Йобана русня

Тому що в тебе класичний маразм і фантазії перекривають факти:

- борги по зарплаті були тоді, коли дебіли замість того аби звільнитися роками продовжували ходити на підприємства в 1994-97 роках! Три роки спаду, після якого почалося зростання! Бо навіть вже в 1996-му була гривня і стабілізація! Чи ти забув?
- піздьож, бо я сам енергетик і знаю як було - відключення були в 1998-2000 роках, вже після початку економічного зростання та кацапської кризи 98 року, коли Тимошенко ввела бартерні розрахунки і цим вимила обігові кошти.
- і я не пам'ятаю гуманітарки від Заходу для України, я її не отримав, бо окорочка Буша в Україну не завозили, а тільки кацапам. Чому так?

Повторюю - ядерні Пакістан і Індія всю історію обирають довбойобів і бандитів, США обрали Трампа, Італія Берлусконі, мадьяпюри Орбана, а у Французів не було нормального перзидента з часів Наполеона, але ЯЗ в них є і її ніхто не відбирає. Чому так ти колись задумувався? Чи тобі нічим?верные были в 96-97 точно. Я после школы в в/ч работал. Отключали свет в 4 часа и вся защита и оборона шла домой, радостно потирая руки.
 
Дилемма
 

Вкладення

  • IMG_20221110_141825_491.jpg
    IMG_20221110_141825_491.jpg
    41 КБ · Перегляди: 170
Не пригадаю вже дослівно той анекдот.
Там щось було про те, як турист-іноземець бідкався що в радянському союзі то те йому не так, то інше не подобається.
На це йому "советский человек" відповів:
- Ви коли перетинали кордон бачили червону позначку? То тепер не дивуйтеся.
Сенс приблизно такий.
В путіностані все так само. Хоч що та як не зроби, все одно будеш винним.
 

Вот вам голос народа
 

А в глазах виллы в Комо так и стоят
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 

Їх сюди ніхто не кликав…​

.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі



#Ukrmir_Info.jpg
 
Так фото на память хоть бы сделал. Хуя пирушку для речных жителей закатили.
 

Панікі нєт… просто пі:..:ец прішол…​

.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


#Ukrmir_Info.jpg
 

А в глазах виллы в Комо так и стоят

как показывает история, кто громче всех просит крови для других, однажды сам с надежной охраной спускается в расстрельный подвальчик, предварительно раскаявшись и попросив о помиловании через обращение к высокому суду присяжных в духе - а яж не знал, я выполнял приказ, простите я больше не буду.
 
не нож и не в спину. но это даже хуем назвать тяжело. похоже, это просто конкретный дрын, которым ампутировали гланды через задний проход всей пидарашке.

короче, посоны, ЮСА отменяет статус рыночной экономики для рф. суть этой хуйни в том, что раньше, допустим, американцы делали айфон и пидарашка делала айфон. нет. плохой пример.. допустим, американцы делали баррель нефти и пидорашка делала баррель нефти. и когда пидорашка везла этот баррель нефти в США, он был дешевле, чем американский баррель, что стимулировало местный бизнес покупать советский баррель нефти.

после лишения статуса рыночной экономики, США будут начислять на кацапский баррель т.н. антидемпинговую пошлину с целью выравнивания цен с местным производителем. соответственно, у американского потребителя не будет никакой мотивации отдавать предпочтение кацапской продукции. это касается всего, что экспортирует пидорашка - от нефти и пшеницы, до ракетных двигателей (хотя, она их уже несколько лет не экспортирует).

в сухом остатке - нефть в обмен на продовольствие. если Украина разрешит.
 
Назад
Зверху Знизу