Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Ебипетская (пардон египетская) сила..Фараон (пардон Фарион) отреагировала на Зеленского.:)
До речі, питання до цієї, в минулому члену компартії ,- а на нульовці хлопці на російській мові не розмовляють, захищаючи Україну від загарбників?

Уже смотрели это позорище ****ое?
&fbclid=IwAR22qZPmhzPJ2-h6vnkG0A5N_VPjbYcIkczrR-cR49GYcqJKz_8_tKQz4KY&app=desktop

незнаю, но именно Арсен Аваков блокировал блокаду Семенченко иже с ним, именуя их блокаду "пиаром на крови".
а теперь ты внезапно называешь его за это порохоботом.
Почитай ветку про вторжение в период блокады, так там несколько Арсенов Аваковых, которые топили против блокады.

судьба страны зависит от того, насколько в правовом поле действует власть в стране.
Только действия власти государства в рамках ЗАКОНА подтверждает ее легитимность.
А ты хочешь всего и сразу и чтоб уже вчера.
Ну так, навскидку в каком правовом поле нанешний генпрокурор занимает свой пост?

a1ahef.webp

Молодой, умный, симпатишный.
А ты его слушала вживыую без суфлера в ухе и без заранее подготовленных вопросов? По моему он еще тупее чем овощ.
Проукраинский, направлен на Европу.
С чего ты взяла? Он наверное щас сам не знает куда и как. Наверное еще сам Беня не определился.
Давайте видеть положительное в будущем президенте, я уже смирилась.
Ну и зря. Это еще не факт.

Сообщение от lichiy
Как я тебя буду обсыкать, ты точно увидишь...

Не дергайся, когда я **** твою маму в рот, она так не дергалась.

Тише, педрило вафлёное, это ты свою маму в рот ****, а не мою. А потом оказалось, что не маму, а папу, и не ты, а тебя... :іржач:

"Нас чекають три тижня массового перевзування!" :) Уважно спостерігаємо... ))

6gfaha.webp

Здравствуй, Pozor!

Ты уже отметил антипобеду своей бахини? :)

Я прогнозировал, что основная задача Пэдро - была не пропустить джЮлю.
О чем тут давно и говорил.
Я не удивлен. Спокойно разочарован.
Рад за твой чемодан, пока он тебе не понадобится?:кручусь:

Артем Сучков
6 ч.
Редкое фото!
2004 г. Украина. Команда КВН "Брехливі обіцянки" на разминке...
Задание: за 1 минуту надо придумать новый фейк про Зеленского!

Только вот пока они там "развлекаются", Владимир продолжает уверенно объединять Украину! Вот в чем разница...

ebe9gh.webp

Шедеврально, чё! ))

Українські націонал-патріоти
2 ч. ·
Андрій Білецький: Бачили результати голосування на спецдільницях?

Порошенко провалився в армії! Хоча мені достеменно відомо: офіцерів буквально нагинали голосувати за друга Свинарчуків.

Штаб Порошенка та порохоботи недвозначно назвали «рукою Кремля» усіх, хто проти чинного гаранта. Тому в нас проблема: на фронті з Путіним воюють агенти Путіна! Підказую вихід з ситуації. По-перше, провести в частинах децимацію. Голосування ж було таємним, хто вороги – неясно. Карати треба весь підрозділ. По-друге, терміново оголосити весняний призов порохоботів в Армію. Це зараз найбільш надійні бійці і справжні патріоти. Шкода, що більшість з них не встигли повоювати, попри аж 6 хвиль мобілізації. Армія та фронт уже давно зачекалися на Андрія Полтаву, Мирослава Олешка, Сержа Марко, Юрія Бірюкова, Свинарчука-молодшого та інших рожевощоких воїнів Порошенка. І нехай поведе їх у бій уже досвідчений фронтовик – син Головнокомандувача Олексій Петрович Порошенко. Воювати за Порошенка, не піднімаючись з дивану, звісно, зручніше, ніж воювати з Путіним на фронті. Але, дорогі порохоботи, пора проявити характер. Скажіть рішуче «ні»! Замініть собою несвідомих малоросів на фронті!

gggeg4.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу