Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

Та хз що у вас там,тут ще каби роки що не долітають,коли будуть тут то вже пизда. А раніше просто прикол такий був,багато хто вірив в те,що фармацевтичні компанії розпиляють над містами бактерії щоб люди хворіли а в них ліки брали... Але ж два роки ніхто не літає,а хворіть меньше ми не стали( більше тіки)
 
О,это у нас раньше так распыляли над городом.
Та ні. Зараз таке залишають генетично модифіковані сороки, коли з мерефянської біолабораторіі до кацапстану летять :D.
Чув, що зараз вже на стадіі завершення виведення бойових равликів - штурмовиків дальнього дєйствія, будемо сподіватися, що то є правда.
 
Такое впечатление, что адепты теорий заговора не видели ракетного хвоста после пусков.
 
Сьогодні приїхали лед лампи, ті, які рекомендував paganelle.
Просто витягнути старі і вставити ці, нові, не вийшло - так і не розібрався як їх фіксувати наявними затискачами. Зі старими галогенками все зрозуміло, а на нових радіатор/кулер/дріт не дає їх зафіксувати. Не було часу детально розбиратися, завтра продовжу спроби, а якщо не допетраю, поїду в Покровськ до фахівця.
І це я тільки парою для ближнього займався. Дальнє ще не пробував тулити
1000006088.jpg
1000006090.jpg
 
Частина лампи, яка фіксується у фарі, знімається, потім встановлюється у фару, затискається скобкою, і лампа збирається до купи вже всередині фари. Спробуй покрутити її і зняти з лампи.
Це якщо лампа фіксується скобкою з дроту. Можливі варіанти, коли галогенка встановлюється у спеціальний тримач, а він вже фіксується у фарі. Тоді потрібні спеціальні перехідники або специфічні лампи.
 
Частина лампи, яка фіксується у фарі, знімається, потім встановлюється у фару, затискається скобкою, і лампа збирається до купи вже всередині фари. Спробуй покрутити її і зняти з лампи.
Це якщо лампа фіксується скобкою з дроту. Можливі варіанти, коли галогенка встановлюється у спеціальний тримач, а він вже фіксується у фарі. Тоді потрібні спеціальні перехідники або специфічні лампи.
Дякую за підказку!
Я просто не розібрався як знімається цоколь (там є певне положення, до якого його треба підкрутити). Сьогодні ще раз спробував - все вдалося. Ближнє світло зробив, як воно світить поки що хз. В темряві оціню. Помилки CANBUS немає.
Зайнятися дальнім не вистачило часу, пізніше спробую.
І навіщо такі складнощі для воєнної машини?Втулити прожектори на дах(бампер) і вмикати тумблером ніяк не виходить?
1) Машина мотається неблизько від ЛБЗ, по тилах. І в сусідні області, з обл. центрами включно. Нащо там псувати людям нерви якимись прожекторами?
2) Мені самому цікаво розбиратися в цих штуках.
 
Останнє редагування:
Ближнє світло зробив, як воно світить поки що хз. В темряві оціню.
Ще є такий момент: якщо лампа не фіксується у одному положенні, а вільно обертається, то потрібно виставити її положення так, щоб світло було оптимальним. Знову повторюся - найкраще це робити, поставивши авто за кілька метрів перед вертикальною стіною. Якщо не знаєш, яка має бути форма світлового потоку, то знову постав галогенку в одну фару і подивися.
Приблизно так:
baner-kak-otregulirovat-avtomobilnye-fary-3.jpg
 
Ще є такий момент: якщо лампа не фіксується у одному положенні, а вільно обертається, то потрібно виставити її положення так, щоб світло було оптимальним.
Я встановив як радить виробник, вертикально, діоди при цьому зліва і справа. Щоправда, рефлектори залишилися всередині. Хз чи треба їх демонтувати, та і для цього фару, схоже, треба розбирати..
Лампи дальнього світла, з цоколем Н1, поставити нескладно, але точно потрібен перехідник для їх підключення, такий як на фото, бо розпиздовувати заводські штекери я їбав..
1000006118.jpg


Якщо не знайду в місцевих магазинах чи на авторинку, замовлю онлайн
 
А хто може підказати шо за нах? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Виходить, моя ВЧ хєр положила платити відрахування за мене і моїх сослуживців (у них так само)??
Ооо.. ПФУ то ще та СОВКОВА контора... Саме вона мені з січня цього року ...без причини... перестала виплачувати компенсацію по ЖКХ (як для УБД). Просто так , без попереждення... просто їм захотілося поімітувати бурну діяльність... Навіть не в грошах справа, але реально неприємно, коли під час війни примушують (саме ПРИМУШУЮТЬ!,... зупинивши виплати) збирати справку на справку та таке інше , робити ще якісь "особові рахунки в банку" коли вони є, і саме на них мені приходила раніше і пенсія, і та "компенсація по жкх"... і ні разу була вона не 75%, а максимум 25-30%... Я так розумію (і багато чого вказує на те) що там анархія і безвідповідальність на всіх рівнях... Колись вже не став (бо вважаю що здоров'я дорожче)) битись з ними за те, що недорахували без пояснення причини декілька років стажу (при віході на пенсію) .. навіть не став піднімати питання законної!! доплати до пенсії як для УБД... Пільгами (ніякими) не користувався і до пенсії (бо не інвалід був), крім як по ЖКХ.. якось призначили (без моєї участі) і так було.. а тепер і те забрали)). Так що не треба на ВЧ нічого поганого думати, мені чогось вважається що діло тут саме в гімняно-совковому пенсійному фонді України..
 
Останнє редагування:
заглушка на фарі яка? пластик чи резна?
 
1000006189.jpg


- не їбане?
- не должна!
 
Если в учебку направляют ,что основное , необходимо брать?
 
1000006189.jpg


- не їбане?
- не должна!
С первым днем весны)

Благодаря вам всем, кто там, мы прошли, пережили еще одну страшную зиму и теперь можем встречать весну.

И пусть ничего никогда не еб**ет поблизости)
 
Назад
Зверху Знизу