Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так я же не налом получаю![]()
![]()
прошли те времена когда чемоданами баксы на галеры привозили и в конвертах раздавали.
может и есть еще где такое, но это скорее исключение из правил.

25% граждан не знают, как округляется число 24,45

Отакої.Знесли *** Андрюху?
Як знесли, я тут, хочу тебе на риболовлю запросити.
Я не зрозумів, так все було добре ще тоді? А навіщо тоді 5% ввп віддають на армію?
Лайно ти *****ьке. Крим чій? путін хто?
Ловіть клона!

Якийсь з Узєлєнскіх окреслив⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Окрім неоднозначного бажання лєгалайзу "брудних" коштів за 5%, там дивує ще непереборне бажання Укоманди зтанцювати на граблях Порошенка, а саме: прагнення замінити податок на прибуток податком на виведений капітал .
Це якимось дивом схоже нарічної давнини, який жорстко розкритикував МВФ (про це писав Шимків у фейсбуках в березні 2018).⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну да. И так везде.и разрушенные здания восстанавливают
и гнилую технику кстати тоже
Та где ты только не был и кого только не видел. Что ни спроси.ну от я був починаючи з 2017 в кількох частинах (і раніше був, але зараз не про це)).
Там повним ходом йшло будівництво/відновлення після якихось орендарів та інш.
Техніка так само на "сгнившую" не дуже була схожа. Це не 2014, коли не те шо транспортні ЗіЛи, а стройова техніка стояла мертво, а в соцмережах одне за одним оголошення були на кшталт "куплю перемикач світла Урал-375 - 20 шт.".
Так шо давай, віщай і надалі свої охуїтєльні історії.
на армію
шо не так![]()

И это он знаета ти ніде не був, нічо не бачив, але все знаєш.
![]()

свинарник на карантине походу![]()
Детский сад, ползунковая группа.....![]()
Та где ты только не был и кого только не видел. Что ни спроси.![]()
Ну что, у нас тут гнида завелась...
Андрей сам удалил свой аккаунт.
Причина - кто то написал анонимку как в лучших советских традициях ему на работу, да еще и наврал три короба...
Ему было проще попросить Димокса удалить аккаунт..
Ну и вот те два клона я так понимаю дело рук того же человека..
Выводы делайте сами...

Причина - кто то написал анонимку как в лучших советских традициях ему на работу, да еще и наврал три короба...
Выводы делайте сами...

Выводы делайте сами...
А сколько спеси было про то что мол напиши, не ***, в итоге ****** как сучка, испугался со своего айтишного рая спустится в продавцы.
Первый клон мой, даже скрывать не буду.
ЗЫ гнида, это если в полицию, а на работу он сам просил

...і лише форумні ****оболи ніхуя не знають, а тільки ****ять дурно.
Яке ж ти їбануте створінняА сколько спеси было про то что мол напиши, не ***, в итоге ****** как сучка, испугался со своего айтишного рая спустится в продавцы.

А щодо клону - гниденько ти повівся, нічо не скажеш.
потроллить ****на в его же манере? Неа, вполне логично.Яке ж ти їбануте створіння![]()