Статус: Офлайн
Повідом.: 15247
Повідом.: 15247
Саме перше - мій подарунок був в такій неймовірній коробці
[/URL][/IMG]
За мої вічні 18 років життя це моя перша по-справжньому новорічна подарункова коробка

І сам подарунок
[/URL][/IMG]
В мене тепер є патріотичний килимочок для миші
( в мене з килимками складні відносини)І я буду його берегти.
Тепер,завдяки моїй Снігуронькі в мене знову є бутилка:спорт4:
Крем для рук

я його фанатка, і в мене він йде з косміічною швидкстю через тонку і суху шкіру.І я вже намастила ручки - вони пахнуть червоними яблуками
+ зручно брати в дорогу.
А ще в мене повно чорного шоколаду ( в тому числі з Харкова)
Його, в моєму оточенн їм тільки я ,тож він весь мій
+ лавандові свічки.Я обожнюю цей аромат,палю масло в аромалампі ,купую кондиціонери для прання з ароматом лаванди.
Для мене всі ці речі - це складові мого персонального релаксу,коли можна заварити міцного чорного чаю, з"їсти шматочок гіркого шоколаду, навкруги пахне лавандою як на полях Грасу
Я ціную такі моменти спокою і затишку.
А))і святкові серветки
нарешті мої подруги, які прийдуть до мене після НР перестануть мене попрікати спартанським відношенням до аксесуарів.
Так що ти люба Снігуронька цим подарунком,сама не знаючи,потурбувалась про мій імідж - ти додала йому жіночності

За мої вічні 18 років життя це моя перша по-справжньому новорічна подарункова коробка

І сам подарунок

В мене тепер є патріотичний килимочок для миші

Тепер,завдяки моїй Снігуронькі в мене знову є бутилка:спорт4:
Крем для рук

А ще в мене повно чорного шоколаду ( в тому числі з Харкова)

+ лавандові свічки.Я обожнюю цей аромат,палю масло в аромалампі ,купую кондиціонери для прання з ароматом лаванди.
Для мене всі ці речі - це складові мого персонального релаксу,коли можна заварити міцного чорного чаю, з"їсти шматочок гіркого шоколаду, навкруги пахне лавандою як на полях Грасу

А))і святкові серветки

Так що ти люба Снігуронька цим подарунком,сама не знаючи,потурбувалась про мій імідж - ти додала йому жіночності