27.08.14 вторжение войск РФ

Ранее была инфа, что в Питере полиция "закрыла" музей Новороссии. Фотки выложтли.

j2gjgb.jpg


fb8agf.jpg


dfb9hd.jpg


hjgee9.jpg
 
Большей степени да !!Еслибы садили этих всех ватников то и голосовали бы , а то один план предлагает с орендой крыма на 100 лет)) вторая курва в мацкву ездит на консультации третий на всю Украину орет что это наши братья !!! почему никто не посажен за сепаритизм? закон есть статья есть ??? хотя бы за прызыв??

Для особо одаренных депутата нельзя посадить, у него неприкосновенность, даже если он Чикотило.:рл:
 
Шойгу заявил, что россия (страна-террорист) готова к ядерному удару по ней - над страной создано "сплошное радиолокационное поле".
Что-то намечается?
В Европе обнаружили радионуклиды йода - 131. Британцы считают, что РФ испытания проводит
 
Вот я бы хотел глянут как все это работает ))шото терзают меня смутные сомнения .
:рл: вийди на вулицю і подивись... ти ж вмієш рух електронів бачити. Ще можна по кофєйній гущи квітку на трамвай вирахувати, твій же метод, ні?
 
Останнє редагування:
Забезпечити розвиток незалежної України може тільки сильна національна держава
22 лютого 2017, 16:12
побудова такої держави має стати нашим головним пріоритетом. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, виступаючи на оперативному зборі керівного складу Збройних Сил України.

0bccbe.jpg


...- Війна проти України стає важливим етапом підготовки РФ до великої війни та демонстрації претензії на глобальне лідерство і перерозподіл впливів у світі». «Попри санкції і економічні негаразди Російська Федерація ще довго залишатиметься джерелом військової агресії, безпекових загроз і генератором нестабільності», - додав О. Турчинов.

За його словами, з урахуванням світових реалій Україна має «чітко визначити пріоритети». «Забезпечити виживання і розвиток незалежної України може тільки сильна національна держава, в основі якої – потужні Збройні Сили, інші військові формування, надійний і ефективно діючий сектор безпеки і оборони, - заявив він. - Нашим головним пріоритетом має стати побудова такої держави. Держави, яка буде спроможною захищати життєво важливі інтереси українців - державний суверенітет, свободу і гідність, забезпечити економічний розвиток, опанування інноваційних технологій і нових ринків. При цьому маємо виходити саме з наших національних інтересів, а не уявлень 20-річної давнини, сформульованих у принципово інших умовах».

ahc1hh.jpg


«Основне завдання держави - захистити кожного громадянина, кожну родину від жахів війни і тиранії. У правовій державі жодний політичний, соціальний статус, жодна професія не можуть розглядатися як такі, що звільняють від відповідальності, - наголосив він. - Нашим фундаментальним принципом має стати поширення свободи людини до тих меж, де починається свобода іншої людини. Вільна людина у вільній країні – не гасло, а дороговказ у майбутнє».

О. Турчинов висловив переконання, що Україна має всі підстави не тільки вижити, а й перетворитися на регіонального лідера, здатного захистити не тільки себе, але і своїх союзників. «Тільки сильна, незалежна, національна держава здатна змусити рахуватися із своїми інтересами, змінити відношення до себе. Йдеться не про альтернативу євроінтеграції, а про реальний шлях до неї. Ми маємо не шкребтися у зачинені двері, а отримати запрошення як безальтернативний стратегічний партнер!» - сказав він.

Секретар РНБО України зазначив, що «хоча ніхто крім нас не зацікавлений в появі нового сильного гравця в Європі, маємо забезпечити зміцнення та розвиток української держави на основі повної мобілізації нашого головного ресурсу – людського потенціалу».

«Сильна Українська держава – це запорука нашої незалежності та динамічного розвитку, це спільна справа усього Українського народу», - підсумував він.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 

Helgi Sharp


1 Std ·

Я всё ждал - когда же мокшане начнут готовиться к своему культовому празднику - 9 мая? Ибо из Второй мировой войны кремлёвские таксидермисты сделали чучело, а сам день окончания войны - вечной индульгенцией, выданной историей России и лично путину.
Первый предмайский маразм пришёл в Эрэфию уже сегодня - Шойгу заявил, что в Подмосковье строится здание Рейхстага, которое будет использоваться для (внимание!) периодических штурмов юнармейцами. По его словам, в парке также построена полноразмерная партизанская деревня и землянка замполита.
Вдумайтесь: в стране говняных сталагмитов и блинов с лопаты вместо дорог, больниц и стадионов строят Рейстаг для того, чтобы его штурмовать. Пусть ещё Меркель туда пригласят на открытие. Всё-таки что-то не так у них с мозгами...
Обозначили вероятного противника? Типа "можем повторить", только уже от лица государства?

А Вашингтонский Белый дом засс... побоялись строить)))
 
россия (страна-террорист) активно готовится к "большой войне" и попытке выдвинуть претензии на мировое господство, при этом война в Украине является лишь частью подготовки Кремля к указанным событиям. Об этом заявил секретарь СНБО Александр Турчинов в ходе выступления перед руководящим составом в украинской армии. Политик подчеркнул, что россия (страна-террорист) поставила для себя цель перераспределить влияние в мире, поэтому Москва еще долго будет генерировать нестабильность и угрозы глобальной системе безопасности, оставаясь источником военных опасностей для целого ряда стран. Турчинов подчеркнул, что на фоне глобальной растерянности основных европейских игроков россия (страна-террорист) проводит тщательное перевооружение и переподготовку собственных войск, отправляя на эти нужды огромные деньги и экономические ресурсы. Турчинов подчеркнул, что Украине необходимо эффективно применять специфические инструменты разведки и контрразведки, так как одержать победу в войне с Россией будет крайне сложно, опираясь лишь только на военную силу.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Для особо одаренных депутата нельзя посадить, у него неприкосновенность, даже если он Чикотило.
Для полностью одаренных поясню помимо депутатов хватает кого садить , они были как пример.

А как надо жить? По понятиям?
Нет жыть нужно по закону ток начинать и требовать исполнения закона надо не с простых смертных.Что б не было как щас я бог мне можно все . а ты смерд подвинься ибо я иду!

вийди на вулицю і подивись... ти ж вмієш рух електронів бачити. Ще можна по кофєйній гущи квітку на трамвай вирахувати, твій же метод, ні?
Мда я думал ты чуть умней)) это легко проверяется . брось кучу говна на расею где то возле сибири и посмотрим засекет эта вся оборона пролет фикалий или нет .
 
Назад
Зверху Знизу