Как не допустить революционных потрясений в Украине в случае победы Януковича на выборах 2015.

Думаете? Когда-то в 10 классе проходили тему голодомора,
А сколько Вам лет,душевный? Я спрашиваю не из праздного любопытства,а потому,что в моё время темы голодомора ещё не было,как не было этой темы и при Кучме.Вы что,оканчивали 10-й класс при проходимце юшЭнко?


_______________________________________________

Они сейчас уже прячутся от людей.
А в чём эти "прятания" выражаются? В том,что не пришли на майданчик "побалакать" с хлопцями с говэрлы?
А оно им надо?:):):):):):):):):)

Страна стонет от этой кодлы бандитской
Страна стонет? Не потому ли когда "три толстяка дурака" призвали "стонущую страну" объявить всенародную забастовку,"стонущая страна" послала куда подальше этих толстяков?:):):):)

Или Вы,terton,под стонущей страной имеете в виду Митрича и Сергеича-пьяных мужичков из пивной напротив Вашего дома?
 
Да ни хрена не сделали.
Здесь фокус в другом, что избирателям на фоне такой вот оппозиции янукович может показаться меньшим злом..
..
Оно так и будет.

З.Ы. А от чего стонет страна, от чего она не стонала при предыдущих властях, можно поинтересоваться? До Януковича был рай земной?
Ющ с Юлей вон вообще вдвое всех беднее сделали в 2008 году и ничего, вам нравится, как я понимаю..
Совершенно верно.

Кого знаю, имеющего бизнес, как работали, так и работают. Ругаются, но работают..
То же самое и у меня.
___________________________________________________________



Чем лохторат отличается от электората? Лохторат помнит только последние действия...
Душевный,вспоминая Вашего проходимца юшЭнко,сразу видишь,что у него как первые,так и последние действия были идиотскими.Согласны? У того "деятеля" и вспомнить ничего хорошего нельзя.:):):):):):):):)

________________________________________________




А ПР не брезгует никакими методами в достижении целей.
Например?
Пару-тройку достоверных фактов можно?
 
Останнє редагування:
Нынешний уже и наград больше нараздавал и денег под памятники стырил больше. Правда, втихаря
Можете хоть чем-нибудь подтвердить свои аргументы про "стырил,но втихаря".
Кстати,если "втихаря",то откуда Вам это известно?Расскажите,пожалуйста,мы ведь не на майданчике в киеве,где брешут без зазрения совести и где верят любой брехне,здесь бы доказательства не помешали бы.
Итак?

А памятники/награждения - это все фигня. Нынешний уже и наград больше нараздавал

Если честно,я не считал сколько прохвост пораздавал и сколько нынешний.Дайте,пожалуйста,точный счёт наградам.
 
Можете хоть чем-нибудь подтвердить свои аргументы про "стырил,но втихаря".
Кстати,если "втихаря",то откуда Вам это известно?Расскажите,пожалуйста,мы ведь не на майданчике в киеве,где брешут без зазрения совести и где верят любой брехне,здесь бы доказательства не помешали бы.
Итак?
Придурюєшся, чи таким народився. От, вже за декілька років президентства його син півміліарда баксів статків отримав (а що виробляє його "фірма"? ), а "Чайний домік" в Отрадном, а Межигір"я? Чи це за його особисті гроші зроблено. Чи йому гроші сипляться з неба? :-) Та й на рахунках оформлених, як на нього особисто, так і на підставних осіб у Європі теж є трішки грошенят.
«Центр протидії корупції» зібрав до купи офіційні дані про статки президента Віктора Януковича та оздобив їх даними журналістських розслідувань.

Перебуваючи на посаді Прем’єр-міністра України, Віктор Янукович офіційно проживав у пентхаусі (140 кв.м) сучасного київського будинку по вулиці Січневого Повстання 10, кв. 8. Потім він продав цю квартиру Сергію Клюєву (депутату партії більшості, голові Парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності, члену Наглядової ради Національного Банку України). Квартиру було продано за надзвичайно високу ціну — $7 млн. доларів США (колишній Прем’єр-міністр України Лазаренко, засуджений у США за відмивання грошей, вимагання та уникнення податків, свого часу купив величезний 20-кімнатний будинок у місті Новато за $6,75 мільйонів дол. США). Таким чином, за власність Януковича було заплачено занадто високу ціну. Щоб викликати менше підозр, в офіційній угоді купівлі-продажу Янукович вказав продаж пентхаусу площею 380 м2, хоча згідно з його Декларацією 2007 р. у його власності в Києві перебував лише пентхаус площею 140 кв.м.
vyanukovych1_ukr-1024x462.jpg
З початку свого президентства в 2010 році Янукович проживає в колишньому національному заповіднику, маєтку «Межигір’я» площею 139 гектарів. Цю територію було приватизовано шляхом низки темних операцій, які безуспішно намагалися оскаржити в суді.
Президент України стверджує, що орендує Межигір’я в компанії «Танталіт», яка купила цю територію в 2007 році, сплативши лише 3 гривні за сотку. «Танталіт» — компанія, заснована британською фірмою Blythe Europe, Ltd і очолювана Рейнхардом Прокшем. Цікаво, що Сергій Клюєв у липні 2009 року продав свій процвітаючий бізнес «Актив Солар» тому ж таки Рейнхарду Прокшу, за домашньою адресою якого зареєстровано компанію P&A Corporate Trust, що володіє «Актив Солар». У вересні 2013 р. д-р Рейнхард Прокш раптово вирішив продати Межигір’я Сергію Клюєву, який приймає у себе тепер Президента Януковича.
vyanukovych2_ukr.jpg

Віктор Янукович дуже любить полювання і для задоволення своєї пристрасті придбав собі ексклюзивний доступ до більш ніж 30 000 гектарів Сухолуцького лісу. Хоча офіційно він орендує лише 17 гектарів недоторканного лісу на березі Дніпра та мисливський будинок, насправді 30 000 гектарів Сухолуччя охороняються спецпідрозділом «Беркут» (який було використано для побоїв мирних демонстрантів у Криваву суботу у м. Києві, 30 листопада 2013 року) та залишаються у використанні Віктора Януковича. «Дім Лесника» офіційно належав компанії Astute Partners Ltd , а її директором був Рейнхард Прокш. Сухолуччя перебуває в 49-річній оренді Вишгородської районної ради, де більшість є членами правлячої Партії регіонів. Вартість оренди складає приблизно $3000 дол. США на рік. У 2011 р. «Дім Лесника» і ліс Сухолуччя були придбані «МАКО Холдингом», який належить Олександру Януковичу. Таким чином Віктор Янукович привласнив 30 000 га.

Для задоволення бажання бути вищим за всіх Віктор Янукович орендує у Blythe Associate Inc, ще однієї компанії Рейнхарда Прокша, гелікоптер за майже $1 мільйон доларів США і літак за $5200 дол. США на годину, розраховуючись коштами платників податків.

Також в Криму є приватні маєтки, що перейшли у власність ВІктора Януковича після того, як ТОВ «Норд 2007» їх відремонтував і за рахунок вкладення коштів у покращення цінності будинків дістав право викупити їх собі у власність. Проте вище перелічених маєтків виявилося замало і Віктор Федорович Янукович вирішив приватизувати на свою користь Мис Айя — колишній пансіонат відпочинку Укравтодору, розміром в королівство Монако з прекрасними дикими пляжами, великими лісовими масивами, які розкинулися у підніжжі гори Айя, загальною площею 3,5 га. Літом 2007 року все майно бази, в тому числі парк, який розкинувся на 3,5 га, було куплено у держави за 6 мільйонів 360 тисяч гривень. Офіційним власником стала сімферопольська фірма ТОВ «Арктур-Крим». Основним засновником цієї фірми, згідно з даними інформ-ресурсного центру Єдиний Державний Реєстрї, на той час значилося ТОВ «Укркиївресурс», що внесло в статутний фонд підприємства майже 7 мільйонів гривень, за які і була викуплена база. Також «Укркиївресурс» був засновником ТОВ «Київуніверсалсервіс», що обслуговує «Межигір’я» — тамтешні садівники, двірники, кухарі та конюхи в ТОВ «Київуніверсалсервіс» отримують зарплату. Також «Укркиївресурс» був засновником ТОВ «СПС-груп». Ця структура купує оздоблення та меблі для нового клубного будинку в «Межигір’ї», зокрема палацові люстри та різьбленні панно з червоного дерева.

Також у 2008 Янукович розширив свої володіння на мисі Айя. Відповідно до рішення Севастопольської міської ради № 4355 від 20.05.08, у зв’язку з добровільною відмовою, припинено право постійного користування державного підприємства «Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС імені В. Т. Гуца» земельною ділянкою площею 4,1341 га, яка розташована в урочищі Батіліман, Севастопольська зона ПБК, 33. Вона була передана в оренду на 25 років ТОВ «Норд-2007». Простими словами: до володінь родини Януковича був приєднаний пляж довжиною 900 метрів.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Останнє редагування:
а вот ссылка на общедоступные источники:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Спасибо! Читаем:

За время своего президентства Янукович раздал более 100 тысяч наград

Возьмите в руки калькулятор,душевный.Итак,Янукович президентом с 25.02.2010 года,верно? Для бОльшей точности будем считать,что сегодня 25.02.2014, то есть Янукович президентом четыре года.Согласны?
4 х 365 = 1460 дней. Так?

Теперь делим эти Ваши 100 тысяч наград на 1460 дней,получается:
100.000 : 1460=68,5 наград в день,если раздавать награды без выходных и отгулов.Так?

И Вы поверите в эту хрень?:):):):):):):)

P.S. а что там с количеством наград у оранжевого вождишки?
 
Регионалы., кстати, по инициативе Януковича собирались считать сколько наград Ющенко нараздавал. Но потом затихли, видать стыдно стало
Когда?

Кстати,там по Вашей же ссылочке абзац:

Корреспондент отмечает, что ордена, медали и звания начали щедро раздавать еще предшественники Януковича - Леонид Кучма и Виктор Ющенко


А очевидные вещи не смущают?
Какие очевидные вещи?То,что Янукович сейчас прочтёт наш форум,Ваши высказывания и отдаст приказ Вас "уничтожить"? Вы об этом? Хе--хе!
 
То, что надо было действительно разделить - разделили. Правда со второй попытки... А Украина это государство-карта (игральная). Всякий там потенциал, значение для РФ, для ЕС и США (я склонен верить Бжезинскому).

Ну так пока игральная, Запад не оставляет попыток стравить русских и украинцев..
К счастью их протеже Ющ оказался настолько недееспособным, что на него кураторы просто махнули рукой.. :D
 
«Центр протидії корупції» зібрав до купи


Даже, если это правда, то все это Ерунда.
Копейки по сравнению с тем, во что выльются потери Украины и каждого украинца, если к власти придет прозападная оппозиция, кот. сдаст страну.

Что такое 10 лямов баксов? и это за сколько там лет.. (если все это, правда)
Это меньше двух гривен с каждого украинца..
На троллейбус билет не купишь или на метро.
А что такое сдача страны? Это тысячи гривен с каждого украинца. Каждый год.
Вот против таких потерь и должны объединится все адекватные украинцы.
Имхо, естественно.
 
Я рад за вас. Возрождайтесь на здоровье. Пусть вам будет хорошо, а тебе, орлуша, нежного и надежного друга.
 
:confused: Так он же вроде ваши евроценности не исповедует..
Ну он такой злой. Может у него друга нет, вот он и беснуется в сети. Опять же естественный половой отбор препятствует размножению подобных экземпляров. Так что о подруге в данном случае говорить - это антинаучно.
А на евроценности мне пофиг.
 
если к власти придет прозападная оппозиция, кот. сдаст страну.
Ну ка подумай власною головою, якщо вона у тебе ще має таку властивість.
У ТС усі питання вирішуються РФ, яка має більшість голосів.
А у ЄС шляхом консенсусу. Якщо, навіть, одна країна проголосує проти, то рішення не приймається.
Так в якому випадку Україна потрапить у залежність? Це, як дважди два. :-)
Втратять олігархи, яким прийдеться жити по цивілізованим європейським законам, та іще через те, що їм буде треба терміново вкладати кошти у модернізацію власних підприємств, які працюють ще за радянськими застарілими технологіями. Та й низька собівартість їхньої продукції досягається лише за рахунок дешевої робочої сили. Якщо до України прийдуть інвестиції із Європи та інших цивілізованих країн світу, то будуть будуватися сучасні підприємства, на яких будуть нові робочі місця, та й робітникам будуть платити більше. Через це олігархам треба буде збільшувати на власних підприємствах зар.платню, щоб кваліфіковані кадри не втекли від них. Ось такі будуть втрати у олігархів, а простий люд від цього тільки виграє. Як і держава у цілому, бо з працюючих підприємств підуть гроші до бюджету.
 
Останнє редагування:
Эх, наивный Вы, коллега! Да если я сумею доказать, то меня и "красные", и "белые", и даже "зелёные" просто таки наперебой будут зазывать на трудовой подвиг во имя демократии и пр. покращення.

Ну а мне вы зачем свои услуги предлагаете? Вдруг я "красный" или "белый"?

Я не только вижу, я ещё и понимаю. Именно поэтому я и не считаю возможным сравнивать сопротивление советской власти на ЗУ и голодомор на ВУ. До некоторой степени борьбу УПА можно сравнивать с борьбой части крестьянства ВУ с советской властью. Но эта борьба велась на ВУ в основном во время установления советского строя и введения военного коммунизма. А военный коммунизм - это несколько раньше событий связанных с УПА.

В чем-то да, с другой стороны напомню, что крестьянские волнения - период становления советской власти, а партизанские войны УПА - СССР был на пик своего могущества - страна №2 в мире.

Я явно плохо разбираюсь в мере затратности подъёма экономики.

Я имею в виду, что для создания благостной картины в Интернете понадобятся расходы и немалые. Может быть проще ПР умерить свою жадность в откатах, давлении на бизнес и т.д.?

Что "нет"? Не молодец в данном случае?

В данном случае учительница вряд ли манипулировала сознанием.



Вы назвали аж...четыре человека.А сколько всего зарегистрированных?
И по этим четверым Вы сделали вывод,что там одни старики?

Олкус, это называется выборочная совокупность.

Душевный,душевный!Не уводите разговор в сторону.Речь шла о том,что он призывал к отделению.А что это,если не разрушение?

Оглашенный, Черновол никогда не призывал к распаду Украины или к отделению ее регионов. Что вы несете? Если у вас заканчиваются доводы - вы начинаете их выдумывать?

Они хотят отделиться?Отделите их от себя,они (и я в том числе)только спасибо скажут Вам и Вашей братии. Если до 2004 года мы жили с западЭнщиной не в любви,то и ненависти не было,однако когда Ваши продиоксиненные вожди начали орать с майданчика,что на Юго-Востоке живут одни бандиты,что их надо окружить колючей проволокой,вполне естественно стала их ненависть к Вам и Вашей братии.
Вы за них не переживайте,работать они умеют,с голоду они не пропадут.

А их не держу - могут хоть сегодня катиться на свою историческую родину. "Работать они умеют" :D Кем? Преподавателями марксизма-ленинизма? :D Политруками? :D Третьими секретарями комсомола? Очень востребованные ныне занятия. :іржач:

Ну так докажите им своими делами,что они не правы.Одними запретами,как делали это коммунисты,Вы ничего не добьётесь.

Кто сказал? В ФРГ после войны запретили партии нацистского и коммунистического толка. Как видите Германия не скатилась к нацизму или коммунизму.
 
Останнє редагування:
Ну, о этом надо было думать ещё с 80-х годов аж прошлого века. На худой конец - с 90-х того же века.
А нынче, нашему текущему президенту, можно только посоветовать выполнить условия Запада. Впрочем, выполнив их, лучше выборы проиграть. Тогда на следующих Януковича выберут, как отца-благодетеля (и с ЕС всё сделал как и просили, и в последовавших проблемах не повинен).

проигравших гнобят первыми.Примет тимохи у всех на глазах. Янукович положил свой хер на манданщиков сейчас ,положит и потом. Повоняют потрындят у своих бочек кашу поедят с месяцок и заткнутся. А будут запад с америкосами подключать ,так на этот случай россия (страна-террорист) есть. Она своими интересами не торгует.даст пизды и тем и другим
 
Боюсь вас огорчить - но статистика говорит что таки хуже, причем многократно.
Можу з Вами погодитися, що, якби у нас відбулася приватизація підприємств, як вона відбувалася у Польщі, то олігархів в Україні не було (як в Польщі), а підприємства були акціонерними товариствами і від цього був зиск усім акціонерам, а не одним олігархам. А так усі найбільш привабливі в економічному плані підприємства захопили кримінальні структури які зімкнулися з колишньою партноменклатурою. А совкове бидло усе проковтнуло. Та й досі ковтає. Замість того, щоб навести в країні лад.

Она своими интересами не торгует.даст пизды и тем и другим
Та нехай вона спочатку розбереться вдома. :-) У неї вче через декілька років китайці тихою сапою приберуть до себе Далекий Схід та Сибір. Та й в регіонах, як тільки буде така можливість, захочуть жити окремо.

Тут проблема в том, чтобы эти интересы человека идентифицировать, формализовать, описать.
Т.е. только сейчас, столкнувшись с капиталистическим типом распределения благ мы начинаем понимать ценность высшего образования, детских садов и пионерских лагерей, возможность летать в космос или добиваться всяких разных вершин в науке, искусстве и т.д. которые у нас были в СССР, и которых мы лишены теперь.
Ви що? Описуєте нинішню ситуацію в Європі? Які блага розподілялися в СРСР. Якщо Ви маєте розподільники для номенклатури, то я з Вами згоден. А прості люди працювали за дуже маленькі гроші, достатні тільки для того, щоб прогодуватися та мати можливість не ходити голим взимку. Чи Ви не жили за радянських часів? :-) Та й, як погазала радянська дійсність, наука була потрібна тільки в оборонних галузях, а на простих підприємствах наука була не потрібна. У керівників підприємств був один головний біль - план за будь яку ціну. Не до науки.
 
Назад
Зверху Знизу