Статус: Офлайн
Повідом.: 29125
Повідом.: 29125
Я имею в виду коррупционеров. На любом уровне. Ты написал, что никто из коррупционеров не посажен. Теперь уточняешь, что ты имел в виду определённый уровень.Кого ти маєш на увазі? Працівників собесів, дільничих, держслужбовців нижчого звена? Це звісно добре, але ніхто з корупціонерів вищого рангу не був покараний.
Ну что.. это уже более понятно.
То есть ты согласен с тем, что коррупционеров снимают и сажают. Осознаёшь то, что в предыдущем посте ты предоставил читающим эту тему ложную информацию.
В следующий раз, пожалуйста, пиши более конкретно, чтобы не вводить людей в заблуждение.
та ще й омеріканці пищуть що за його часів нізова коррупція була викоренена на корість елітної для своїх. а ще був "фонд саака" який зник разом з ним... питань дохуя виявляєтся.

Я що, відвідував там публічні місця, чи розважався у ресторанах? Чи на мої пару тисяч гривень кримчани безбідно перезимують? У чому проблема? Це як була "наша" бухта, так і зосталася. Шматок безлюдного берега моря. І від того, що якийсь підар назвав цю землю російською нічого докорінно не міняє. Важливо лише одне, бажання відвідати цю землю, це море. І політика тут нідочого. Для багатьох це зрозуміло, але не для тебе. Я якось це переживу.