Йобана русня

Ні, ну я розумію, що кацапи орки, нелюди і все таке, але ж не повні дегенерати. Як ви собі це уявляєте, що на КПП військової частини, режимного об'єкту, а у стані війни й поготів, пускають сторонніх осіб, та ще й беруть якісь харчі й алкоголь? Ну такою "качкою" тхне від подібних "новин"... І всі телеграм-канали кинулися радісно цю полову розносити.
Бля, це така історыя щоб відмазатись за порушення режиму. Скоріш за все - вони купляли й проносили в частину бухло самі. Звісно, робили вони це не в магазі, поблизу, бо там може спалити начальство, та й до якості бухла кацапи не дуже звикші, тому купляють шмурдяк аби дешевший.
Ну, іх на тому спіймали партизани і потруїли нахуй. І як начальник караулу повинен поясняти таку пригоду під час його чергування? Звісно, вигадують якусь хуйню... проста, за цю хуйню їбатимуть менше, ніж за тупий самоход за бухлом з дозволу керівництва. і чим за підтримку дисциплінарною частиною керівництва частини пияцтва в частині.
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
А до чого тут логіка? Інстинкт самозбереження навіть у підарів є. І може вже після двох років війни треба збагнути небезпеку сприйняття ворога як тупоголових чмонь? Вони які завгодно - підступні, жорстокі, садисти, але аж ніяк не такі тупі, якими їх намагаються виставляти в таких "новинах".
Їхня армія зараз то філіал тюрми. А зеки то не та частина людства у якої інстинкт самозбереження яскраво вирізнен
 
Не пойму : тему переименовали что ли ?
Было же -Йобана русня- вроде, просто два слова
 
Не за этим )

Это прекрасно :)

 
Не пойму : тему переименовали что ли ?
Было же -Йобана русня- вроде, просто два слова
Вернулись к истокам. Как ты можешь помнить, изначально тема создавалась как противовес многочисленным на москальских форумах "Шо там у хохлов?". Так что, лично я название - одобрямс.
 
Прикатился автор темы и потребовал вернуть свою фирменную стилизацию. И вернул.
Этот что ли ?
есть куча тем, от шо там у кацапов? имя уже не то... ну и эффект)
Всплыл в сентябре 2023. :рл:
Вернулись к истокам. Как ты можешь помнить, изначально тема создавалась как противовес многочисленным на москальских форумах "Шо там у хохлов?". Так что, лично я название - одобрямс.

Все эти "истоки" остались в 23 февраля 2022 года.

Йобана русня.

Просто-четко-понятно. По типа старому названию - ни темы не видно, ни найти :незнаю:
Написала Админу.
 
Ні, ну я розумію, що кацапи орки, нелюди і все таке, але ж не повні дегенерати. Як ви собі це уявляєте, що на КПП військової частини, режимного об'єкту, а у стані війни й поготів, пускають сторонніх осіб, та ще й беруть якісь харчі й алкоголь?
Та саме такі вони, такі...
Не треба ідеалізувати орків, приписуючи їм наявність мізків, коли справа доходить до бухла
 
А чого ніхто не запостить новину, як кацапський лейтенант кацапських же військових збив?
 
Простите, у вашего аккаунта пол не указан -
вы мужчина или женщина ? :)
Це перевірений гурман-алкоголік. Все нормально.
Їх було троє в банді, здається. Скорбець, madmik, а третього забув, як звали. У Васко вони займалися дегустаціями. Та і по всіх генделиках міста )
 
Назад
Зверху Знизу