Вибори міського голови м. Харкова

Выборы мэра Харькова 2015


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    2426
УКРОП визнав поразку в Києві

За даними екзит-полу SOCIS та партійних опитувань, партія Укроп матиме фракції у трьох українських містах – Дніпропетровськ, Івана-Франківськ і Луцьк.

Такі дані опитування зачитав у прес-центрі партії політолог Микита Потураєв, передає Радіо Свобода.

Згідно з даними екзит-полу, який проводився лише по Дніпропетровську, партія Укроп отримала 31,7% голосів виборців, на другому місці Опозиційний блок – вони мають 30,1%, третє місце – партія Громадська сила з 9,4%, а четверте місце у президентської партії Блок Петра Порошенка Солідарність – 7,4%.

Об’єднання Самопоміч, згідно з даними екзит-полу, набрала 4,6% та не проходить в Дніпропетровську міськраду.

Екзит-пол також проводився щодо виборів Дніпропетровського міського голови. Борис Філатов, кандидат від Укропа, отримав 39,1%, а його найближчий конкурент Олександр Вілкул – 33,1%.

Згідно із партійними опитуваннями, Укроп матиме також фракції в Луцьку та Івано-Франківську, але скільки місць вони отримують – поки що невідомо.

- По Києву є різні данні, але, скоріш за все, результат по нашій партії відрізняється від того, який нам обіцяли соціологи. Вони вважали, що ми заведемо фракцію в Київраду, але при явці більше 40%. Але ми бачили, що явка була низькою, – заявив Потураєв.

За даними екзит-полу Соціального моніторингу на замовлення Комітету виборців України, на виборах до Київської міської ради партія «Укроп» отримала 2,6 відсотка підтримки виборців.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


От, нормальні виборці. Не обрали собі ні кукаріотів ні сепаратистів, які б займалися виключно саботажем та пограбуванням міста.
 
Ничего удивительного. Всё верно.
Умных в среднем меньше, чем дураков.
Ничё не поделаешь.
Сухая статистика.
Правда жизни

вы Наполеон? :D или кто там еще? вы себя обозвали умных, а других дураками. Это, батенька, диагноз
 
Ну что? Когда уже произойдёт чудо и колясочник пойдёт?
Или он ждёт официальных цифр?
 
Ничего удивительного. Всё верно.
Умных в среднем меньше, чем дураков.
Ничё не поделаешь.
Сухая статистика.
Правда жизни
Чем умнее человек и добрее, тем больше он замечает добра в других;)
 
У Слов'янську впевнено перемагає "Опозиційний блок"

"Опозиційний блок" та кандидат цієї політсили на посаду голови міста отримують більшість на місцевих виборах у Слов'янську Донецької області.

За попереднім підрахунком голосів, у кандидата "Опозиційного блоку" Вадима Ляха понад 52% голосів. Про це з посиланням на голову міської виборчої комісії Слов'янська повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Лідирує Вадим Лях, він набрав 52,6% голосів. За партіями лідирує" Опозиційний блок "(до міськради — "24"), який набрав 52,1%, — повідомила Антоніна Шумакова.

Водночас нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко спростував інформацію про скасування виборів у Лисичанську та загрозу їх скасування по Сєвєродонецьку на Луганщині.

У Сєвєродонецьку, за його даними, вже опрацювали 2/3 бюлетенів: "38% "Опозиційний блок", 22% "Наш край", 10% БПП, 9,2% "Об'єднання "Самопоміч".
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Місто побратим Харкова по розуму. Нахуя їх звільняли? За що люди гинули? Хуй його знає.
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Місто побратим Харкова по розуму. Нахуя їх звільняли? За що люди гинули? Хуй його знає.

а ворона все каркает ??:D
 
вы Наполеон? или кто там еще? вы себя обозвали умных, а других дураками. Это, батенька, диагноз
Медицина непричём. Я всегда основываюсь сугубо на объективных показателях - образование, общее развитие, жизненный путь-опыт etc
 
У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ЛІДИРУЮТЬ "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" ТА ПАРТІЯ "УКРОП" - ЕКЗИТ-ПОЛ
08:58 26 жовтня 2015 | МІСЦЕВІ ВИБОРИ-2015

Твіт

transkarpatia.net
Такі дані екзит-полу, які проводив "Український інститут вивчення громадської думки".

Найбільше голосів на виборах до міськради респонденти віддали "Опозиційному блоку" - майже 33%. А за партію "УКРОП" - 29,9%. П'ятивідсотковий бар'єр також долає партія "Солідарність". У другому турі за крісло мера змагатимуться Олександр Вілкул та Борис Філатов.

"Досить близькі до входу в лідери "Батьківщина" - 3,5%, "Самопоміч" - 3,4%. Хто буде мером міста, у нас такі дані Олександр Вілкул - 37,3% підтримали, на другому місці Борис Філатов - 34,5%", - повідомив генеральний директор компанії "Український інститут вивчення громадської думки" Олександр Бухалов.

Нагадаємо, 25 жовтня Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS оприлюднив результати екзит-полу на місцевих виборах у Дніпропетровську. За їхніми підрахунками на виборах міського голови найбільше, 39,1% голосів набрав Борис Філатов від партії "УКРОП", на другому місці - Олександр Вілкул від "Опозиційного блоку" (33,1%).

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Ще одне місто баранів. Обирати поміж ахмєтовим та коломойським, замість оновлення влади - це взагалі норма на сході країни.
 
Назад
Зверху Знизу