27.08.14 вторжение войск РФ

Завтра у путина день рождения. Неужели никто не сделает достойный подарок? Буду весь день держать кулаки.
 
Глава Генштаба заявил, что для охраны военных складов и арсеналов Украины привлекут американцев


Власти Украины заинтересованы в привлечении специалистов из США к усилению охраны военных складов и арсеналов.

Об этом заявил начальник Генштаба Вооруженных сил Украины Виктор Муженко на встрече с атташе по вопросам обороны при посольстве США в Украине полковником Томасом Уоффордом, передает пресс-служба Минобороны.

"Отдельно глава Генерального штаба ВС Украины подчеркнул заинтересованность украинской стороны в привлечении американских специалистов к мероприятиям по усилению безопасности арсеналов, баз и складов", - говорится в сообщении.

Как сообщается, в ходе переговоров обсуждалось двустороннее сотрудничество Вооруженных сил Украины и США, а также реформирование ВСУ в контексте предоставления Украине материально-технической и консультационной помощи от США.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
В этом году Украина экспортировала 18 000 тонн сливочного масла.

Так, между прочим. Про голод и замерзание.

Экспортировала.

Не считая того, что съели сами.
 
Протидронова рушниця, спецранець кулеметника «Хижак» та бронетранспортер «Отаман»
Ці та інші розробки були продемонстровані на першому Всеукраїнському форумі оборонних підприємств України, у якому взяли участь понад три десятки приватних виробників ОВТ.
...Нині в Україні функціонує 134 державних і понад 400 приватних оборонних підприємств. Загалом у цій сфері задіяно близько 280 тис. осіб.
...Про деякі розробки озброєння та військової техніки, представлені на форумі, — стисло в розповіді наших кореспондентів.

Тактичний кулеметний комплекс «Хижак»

g3agfb.jpg


Це спеціальний ранець кулеметника. Він уміщує до 500 патронів до модернізованого кулемета Калашникова або до 650 набоїв натовського калібру 5,56х45 мм до ручного кулемета FN Minimi. Розробник цього комплексу — Харківський завод засобів індивідуального захисту «Рарог». Збройова стрічка надійно сполучає ранець із кулеметом, що забезпечує безперебійну подачу патронів, а солідний боєкомплект дає змогу кулеметникові тривалий час вести вогонь, не відволікаючись на перезаряджання. Загальна вага спорядженого ранця — близько 20 кг. Тактична система може використовуватися спільно з бронежилетом будь-якого класу захисту.
За словами директора підприємства Юрія Федорова, комплекс «Хижак» уже третій рік поспіль використовують у районі АТО. Доопрацьований варіант кулеметного комплексу має тільки позитивні відгуки наших вояків.
Для зменшення вагового навантаження на бійця розробники пропонують ще одну новинку — пластикову кулеметну стрічку, яка у
3 рази легша за стандартну металеву. Також вона може без обмежень застосовуватися кулеметниками й інших штатних армійських підрозділів.
Кулеметну стрічку передбачають постачати у військо спорядженою (по 100 патронів) у спеціальній герметичній упаковці.

Модернізований БТР-60 «Отаман»

ce7dcb.jpg


Яскравим прикладом державно-приватного партнерства є глибока модернізація радянського БТР-60. Бронетранспортер назвали «Отаман». Технічну реалізацію цього проекту здійснило «НВО «Практика». Зокрема, замінили корпус, встановили новий потужніший двигун та трансмісію, сучасну систему пожежогасіння, розширили десантний відсік. Своєю чергою ДП «Київський бронетанковий завод» обладнав цей бронетранспортер бойовим модулем «Штурм-М», що значно посилило вогневу міць.

Протидронова рушниця радіоелектронної боротьби

jj7djb.jpg


За словами її розробників, вона ефективно протидіє безпілотним літальним апаратам. Таку рушницю випускають у комплекті з базовим блоком, який важить 15 кг, тож його може переносити один військовослужбовець-оператор. Коли він помічає у зоні своєї відповідальності безпілотник, який наближається до об’єкта, то наводить протидронову рушницю й «вистрілює» радіоелектронну перешкоду, яка заважає нормальній роботі навігаційних каналів GPS та ГЛОНАСС. Тобто нейтралізує безпілотник, змушуючи його приймати сигнали, котрі надійшли не від навігаційного супутника, а від рушниці.
Як зазначив заступник генерального директора Холдингової компанії «Укрспецтехніка» Михайло Прохоренко, зважаючи на те, що рушниця не може ефективно протидіяти груповому нальоту БпЛА, до неї розробили базовий блок. Він утворює над об’єктом купол із радіоелектронних перешкод радіусом до 5 км, і всі БпЛА, що опиняються в ньому, не можуть виконати поставлені завдання. Встановлені в ньому батареї забезпечують його безперебійну роботу протягом 8 годин. Причому базовий блок здатний працювати як стаціонарно, так і в русі, скажімо, супроводжуючи колони техніки.

Подробно здесь:
 
За перші 8 місяців поточного року експорт вершкового масла з України склав майже 18 тис. т, що стало абсолютним рекордом за останні десять років.

Про це повідомляє асоціація «Український клуб аграрного бізнесу»

Цей обсяг уже в півтора рази перевищує експорт за весь минулий рік. При цьому, за весь 2016 рік за кордон було поставлено 12 тис. т масла.

Основними споживачами українського вершкового масла стали Туреччина, Грузія, Казахстан і Молдова). Проте, цього року Україна нарощує свою присутність на ринку ЄС. За весь минулий рік до країн Європейського союзу було експортовано 741 т цієї продукції, проте за першу половину 2017 року експорт масла до ЄС склав вже 1,3 тис. т.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
В этом году Украина экспортировала 18 000 тонн сливочного масла.

Так, между прочим. Про голод и замерзание.

Экспортировала.

Не считая того, что съели сами.

Кто-то удивлён? Я - нет. Посмотрите на площадь Украины и сравните с площадью Европы. Несколько лет не мешать бизнесу и аграриям и они Европу завалят качественной хавкой :)
 
Потому, что, Петр Алексеевич, пиздить надо! Хорош в демократию играть! Блять, хунта вы, или где?

Иначе просрем Украину.

 
Радіо Свобода‏Підтверджений профіль @radiosvoboda 5 год.5 годин тому

Ого! Полтавський ресторан отримав нагороду за найкращий дизайн у Європі

dgj0gf.jpg
 
В России появится ещё один очень богатый подполковник в отставке.
Где-то даже завидно..

А я бы даже не завидовал. Может настать момент, когда прожект "богатых разговорчивых майоров" придётся сворачивать и шеф (Михал Иваныч) примет решение назвать их "молчаливыми мёртвыми майорами", что так часто происходит в кацапии. Нет, семья конечно таки останется довольна ...
 
А я бы даже не завидовал. Может настать момент, когда прожект "богатых разговорчивых майоров" придётся сворачивать и шеф (Михал Иваныч) примет решение назвать их "молчаливыми мёртвыми майорами", что так часто происходит в кацапии.
Тогда я буду завидовать богатой вдове подполковника в отставке.
 

Он вообще то полуполковник.

А так, если что, то СБУшникам двойка. Как можно было за три года не раскусить крысу у себя в конторе? Тем более был начальником шифровальщиков донецкого СБУ. Прикидуете, сколько через него проходило секретной информации?
 
их плющит в первую очередь: През может вводить военное положения, значит узурпация. До этого вводил Парламент, а значит не дождетесь ввода."шоб не один танк!!!"
Может вводить везде, где заманэцця. То им так видится
Генштаб , а не СБУ рулит там всем, без надзора и пох на депуттов. Обидна? ага.
Ну и : война не кончится, т.к выгодна Пути и Пэти, они в сговоре. Но Хуйло не винуват
 
Тетерук дал Гришину по кумполу

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Mason Lemberg додав 4 нові світлини.
8 год ·
Поспілкувався з Народним Депутатом, єврооптимістом, антикорупціонером, підтримувачем політики Заходу.
Хлопаки геть втратили здоровий глузд. Бо так нагло пісяти людям в оченята - це вже явно перебор.
Окремо хочу щоб ви звернули увагу на "аргументацію" їх фанатів. Це вже не люди, а якісь сектанти, якісь примітивні рослини, які не здатні формулювати фрази більше 3 слів, два з яких "бариги" і "шоколад"

dg7ffe.jpg

fd7dec.jpg

6jeccf.jpg

22281791_482033295516963_2964375969550729599_n.jpg
 
Ну вот без всякой зрады. Ну нах пиздеть лишнее? Просто помолчите. Подполковник, бля, начальник отдела, бля, областного СБУ, бля, шифровального, бля, не имел доступа к секретным документам.

Ну скажите прямо -- мы в том году обосрались, а сейчас это всплыло.

Один раз честно признались, помылись, сделали выводы и работаем дальше.

gegj9d.jpg
 
Назад
Зверху Знизу