27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
DW (на русском)‏Підтверджений профіль @dw_russian 1 год.1 годину тому

Мы поддерживаем Дмитрия Богатова, оператора выходного узла TOR, которого сейчас обвиняют в терроризме
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З останніх сил з усієї України і не тільки, назбирали їбланів в одну тему, що згодні топити за казнокрадів при владі і вважаєте це за досягнення?

Помиляєшся, ми самі прийшли,коли я вас просив потрохи писати українською в 2015,ви мене ***ми обложили,а деякі кричали,"што на свайм родном язике немагу гаварить"я тоді пішов і не шкодую,бо коли цього не взяли в парламент від "Свободи"почалась травка влади по повній.

Я тебя презираю. За всю ту ***ню, что ты мне закидывал.
Можешь не отвечать, я отсюда ухожу. Надеюсь, вы с твоим дружком-*****ом довольны.
Куда ты уходишь, болезное? Сейчас Грося за майнеров плотненько возьмётся, и ты раскладушку сюда притянешь.
Уходит оно ...

З останніх сил з усієї України і не тільки, назбирали їбланів в одну тему, що згодні топити за казнокрадів при владі і вважаєте це за досягнення?:рл:

Кто не казнокрад? Можно имя?)

d5cjhh.webp

Тебе то шо до Украины, ***** ватоголовый?

Тупа кобила лаврова, у нас різні поняття проУкраїну. Для тебе клептократичний уряд і Україна це синоніми, а для мене вони паразити на тілі України.

Українські стартапи стали одними з найкращих у світі

Нова хвиля проросійського лоббізму в NYT. Після "постачань" двигунів КНДР стаття в лоб: "Постачання зброї Україні...

Укрпошта представила нові поштові марки з зображенням БТР-4 та Ан-178

attachment.webp

Вкладення

• DIJprlMXUAEYGDo (1).webp
    DIJprlMXUAEYGDo (1).webp
    87.3 КБ · Перегляди: 380
У мужчины, который напал 25 августа на полицейских около Букингемского дворца с криками «Аллаху Акбар», был метровый меч. Им он размахивал перед сотрудниками правопорядка, пока те не обезвредили его. Об этом сообщает «Би-би-си» со ссылкой на заявление полиции.

Я смотрю у зрады резкое обострение. Причем везде и твиттере и фейсбуке. Из Москвы включили излучатель?

Я смотрю у зрады резкое обострение. Причем везде и твиттере и фейсбуке. Из Москвы включили излучатель?

Вся движуха у них традиционно начинается осенью когда их начальники приедут с отпусков.

Назад
Зверху Знизу