Новая вводная. Залужный.

в мене ані хазїв ані слуг немає. а от ваш комедіант точно памм"ятаю - обіцяв скінчити. дововлі екзотичним способом - і в очи дивитися намагався, і на коліна ставати, і війська відводити, і вогонь забороняв вести... тепер щось новеньке...
Та ви вже на цього комедіанта стільки лайна вилили, та стільки нісенітниць, та стільки агіток лише в цій темі, шо "меня терзают смутные сомнения".
 
Ви не йорзайте. Особисто ваш "хазяiн" її не закінчив, хоч і обіцяв. А люди повірили. Потім розчарувалися.
Блядь, вже і Залужного зняли, і Сирського поставили, і ще десятки звільнень і призначень вже руками Сирського попереду - а тут все Порошенко і Порошенко. Блядь, він таки геній. Живіший за всіх живих.
ПС ви вже всі труси взагалі не надягайте, хтозна, може пощастить і в штани він вам щоранку срати не буде. Нє, ну можеж бути таке, а?
 
Хто. Буде. Воювати. ? За Зебенского. У якого яйця по 17 гр. Хто ? Бібіп ? В хуй послав всіх. Я закидую гроші на "гарні справи", а думки - а хтось же виносить з іншого виходу. Шо це за збори на підрозділ ГУР МО, блядь ?!? Як це ?!!
А тепер подумаєш - як Бібіп - а нахуй мені це ?
Та ти і при шоколадному ухилянтом був
 
сільвер. але може і дійсно, благо. хто зна. час покаже. я намагаюся залишатися оптимістом, хоча з 19 року - це дуже важко
Понятно спасибо
Я жив мама жива мои братья живы и это для меня оптимизм
 
Та ви вже на цього комедіанта стільки лайна вилили, та стільки нісенітниць, та стільки агіток лише в цій темі,
а йому все, як об стіну горохом... що хоче, те й робить... а головне: привів державу до миру, визнання та розквіту. ну чисто все, як обіцяв.
 
Ну теперь же сухопутными войсками не будет командовать Сырский?
Теперь же эту должность займет другой человек. Но если повторится то виноват будет кто - правильно Сырский.
А Залужный не виноват.

Сомневаюсь что лично Сырский отправлял конкретно тех ребят...

Я о том, что никто лично не знает ни Сырского, ни Залужного, а все выводы делаются по каким-то статьям, "фактам", которые непонятно кто пишет.
Виноватого всегда найдут это армия
 
Хто. Буде. Воювати. ? За Зебенского. У якого яйця по 17 гр. Хто ? Бібіп ? В хуй послав всіх. Я закидую гроші на "гарні справи", а думки - а хтось же виносить з іншого виходу. Шо це за збори на підрозділ ГУР МО, блядь ?!? Як це ?!!
А тепер подумаєш - як Бібіп - а нахуй мені це ?
Можешь воевать за рошен например, или за киевский торт.
 
похоже ты только 5 лет и жил нормально.....:D
схоже, ти взагалі нормально не жив, мешкав лише. на це яскраво вказують пошуки винуватих у твоїх злиднях , сьогодення та пройдешніх, серед "хоботів та шоколадних". синдром жертви - у психіатрії називається...
 
Можешь воевать за рошен например, или за киевский торт.
В армии это не спрашивают мы автоматом за страну воюем , но согласись всей этой хуйней ломают психику народа который и в армии есть, такое ощущение что специально этот трэш делают, проверяют доколе может терпеть народ, бо мы народ терпеливый, удачи и терпения всем нам
 
схоже, ти взагалі нормально не жив, мешкав лише. на це яскраво вказують пошуки винуватих у твоїх злиднях серед "хоботів та шоколадних". синдром жертви - у психіатрії називається...
ты даже болван не разбираешься в чем отличие психологии от психиатрии.Но диагнозы пытаешься ставить.Ты может лучше останешься в роли шоколадного ануса, тема тебе ближе.
 
ты даже болван не разбираешься в чем отличие психологии от психиатрии.Но диагнозы пытаешься ставить.
ти - випадок, точно не з області психології. точно - з психіатрії. лікується лише хімією. Синдром жертвы – это психологический феномен, для которого характерно ощущение беспомощности и попытки избежать ответственности, переложив ее на окружающих. Главное отличие «жертвы» от здорового человека заключается в том, что пациент никогда не будет винить себя в проблемах (жизнь с нелюбимым человеком, работа за копейки на скучной работе, попадание на уловки мошенники). Такие люди всегда стараются найти виновного, то есть личность, которую обрекла «жертву» на страдания и несчастную жизнь. Обследованием пациентов с синдромом жертвы занимается психиатр или психотерапевт. Изначально человек обращается в клинику с жалобами на тревожность, чрезмерную плаксивость и подавленное настроение. Такие проявления характерны для многих невротических нарушений. Синдром жертвы считается одним из признаков психической патологии или состояния дезадаптации, спровоцированной стрессовой ситуацией.
 
Останнє редагування:
Спасибо за совет, но у меня и мозги и память во включенном состоянии. А не в зомбированном.
Тогда вспоминайте, что случилось после выступления Порошенко, где он говорил про АТО за две недели
 

Вкладення

  • 85_main-v1508494426.jpg
    85_main-v1508494426.jpg
    134.7 КБ · Перегляди: 36
Назад
Зверху Знизу