і Генштабу. Маєте час і натхнення, раджу і вам. А ні так ні.
Новость от 2018-го аккурат перед Выборами, когда стало очевидно что военные внезапно не поддерживают проводимую 4 года до того политику
яку саме політику? Будь-ласка, може маєте посилання на воєнних, які нє поддєржівают? Бо в мене брат і друг дитинства в ЗСУ. Я чую зовсім-зовсім протилежне. Брат звільнився, товариш періодично на ротаціях на передку. Офіцер.
Я особисто користуюсь офіційною інформацією, в тому числі і Генштабу. Маєте час і натхнення, раджу і вам. А ні так ні.

У цьому документі, підготовленому Генеральним штабом Збройних Сил України, висвітлені усі основні події, які відбувалися протягом грудня 2014—лютого 2015 років, та наведений короткий аналіз умов і наслідків проведення найбільш важливих операцій сил і засобів АТО: з деблокування підрозділів 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ в Донецькому аеропорту та виведення військ сектору С з-під ударів противника в районі м. Дебальцеве.
Більш докладний аналіз цих операцій з коментарями безпосередніх учасників подій найближчим часом буде опубліковано на сайті Міністерства оборони України.

Пусть запретят у себя Deutsche Welle