Язык сексменшинств - русский

• Автор теми Автор теми Ustass
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

• .webp
    .webp
    57.8 КБ · Перегляди: 103
Обнаружил необычный язык программирования, который называется Piet, он мне почему-то напомнил о секс-меньшинствах. Язык использует разноцветные изображения в качестве программ. Вот как выглядит на нём традиционная программа, которая выводит фразу "Hello world!":

h1gegf.gif

Та ни любый друже, якшо ты по кацапськи пишишь хоча б одно слово, сам ты пидарас
Дивно чути такі слова від особи, котра тицяє пальцем в російські букви. Шифруєшся? Не соромся.
Не всі російськомовні - підараси, але всі підараси - російськомовні.:незнаю:

Довго не міг збагнути, чому в українців така відраза до російської. Та ось зрозумів. На додаток до російської агресії, практично всі геї на теренах колишнього СРСР розмовляють російською. Совпадєніє?:незнаю:
Ляшко - рідкісне виключення, або засланий козачок.

Зоголовок російською, щоб підорасам зрозуміло було.
У нормальных украинцев (в том числе украиноговорящих) родной язык ощутимой доли их соотечественников отвращения не вызывает. А мнения тронувшегося мозгами реального агрессивно-украинствующего меньшинства мало кого волнует.

:підстолом:
А росіянсько-довбойобствуючого хвилює ще менше. :D
Анус свой репортни, шакал. :D Не пойму что тебя заагрило. под украинствующим я имею в виду не тех, кто за украиноязычие топит, а только тех, кто агрессивно выступает против русского языка в Украине. Таких мало, но зато от них много вони в интернете.

Анус свой репортни, шакал. Не пойму что тебя заагрило. под украинствующим я имею в виду не тех, кто за украиноязычие топит, а только тех, кто агрессивно выступает против русского языка в Украине. Таких мало, но зато от них много вони в интернете.
Ти зайвохромосомне біосміття, це не я натиснув, я пішов спати :підстолом:
Знатно в тебе підгорає :D

А тепер трохи про агресію, якщо вже назі-срусіянець про це заговорив:
"Новая газета" опублікувала відео тортур у російській колонії
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну і ще трошки агресивних пі*арасів, думаю "формат" форуму дозволяє без 18+ :D

Ти зайвохромосомне біосміття, це не я натиснув, я пішов спати :підстолом:
Знатно в тебе підгорає :D

А тепер трохи про агресію, якщо вже назі-срусіянець про це заговорив:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Каким боком кацапская дикость к русскому языку в Украине относится и кого ты "назі-срусіянець" назвал, вышиватный скам?

Назад
Зверху Знизу