Статус: Офлайн
Реєстрація: 11.01.2014
Повідом.: 13526
Реєстрація: 11.01.2014
Повідом.: 13526
Все просто. Або береш глінтвейн у супермаркеті. Або ж береш червоне вино. Заливаєш у каструлю, ставиш на невеликий вогонь. Додаєш туди: або набір спецій для глінту; або ж: корицю, гвоздику, імбир, коріандр. Можна мускатного горішку. До всього цього ще можна додати цедри лимону, апельсину та/або мандарину. Мед та цукор за смаком. Та нагріваєш до 80 градусів за Цельсієм.мне стыдно, я не умею готовить этот напиток. Кто подскажет рецептик?
Головне не дати вину закипіти. Як тільки воно намагається розпочати бурлити, починають утворюватись *******ки - вимикаєш і насолоджуєшся гарячим глінтвейном.
Вино, приправи, 5 хвилин у плити і чарівне блюдо чекає на тебе)))