Ну що? Останній день старого року?
Поздоровляю всіх Вас з наступаючим Святом. Бажаю сил, натхнення, щастя, підкорення нових вершин у новому році. А найголовніше, всім зичу здоров'я, бо воно важливе та актуальне. Саме наприкінці цього року декому не вистачило здоров'я. Тому бажаю, щоб ці проблеми не повторювались та залишилися осадом в житті.
Ми з Вами провели доволі непогану гру. Але все ж знову з неприємним осадом. Всі отримали чудові чи майже чудові подарунки. Хтось те, що бажав; хтось, десь поруч. Можливо в декого залишився осад розчарування, можливо я дещо не зрозумів. Але якби-то не було, бажаю Вам чудових подарунків в новому році. Щоб розчарування проходило повз та не залишалося в Вашому домі. Щоб в ньому завжди був мир, спокій та радість.
За цю гру були надіслані всі подарунки. Один щоправда за станом здоров'я отриманий, але ще до адресата не дійшов. Можливо коли дійде, буде ще один фотозвіт, а може й два.
Прикрий той факт, що ми не отримали три фотозвіти. І якщо я два ще можу зрозуміти. То ось позицію Dar_m зрозуміти не можу. Чи то їй не сподобався її подарунок, чи може ображена на теплий прийом до гри від Анархіста і не хоче йти до нас. У всякому разі - моя провина. Не слід було вмовляти та залишати в грі після бажання її покинути. У всякому разі участь у наступних іграх для неї під великим знаком запитання.
Розкрию один секрет цієї гри. Під час гри батько однієї з учасниць попав в лікарню в тяжкому стані з інсультом. Тому під час гри довелося швидко шукати заміну того, хто замість неї зробить свій подарунок. Тому хочу особисто подякувати: тому, хто зробив два подарунки; а також учасниці за те, що таки знайшла в собі сили та поділилася з нами своїм чудовим фотозвітом. Розумію, як це було важко.
Ще раз зичу Вам найголовнішого - здоров'я та одужання хворих.
З наступаючим Новим Роком