27.08.14 вторжение войск РФ

Ukrinform‏ @UKRINFORM 3 мин.3 минуты назад
Еще
Суд арештував підозрюваних у викраденні Lexus заступника голови Нацполіції
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Верняєв приніс Україні третє золото Універсіади



фото: noc-ukr.org
22 СЕРПНЯ, 2017, 12:51


Українець Олег Верняєв став чемпіоном Універсіади зі спортивної гімнастики у багатоборстві
Про це повідомляє офіційний сайт Всесвітніх студентських спортивних ігор, які відбуваються у Тайбеї.

Верняєв у шести дисциплінах набрав у сумі 88,300 балів та випередив японців Шого Нономуру (86,050) та Ватару Танігаву (85,700).

Раніше збірній України золоті медалі принесли плавці Михайло Романчук (400 м вільним стилем) та Андрій Говоров (50 м батерфляєм).

Загалом у активні нашої команді 3 золотих, 3 срібні та 3 бронзові медалі.
Для Олега Верняєва це третє золото Універсіади у кар'єрі. Ще дві перемоги на студентських іграх він здобув у 2015 році у південнокорейському Кванджу.
На Олімпіаді-2016 Верняєв виграв золото на брусах та срібло у багатоборстві.

b6fegf.jpg
 
Крымчане должны обращаться за американской визой в Киев – посольство США в России
22 Август 2017, 12:44
Поделиться
22
Print
Смотреть комментарии
Жители аннексированного Россией Крыма должны обращаться за американской визой в Киев. Об этом сообщили в пресс-службе посольства США в России агентству УНИАН.

«Крым относится к консульскому округу посольства США в Киеве. Все заявители, которые постоянно проживают в Крыму и обращаются за иммиграционными визами и визами К (невесты/жениха), должны обращаться за визами в Киев, независимо от своего гражданства», – говорится в сообщении.

При этом отмечается, что консульские сборы, уплаченные в Украине, не могут быть использованы при обращении за визой в посольстве/консульствах США в России, а консульские сборы, уплаченные в России, не могут быть использованы при обращении за визой в посольстве США в Киеве.

Крым.Реалии обратились за разъяснениями в посольство США в Украине.

Посольство США 22 августа объявило о приостановлении выдачи неиммиграционных виз по всей России с 23 августа 2017 года. Такие меры в дипмиссии объяснили ограничением численности сотрудников посольства США на территории России.

В конце июля 2017 года пресс-атташе посольства США в России Мария Олсон предупреждала, что сокращение штата американских дипломатов в России может сказаться на оперативности консульской деятельности и выдачи американских виз россиянам.

В МИД России заявили, что до 1 сентября Вашингтон должен сократить количество дипломатов до 455. Российский президент Владимир Путин заявил, что Россию должны покинуть 755 дипломатов США.
 
В онлайн-доступі розміщено електронні версії підручників для 9 класу – з ними можуть ознайомитися усі бажаючі
22.08.2017 newseditor 0 Comments електронна версія, МОН, онлайн-доступ, підручники


Цього року Міністерство освіти і науки вперше разом із плановим друком підручників закупило у видавництв електронні версії книг. Таким чином у вільному доступі для усіх бажаючих є повний комплект підручників для 9 класу з усіх предметів, найменувань та авторства, що закуповувалися 2017 року. Завантажити книги можна за посиланням.

«Цього року під час планової закупівлі нових підручників для 9 класу в тендерних вимогах ми прописали, що разом із друкованою версією видавництво має надати МОН електронну версію книги для вільного розповсюдження. Нам треба ще багато працювати як над якістю змісту, так і над візуальним оформленням книг. Це лише перший крок до того, аби згодом запровадити повноцінні мультимедійні підручники, що значно більше відповідають потребам та інтересам сучасних дітей, ніж звичайна паперова книжка», – зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

На сайті Інституту модернізації змісту освіти електронні версії підручників для учнів 9 класів ЗНЗ розділені відповідно до навчальних предметів – так їх значно зручніше шукати і людина витрачає менше часу.

2017 року загалом було надруковано 228 назв підручників для 9 класу. Загальний наклад – 8 млн 346 тис. 347 примірників на суму 328 млн 449 тис. гривень. Відбір підручників відбувався за участі вчительської спільноти. Сьогодні всі договори на розвезення підручників укладено, і вже 23,7% загального накладу (1 млн 976 тис. 467 примірників) передано на доставку до обласних книжкових баз.

Нагадуємо, що раніше МОН також розмістило у вільному доступі Хрестоматію сучасної української дитячої літератури для читання в 1-4 класах. Вона доступна на сайті Міністерства, завантажити її можна тут.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Промисловий Портал‏ @ua_industrial 4 мин.4 минуты назад
Еще
В Україні кардинально реформують теплоенергетику
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Чё там у хохлов?‏ @InfoUhohlov 6 мин.6 минут назад
Еще
Новый авиаперевозчик в Украине хочет получить назначение в 150 стран мира

Новый украинский авиаперев #четамухохлов
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
З'явивились подробиці затримання відомого російського режисера Серебрєннікова

22 СЕРПНЯ, 2017, 12:54


Відомого режисера театру і кіно Кирила Серебрєннікова затримали в Санкт-Петербурзі, де він знімав кіно
Про це розповів його адвокат Дмитро Харітонов, передає RT.

"Кирило перебував вчора в Петербурзі, де знімає кіно, там його затримали і доставили, наскільки мені відомо, в супроводі силовиків в Москву", - сказав адвокат.

Харитонов зазначив, що сам він перебував у відрядженні у Володимирі, звідки виїхав першим поїздом.

Протягом двох годин адвокат має намір прибути до Слідчого комітету.

Серебренніков відомий також, як кінорежисер фільмів "Зображаючи жертву", "Юріїв день", "Зрада", "Учень".
Раніше правоохоронці прийшли з обшуком у квартиру російського режисера Кирила Серебрєннікова і "Гоголь-центр", де він є художнім керівником.
Російський режисер театру і кіно Кирило Серебрєнніков затриманий у справі про шахрайство.
Затриманому сьогодні у справі про шахрайство російському режисеру театру і кіно Кирилу Серебрєннікову загрожує до 10 років ув'язнення.
 
@pr_sevnews

Фекальный прилив в Алуште сменился отливом
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

2fbece.jpg
 
Уляна Супрун‏Подлинная учетная запись @usuprun 13 мин.13 минут назад
Еще
Рахункова підтверджує: міжнародні організації закуповують ліки для МОЗ ефективно та з економією: міжнародники економлять до 40% на ліки
 
Лариса Сарган‏ @SarganLarysa 2 мин.2 минуты назад
Еще
На Луганщині повідомлено про підозру організатору псевдореферендуму на підтримку терорист.орг-ї «ЛНР» у Новодружеську
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Avianews.com‏ @avianewscom 2 мин.2 минуты назад
Еще
Wizz Air объявила о дне скидок на авиабилеты
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

gb3fca.jpg
 
а они были такими? Старшей 21 на днях, тогда только торбой лекарств отделалась, на сумму, по тем временам приличную. Младшей 14 через месяц, торба лекарств, торба мыльно-рыльных, гигиенического барахла на 4 чел. лампочки +200 грн касса. Хотели сбить 400, бо прописка была не городская. 2003 год моя зарплата 185 грн... . 200 акушерке, 200 врачу. Грн.
Договорные роды-100 убитых енотов. Лично слышала как типа модный врач говорила беременной-100 долларов, я не буду за шампанское и конфеты и цветы принимать роды.

Есть одно но... Можно было не платить. Я, когда сталкивался с подобным, то "если есть возможность отблагодарить, если все устраивает" и только "после всех процессов". Знаю людей у которых "возможности" особой не было - и они не платили "за процесс". Правда, вроде все платят за какой-то там набор, и сейчас его цена выросла больше, чем вырос доллар.
 
недруги за бугром‏ @Lndcalling 8 мин.8 минут назад
Еще
задержан особо опасный преступник
gh9afe.jpg
 
Злой Одессит‏ @zloy_odessit 20 сек.20 секунд назад
Еще
Первый день безвиза в Москве.
abe3fj.jpg
 
Четвертая Власть‏ @vlada_io 42 сек.43 секунды назад
Еще
На учения "Запад-2017" стянули в 10 раз больше войск, чем было заявлено, - Турчинов -
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

be3baj.jpg
 
Уряд: Підстав для росту цін на газ немає, а формула RAB-тарифів на електроенергію є неприйнятною
22.08.2017 newseditor 0 RAB-тарифи, Гройсман, МВФ, Прем'єр-міністр, тарифи, Уряд, ціна на газ


На сьогодні в Україні немає жодних підстав для росту цін на газ для населення, і цю позицію Уряд послідовно доводить ключовим партнерам держави – передусім Міжнародному валютному фонду. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час перевірки роботи Центру надання адміністративних послуг в Києві.

«Об’єктивних підстав для росту цін на газ немає, – сказав Глава Уряду. – Ми цю формулу можемо довести. І ми в постійній співпраці з МВФ (по цьому питанню)»

При цьому він назвав неприйнятною формулу RAB-тарифів на електроенергію, запропоновану Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. «Ми вважаємо, що ця формула призведе до збільшення оплати за електроенергію для населення. Ми це не підтримуємо», – підкреслив Глава Уряду і наголосив, що формула тарифів має бути змінена.
 
Расея пагасіла апошні фінансавы абавязак СССР — 125 мільёнаў даляраў Міністэрства фінансаў краіны выплаціла Босьніі і Герцагавіне.

У афіцыйным паведамленьні адзначаецца, што грошы былі пералічаныя яшчэ 8 жніўня.

Перадапошні доўг СССР — перад Македоніяй — Масква пагасіла ў лютым. Запазычанасьць былога Савецкага Саюзу перад гэтай краінай складала 60 мільёнаў даляраў.

Зьнешні доўг самой Расеі складае больш за 50 мільярдаў даляраў, адзначае РБК. Нягледзячы на гэта, Масква за апошнія гады даравала іншым краінам даўгі больш чым на 80 мільярдаў даляраў.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


bfb2ec.jpg
 
БПП Солідарність‏ @bpp_solydarnist 3 мин.3 минуты назад
Еще
Джемілєв: Потрібно створити комісію для роботи з кримчанами, які хочуть отримати український паспорт для безвізу:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

h5gbce.jpg
 
Назад
Зверху Знизу