27.08.14 вторжение войск РФ

.Лосєв:
"Зеленський підписав закон про продаж 124 (!!!) оборонних підприємств. Будуть продані всі науково-дослідні установи.
Буде проданий завод «Південмаш» і його унікальне конструкторське бюро. Нинішня влада не знайшла грошей на новітню українську військову техніку.

Если это правда, то это просто пиздец, ибо будет всё куплено рашапидарами и уничтожено до основания.
 
.Лосєв:
"Зеленський підписав закон про продаж 124 (!!!) оборонних підприємств. Будуть продані всі науково-дослідні установи.
Буде проданий завод «Південмаш» і його унікальне конструкторське бюро. Нинішня влада не знайшла грошей на новітню українську військову техніку.

Це тільки верхівка айсбергу.Становище набагато гірше.
Небезпечні ігри профанів


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Гліб Бабіч
6 мин. ·
Марченко під вартою.

Попри те, що адвокати буквально "розмазали" сторону обвинувачення, яка толком не могла зв'язати двох слів.
Всупереч всім прийнятим судом матеріалами захисту.
Всупереч дорученням п'яти одних з найбільш шанованих людей країни, серед яких два Героя України.
Всупереч здоровому глузду.

Під посмішки прокурора і слідчого ДБР. Того самого, хто назвав усіх присутніх в залі "ушльопками" (фото в попередньому пості).

А зараз будуть розглядати запобіжний захід іншим. І я, боюся, знаю, яким він буде.

Тому, що ми для них ушльопкі. І вороги.
І це не свавілля.
Просто вони ведуть проти нас війну всіма доступними методами.

І це тільки початок.

так, вже діло на пороха готове.
EJGrSlkWsAEPokX?format=png&name=small.png
 
так, вже діло на пороха готове.
b634bf6ddb16b2d1c2a3.png
Я очень сомневаюсь, что Порошенко что-то грозит. По крайней мере в ближайшее время.
А вот проект по дискредетации не прекращается. Просто, чтобы политическая сила лично Порошенко не стала вдруг расти.
И этот прокет не прекратится до тех пор, пока у Порошенко есть хотя бы минимальные политические амбиции.
Порошенко, как политическая фигура, сегодня не устраивает ни одну из сторон.
Он слишком независимый и упёртый.
"Договариваться" с ним очень сложно. Что не всегда хорошо, кстати. И для него самого в частности.
Политик должен быть "гибкий".
 
Для того, чтобы понять, при каких условиях россия (страна-террорист) вообще идет на заморозку конфликта, стоит обратиться к опыту других бывших советских республик, территория которых была оккупирована российскими войсками.

В Республике Молдова ситуация заморожена с июля 1992 года, когда президенты России и Молдовы Борис Ельцин и Мирча Снегур в присутствии главы Приднестровья Игоря Смирнова подписали соглашение “О принципах урегулирования вооружённого конфликта в Приднестровском регионе Республики Молдова”.

С этого же времени начинаются постоянные контакты руководителей Молдовы и гауляйтеров ее оккупированной части, кульминацией которой (пока что) стало недавнее совместное празднование семьями президента Молдовы Игоря Додона и главы Приднестровья Вадима Красносельского российского Дня народного единства на территории оккупированных Бендер.

Приднестровье остается незаживающей раной, которая не дает Молдове превратится в полноценное государство. А россия (страна-террорист) не прекращает попыток включения уже всей Молдовы в орбиту своего геополитического влияния. Москва планомерно боролась против президентов старой номенклатуры, в конце-концов поддержав лидера местных коммунистов Владимира Воронина.

Именно Воронин в 2003 году чуть было не поддержал пресловутый “меморандум” российского вице-премьера Дмитрия Козака, превращавший Молдову в ассиметричную федерацию с присутствием на ее территории – да-да – российских оккупационных войск.

Между прочим, сейчас именно с этим Козаком договариваются о “мире” неопытные – или злонамеренные – советники украинского президента Владимира Зеленского.

После провала авантюры с “меморандумом” Москва своих попыток поглощения всей Молдовы не оставила и сейчас близка к ним после создания коалиции промосковских социалистов президента Додона и проевропейских партий.

Появление этой коалиции привело к резкому росту российского влияния в стране – при том, что на самом деле прозападные силы в парламенте страны составляют прочное большинство, но разъединены по известному украинцам принципу российских спецслужб на “антиолигархические” и “проолигархические”.

Промосковские силы впервые за десятилетия установили контроль над молдавской столицей, в ближайшие дни правительство проевропейски настроенной Майи Санду может пасть, что откроет путь к окончательной победе ставленников Кремля на предстоящих внеочередных парламентских выборах.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Смотрю - события развиваются всё быстрее. Читаю, что СН решили так же втихаря продать землю? Фермеры уже начали протесты. Т.е. через месяц реально ожидать, что выйдут все недовольные ФОПы, фермеры, солдаты, учителя и т.д.

турборежим. У хуйла сделали выводы. В 2013/14-м проффесор откровенно проебал власть, по мнению чекистов. Теперь кривляка и пианист обязан работать за двоих. Создать ощущение полного хаоса путем одномоментной отмены реформаторских законов папередников, распродажа всего и вся. Чтобы ни один не мог отвлечься на майданы и протесты, а был занят спасением хоть чего-то в этом пиздеце.
 
К слову о политиках..
Я заметил.. впрочем, конечно не только я, что в России на фоне усиления давления на любые проявления оппозиции к Путину и его правительству, в последнее время как-то очень разошлись публичные деятели.
Я имею в виду, к примеру, выступление Галкина в Новосибирске, где он осмеивает лично Путина, или один из последних концертов "Уральских пельменей" с номером, где они смеются над фразой "Прошу отнестись к этому с пониманием".. и это те самые "пельмени", которые пару лет назад распались как раз из-за разногласий в вопросе "патриотизма". Зверев, опять же...
И зал, что самое главное, смеётся и устраивает овации этим "русофобским" шуткам.
И не совсем понятно, что это такое..
Либо шоумены чувствуют, что власть шатается, либо.. это как раз "суперпроект" самой власти по "выпуску пара". Очень уж слаженно и одновременно начались эти шутки-прибаутки.
В любом случае... как говорится.. Когда власть становится смешной, она перестаёт быть страшной.

Остаётся надеяться, что правительство Украины не успеет сделать слишком много ошибок до момента либо смены власти в России, либо смены российского политического вектора на "внутренний".

И если "зелёные" всё-таки доживут до этого момента, то действительно могут войти в историю, как победители, а не как предатели.. к чему они так отчаянно стремятся.
 
Алексей Петров
34 мин. ·
‼️ Отже. Бойовий генерал Дмитро Марченко за ґратами. По інших офіцерах судилище перенесли на завтра.
 
Порошенко, как политическая фигура, сегодня не устраивает ни одну из сторон.
Он слишком независимый и упёртый.
если бы он был таковым, то Ситник не возглавил бы НАБУ. Это как минимум. Вспомни, какие надежды были на независимые новые силовые органы. А они просто по щелчку пальца обслуживают новую власть. Не скрывая даже этого.
Сорос продавил это назначение. Хотя, подозреваю, что в силу возраста под брендом "Сорос" уже другие персоны.
 
Все здесь подробно описано. Мне без надобности, несмотря даже на УБД, а вот кому-то малость успокоит нервы. Естессно, что как все у славян, гладко только на бумаге, а там посмотрим. Хотя этот припездент вполне может участников войны с русскими погнобить, отменив наглухо льготы.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


оли побачите суми, не хапайтеся за серце

Громадяни, які мають пільги на сплату комуналки, цього місяця отримають рахунки із повною вартістю послуг. Це пов’язано з монетизацією пільг на оплату житлово-комунальних послуг, що стартувала з 1 жовтня - тобто переходом до отримання пільг у грошовій формі.

Механізм передбачає два варіанти: безготівковий та готівковий.

Отримати пільгу у готівці зможуть не всі, а лише ті відповідальні та проінформовані громадяни, які до 15 жовтня встигли подати заяву на монетизацію в Управління соціального захисту населення.

Що ж робити тим, хто не встиг? І чи усі отримувачі пільг зможуть скористатися своїм правом?

Як це працює
Схема така: Управління соцзахисту самостійно перераховують кошти на пільги або в «Ощадбанк», або - якщо того хоче пільговик - на обрану ним картку, після чого громадянин сам сплачує за комунальні послуги самостійно.

Для того, щоб отримувати гроші у безготівковому вигляді, жодних зусиль прикладати не потрібно. На кожного одержувача пільг автоматично відкривають персональний обліковий запис в «Ощадбанку». На цьому записі буде відображатися нарахована сума. «Запис матиме спеціальний режим використання. Тобто кошти першочергово будуть спрямовуватися на оплату послуг за спожитий газ, тепло, електроенергію й воду», - роз’яснює урядовий сайт «Тепло».

Активісти з «Юридичної сотні» роз’яснюють: «Ощадбанк» вестиме у автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг. Після того здійснюватиме переказ коштів на рахунки виконавців комунальних послуг. Тож пільговику не потрібно укладати додаткових угод, чи писати додаткові заяви – пільговикам має приходити квитанція зі вже списаними коштами. Жодних комісій за обслуговування персональних облікових рахунків пільговиків «Ощадбанк» не братиме.

«Ощадбанк» щомісяця інформуватиме субсидіантів та пільговиків «смс-кою» про надходження коштів від держави, їх використання та залишок. Відслідкувати інформацію про розмір нарахованої допомоги, перелік комунальних послуг, які сплачені за рахунок цих коштів та залишок на рахунку громадяни зможуть у персональному кабінеті. Консультації щодо користування кабінетом можна отримати у контакт-центрі «Ощадбанку» за тел.: 0 800 210 800.

Щоправда, мати можливість у будь-який момент перевірити нараховані державою кошти матимуть змогу не всі: принаймні, люди без доступу в інтернет точно не зможуть цього зробити.

Для того, щоб зайти у персональний кабінет «Ощадбанку», потрібно:
Зайти на сайт «Ощадбанку»
Справа вверху обрати «Інші розділи»
Далі – обрати «Безготівкова монетизація»
Заповнити вхідні дані
Натиснути «увійти вперше»

З готівковим варіантом дещо складніше. Щоб отримувати «живі гроші», потрібно подати документи (заяву на монетизацію, а для субсидіантів – ще й і декларацію про доходи) до управління соцзахисту та відкрити рахунок в одному з 38 уповноважених урядом банків (їхній перелік можна подивитись тут), на картку яких і отримувати гроші щомісяця. Для тих, хто не хоче зв’язуватися з банками, існує альтернатива: виплати через «Укрпошту» (каси чи доставка додому).

Це вже другий етап монетизації, який намагається втілити уряд. Перший стартував з початку року, відповідно до закону про ЖКП: тоді на кожного одержувача пільг, який вперше оформлював документи на них у січні, було автоматично відкритий персональний акаунт в «Ощадбанку». В рамках другого етапу ця система має запрацювати відносно усіх пільговиків.
Пункт 3 ст. 11 згаданого закону звучить так: «Передбачені законодавством пільги та субсидії на оплату житлово-комунальних послуг виплачуються споживачу в грошовій формі у порядку, встановленому Кабінетом міністрів України» і вводиться в дію з 1 січня 2019 року.
Що робити тим, хто не знав про дедлайн
Нічого – у найближчі місяці вони не зможуть отримати пільгу грішми. Їм залишається тільки чекати на 15 квітня 2020 року – починаючи із цієї дати впродовж місяця вони матимуть можливість подати в управління соцзахисту документи на подальше отримання пільги у готівці.

«Доти пільговики отримуватимуть ці гроші на рахунок Ощадбанку. Для цього громадянам робити нічого не потрібно, це процедура автоматична», - запевнили «Главком» в управлінні соцзахисту Дарницького району Києва.

«Уряд максимально автоматизував процес монетизації, щоб основне навантаження лягло на управління соціального захисту населення, державний банк та надавачів комунальних послуг», - йдеться на сайті «Тепло».

Компенсацію за пільги отримають не всі
«Автоматика» може спрацювати не завжди. Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко визнав, що через новації пільговики ризикують залишитися без виплат від держави за жовтень. «Враховуючи ситуацію з зміною механізму фінансування пільг, яка склалася вперше в історії України, трапляються випадки, коли пільги виплачуються несвоєчасно або не в повному обсязі», - підкреслив заступник керівника відомства.

Втім, Музиченко завірив, що без грошей люди не залишаться. «Суми пільг обчислюються, починаючи з жовтня, і навіть якщо в листопаді не всі пільговики одночасно отримають на обліковий запис Ощадбанку або в готівковому вигляді, в будь-якому випадку ці суми будуть донараховані і доплачені наступного місяця», - заспокоїв він.

Ще один приклад «збою автоматики» - у Коломиї. Там містян-пільговиків попросили ще у кінці вересня самостійно відкрити рахунки в «Ощадбанку».

У проєкті держбюджету-2020 на субсидії та пільги за комунальні послуги передбачено близько 47 млрд грн. За словами Віталія Музиченка, ці кошти поділять між собою 4 млн одержувачів.
Пільги, на які поширюється монетизація:
послуги з управління багатоквартирним будинком (житлові);
газопостачання, електроенергія, теплова енергія, постачання гарячої води, централізоване водопостачання, водовідведення, послуги, що стосуються побутових відходів (комунальні);
оплата внесків за установку, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, а також витрат на управління багатоквартирним будинком, в якому створено ОСББ (на утримання спільного майна багатоквартирного будинку, на оплату комунальних послуг щодо спільного майна будинку; на поточний ремонт спільного майна будинку; на оплату витрат на комунальні послуги в будинку, в якому створене об'єднання).
На пільги з оплати комунальних послуг мають право:
учасники бойових дій (75%);
люди з інвалідністю внаслідок війни (100%);
члени сімей загиблих внаслідок війни (50%);
«діти війни» (25%);
пенсіонери різних державних служб: ДСНС, МВС, СБУ (50%);
постраждалі від Чорнобильської катастрофи (50%);
вдови (вдівці) ветеранів МВС, ДСНС, ЗСУ (50%);
багатодітні сім’ї (50%);
люди, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною (100%).
Наталія Сокирчук, «Главком Повний текст читайте тут:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
если бы он был таковым, то Ситник не возглавил бы НАБУ. Это как минимум. Вспомни, какие надежды были на независимые новые силовые органы. А они просто по щелчку пальца обслуживают новую власть. Не скрывая даже этого.
Сорос продавил это назначение. Хотя, подозреваю, что в силу возраста под брендом "Сорос" уже другие персоны.
И тем не менее именно "упёртость" Порошенко ставится ему в вину (ну.. не в вину, а описывается, как основной его личный недостаток) почти всеми иностранными "партнёрами".
Что-то типа "сявка не по масти быкует":незнаю:
 
Все здесь подробно описано. Мне без надобности, несмотря даже на УБД, а вот кому-то малость успокоит нервы. Естессно, что как все у славян, гладко только на бумаге, а там посмотрим. Хотя этот припездент вполне может участников войны с русскими погнобить, отменив наглухо льготы.

слепой сказал - посмотрим
 
be55c480cd7b659382902c.jpg
962a8d98cc7fb946c156.jpg
 

Вкладення

  • be55c480cd7b659382902c.jpg
    be55c480cd7b659382902c.jpg
    228.4 КБ · Перегляди: 4
Roman Donik
Ребята, группируемся и держим удар. Ну мы же все понимали и знали, что так будет. Что будет реванш. Он пришел. На время. Не на всегда. Но, вот это время, сцепив зубы, нужно переждать. Помогать тем, кто нуждается, поддерживать тех, кто нуждается. Не давать упасть духом тем, кто устал или выгорает. Не выжигать их «протестами ради протестов», на которые скоро никто не будет обращать внимание. Готовность к протесту — это тоже ресурс, он не бесконечен и требует рационального использования.
Нужно принять то, что есть борьба за Украину, а есть антиукраинские силы. Будут репрессии и будут попытки запрессовать невиновных. От этого никуда не деться. Репрессивная машина работает именно так. По-другому не умеет.
На самом деле, попытка запустить маховик этой машины, разрушит и саму машину. Не прошло и полугода, а посмотрите сколько увольнений и перестановок в новой монолитной команде большевиков.
У них уже все сыпется. У них ни черта не получается.
И да, мы давно знали, что телефоны могу прослушивать и скорее всего прослушивают. И мы всегда знали, что с молодым перспективным министром репрессии могут начаться в любой момент. Знали что возможны обыски и даже "взятия под стражу". Потому что есть Независимость Украины, а есть они. И это разные вещи.
По поводу Марченко, сейчас пока даже не понятно, какую именно цель преследуют. Возможно удар по Диме и его команде всего лишь отвлекающий маневр от полученного доступа к документам МО, которые, до сегодняшнего дня, были с грифом "секретно".
Держим строй. Легко не будет. Но так будет не всегда.
 
И тем не менее именно "упёртость" Порошенко ставится ему в вину (ну.. не в вину, а описывается, как основной его личный недостаток) почти всеми иностранными "партнёрами".
Что-то типа "сявка не по масти быкует":незнаю:

кроме хуйла никто больше с таким мнением на ум не приходит :незнаю:
 
Назад
Зверху Знизу