Йобана русня

завантаження (1).jpg
2024-04-01_190052.png
2024-04-01_190154.png
Еще забьіли написать шо рядом с хуйлом и онухреем герой Украиньі Сабодан
 
Год назад уронили 2 штуки между многоэтажками на Харгоре (Белгород). Та, что на Ватутина/Губкина таки взорвалась с задержкой (припаркованное рядом такси улетело на козырек магазина).
О, оце те, що мав на увазі Адепт - як ті С-300, що до дому вертаються.
Несправні запобіжники, або спеціально заздалегідь штучно знімають, бо пілоти сцикають і хочуть прискорити процес і не витрачати час на зайві дії по зняттю з запобіжника. Просять заряджаючих "підкрутити". За це їм потім стаття, якщо що :)
 

А Украiна що, хуйла ще й досi не заарештувала??? МКС видав давно ордер на арешт хуйла, а наш Генпрокурор? А разом з хуйлом треба видавати ордери на арешт шойги, герасима, ведмедева, захеровой, солов'йоба, спермон'янши та iнших патрушевих та сукабеевих!
 
Той довбойоб в мене в ігнорі :D А я відповідаю тобі, бо ти відповів невірно. ОТ " як ті С-300" - це, як раз, ті, що вибухають при втраті.
Ок, з гумором на хф навіть у день гумора скрутно, я зрозумів. :D
 
Так они отреагировали - сняли охрану, отключили противопожарную систему, дали команду спецназу приехать через 1 час после начала.
і вікно! обов"зково відчинити вікно у бік України
 
Так они отреагировали - сняли охрану, отключили противопожарную систему, дали команду приехать через 1 час после начала.
И дали спокойно проехать к брянской границе (к "окну"), начиная с переполненной вечером в пятницу мкад.
 
где то читал коментьі..пару минут до начала коцчерта..зал практически не заполнен..на сцене НИКАКОГО ДВИЖА, хотя обвчно лабухи уже настраивают свой инструменет. не говоря уже про аккустику..Там не планировали играть музьіку, планировали валить..Где бьіли в тот момент лабухи?
 
Кстати, а зачем они так публично-показательно над ними издевались?
Не могло это быть постановкой?
 
Израиль насыпал перцу кацапским коллегам
 
Кстати, а зачем они так публично-показательно над ними издевались?
Так путин еще 20 лет назад сказал "Мы в туалете поймаем - в сортире замочим".
Закон? Суд? Следствие? Вот они и "мочат в сортире"

 
Назад
Зверху Знизу