Знесення пам'ятника московитському письменнику Алєксандру Пушкіну у Харкові

Опитування


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    79
И не у простых проституток, а у русских графинь и баронш.

Ну и Ришелье вообще можно зауважать! Четыре алкаша-мушкетера, две проститутки и король - (непонятно кто) задрачивали весь роман читателей.
 
Ты шо, выкапывать и посмертно расстреливать их собрался?
А, я понял. Тебя Пушкин "Полтавой" обидел?
Одного разу достатньо, і "Полтава" це лише те що доводить мою тезу про те що пам'ятникам москалям в Україні місця не має. Один з багатьох факторів. Пушкін типовий кацапський окупант та імперіаліст. Ворог українського народу.
 
Пушкін типовий кацапський окупант та імперіаліст
Другое дело Лермонтов "немытая россия, страна рабов страна господ". Так может памятник не сносить а переименовать его в Лермонтова? Они ж похожие.
 
Была у нас улица Байрона в городе. Поэт какой-то заграничный, говорят. Переименовали в Героев. Герои поважнее поэтов будут, без них подвигов не получиться. А поэты для подвигов бесполезны и, местами, даже вредны бывают - мутят что-то там своё поэтское, забивают людям головы разными мудрёными словами и от подвигов отвлекают. Так что я за Героев. Надо только выбрать из списка самых героических, чтобы поэтам обидно не было за то, что их на кого попало без их спроса поменяли.
 
Джоукс есайд, знесення пам'ятника лєніну та декомунізація ще 10 років тому здавалися чимось неймовірним і викликали таку ж саму реакцію яку зараз тут демонструють ватнікі та вузьколобі малороси типу кузнєчіка.
Тепер ніхто не ставить під сумнів ефективність та необхідність цих дій. Наступний крок - викорінення усіх інших символів ворожого сусіда та колоніалізму. Те що мало бути зроблене ще у 90х.
 
Та он же сам стебется над русскими. )))Любуясь пыланием пердаков. Тут на ХФ этим несколько человек давно занимаются с успехом. Тот же Дазер еще.

У кожному жарті є доля правди. У моїх доля правди доволі суттєва.
 
До-речі, знесення пам'ятника пушкіну відновить історичну справедливість, бо у 1904 році українські партизани вже намагалися це зробити


Зробив це Микола Міхновський. Герой України на честь якого названі вулиці по всій країні

Може замість нього поставити пам'ятник Миколі Міхновському?
 
Назад
Зверху Знизу