СНБО ввёл санкции против Медведчука

Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

a66f37f6d36f9e0cf5.jpg

заебон:клас:петя одобряет!)
то чувство когда наблюдаешь как враги ебашат друг друга))

68ec8b086f6c70c7858cfbcb.jpg

Порох шаре. Вивів з під удару свій канал. Уяви, як би тут зараз ЗЕбіли пригали, як пісюни по клавішам, коли б разом з Мертвечиною і Прямий під санкції якісь протягнули.
Та не по Хуану сомбреро.
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

Санкции?
Ну, не долбоебы?

Ну по хорошему да,надо было все это кодло выблядков на пожизненное отправить или отдать для личного общения родственникам погибших военных\переселенцам.Но пока имеем что имеем,тоже не плохо ,весь мир видит как кумовьев Хуйла тупо опускают,страшный и неприкосновенный Медведчук оказался фуфлом обыкновенным.
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

⛄;69121615 сказав(ла):
там же через офшоры все....
Хуй там - санкции ввели против основного источника денег семьи Мертветчука Трубопровода "Прикарпатзахідтранс"
Віктор Медведчук контролює щонайменше третину ринку дизельного пального України, керуючи через підставних осіб роботою нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок" з розливною станцією в Новоград-Волинському, - розслідування журналіста програми "ШУСТРОВА LIVE" Дмитра Костюка
Унікальний секретний об’єкт, збудований у середині ХХ століття, як дешевий та швидкий спосіб забезпечувати нафтопродуктами союзників СРСР по Варшавському договору у випадку можливої війни з Америкою, нафтопродуктопровід «Самара-Західний напрямок» на 780 кілометрів розтягнувся по території України.

Як стратегічний об’єкт, трубопровід перебував у всесоюзній власності. Відтак, після розпаду СРСР, трубопровідна система, яку в 1992 році оцінили в понад 8 мільйонів доларів, за правонаступництвом мала перейти до України. Але цього не відбулося. Росіяни, які на той момент експлуатували трубопровід, відмовилися його віддати добровільно.

Суди за трубу тривали з 2005 року. У 2011 році рішенням Господарського суду Рівненської області об’єкт нарешті закріпили у власності держави Україна. Законність та обґрунтованість вказаного рішення суду першої інстанції підтвердили відповідні постанови Апеляційного та Вищого господарських судів у 2014-2015 роках.

Та не встигла держава запустити трубопровід в роботу, як Господарський суд Рівненщини скасував своє попереднє рішення, відтак – труба переходить у власність компанії "Прикарпатзахідтранс", сліди засновників котрої ведуть до російського магістрального монополіста "Транснєфть
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

Чудны дела твои, Господи (с). :молись:
Сывочолый гетьман дает трубопровод, малоросс забирает трубопровод... :незнаю:
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

У Мураєва, десь глибоко в анальному отворі мабуть вже засвербіло.

Тоже о нем подумал:D Не удивлюсь если уже по быстрому Мову учит и Гимн Украины,если начали публично опускать Медведчука,то такую падаль как Мураев вообще как таракана могут прибить:D
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

Оказывается и так можно было.
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

шо там Оксанка уже ушла от Вити? шаз Ксюха свалит (бо ипаться с дедом на 20 лет старшим тебя можно только за большие бабки) и мы узнает что Витя еще больший 3.14дарас чем все думали:)
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

Зеля, жги.
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

Когда ждать мобилизацию на фронт? Где пойдут обострения.
 
Re: СНБО ввёл санкции против Медведчука

ZIK і NewsOne - одна і та ж онлайн-трансляція іде. Вже не роблять вигляд шо вони різні канали.
І на чисто руський язик перейшли. Маски спали.
 
Назад
Зверху Знизу