15-й Харківський запасний батальйон Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора

да я не к тому, что плохо все. Птаюсь оценить настрой граждан, и вообще понять чем вы там занимаетесь. Одно дело действительно тактику отрабатывать и готовить позиции с севера на этих же позициях, и совсем другое - просто отжиматься и строем ходить
 
перевод из ВСУ после учебки к вам не возможен ? я так понимаю, все же вы не ВСУ.
 
3b1c7e3e593a233636dc6.jpg

Дмитро Ярош:

Минула важка доба. Кремлівську провокацію, з метою зіштовхнути армійців і добровольців ДУК ПС, вдалося нейтралізувати. І слава Богу! Братовбивства допускати не можна...
Дякую тисячам патріотів, бійцям і командирам ЗСУ, добровольчих батальйонів, українським журналістам за всебічну підтримку Добровольчого Українського Корпусу!
Дякую бійцям і командирам ДУК ПС за витримку, розуміння ситуації та державницькі підходи до справи!
Єдиним прийнятним варіантом для нас, особливо після відвертих провокацій владних агентів Московської імперії, є прийняття Верховною Радою Закону про Добровольчий Український Корпус (Про що, до речі, вже були домовленості). Всі інші варіанти - це ігрища ворогів України, з метою знищити добровольчий рух та відкрити шлях для чергового наступу російсько-терористичних військ і втрати державності.
Більше ніж за рік війни, не було жодного випадку, щоб командування ДУК не виконало наказів чи "прохань" керівництва так званої АТО, або Генштабу. Беручи участь у боях під Славянськом, звільняючи окуповані території, воюючи під Савур-могилою, Іловайськом, в Пісках, в Донецькому аеропорті, в Широкиному та на інших ділянках фронту, ми ніколи не займалися отаманщиною і махновщиною, ми просто захищали нашу Батьківщину. Бо це - і наше Право, і наш Обов'язок!
Тому, будь-які крики про "непідконтрольність" ДУК ПС, є нічим іншим як бажанням придворних лизоблюдів із Банкової і ворогів нашого народу видати праведне за грішне.
Ще раз підкреслюю:
- Добровольчий Український Корпус буде вести боротьбу за відновлення територіальної цілісності Держави Україна до її переможного завершення.
- Добровольчий Український Корпус не складе зброї і будь-які спроби ворогів здійснити мрію кремлівського карлика Путіна, зруйнувавши добровольчий рух, буде натикатися на тотальний опір і каратися по всій строгості законів військового часу.
- Для нас всі Воїни, які воюють на фронті проти російсько-терористичних військ є Братами по зброї, незважаючи на те, до яких з'єднань, частин і підрозділів вони належать.
Зараз частини і підрозділи ДУК ПС діють згідно планів свого командування. Ми не виключаємо, що незважаючи на завірення вищих посадових осіб, можливі й подальші провокативні дії стосовно новітньої Запорізької Січі, тому тримаємо порох сухим.
Закликаємо всіх патріотичні сили максимально посилити тиск на Петра Порошенка і Верховну Раду, щоб домогтися якнайшвидшого прийняття Закону про Добровольчий Український Корпус!
Слава Україні!
 
В рамках действующего законодательства, увы, нет. Когда примут закон о добровольцах - возможно, да.

Такий законопроект взагалі існує? Якщо так - можна номер, або посилання на нього?
 
Зараз ще - ні, але в світлі останніх подій окремі депутати заявили, що ініціюватимуть такий законопроект.



Всі запасні батальйони ДУК ПС готові до будь-якого варіанту розвитку подій.

Промова командира 15 запасного батальйону ДУК ПС друга "Самурая" перед бійцями, у зв'язку з подіями, що відбуваються навколо ДУК ПС 29.04.2015.



Шикування батальйону відбулось на майдані Свободи. На площадці перед обласною державною адміністрацією, де стоїть намет активістів Евромайдана - місце де у Харкові відбуваються народні віче, городяни збирають допомогу патріотам, що захищають свободу нашої держави, своєрідний центр патріотичного руху міста.

У своїй промові друг «Самурай» розповів про події, що відбуваються наразі навколо бази 5-го окремого батальйону ДУК у Дніпропетровській області. Наголосив на необхідності зберігати спокій, порядок, та не піддаватись на провокації. Запевнив як бійців, так і активістів, що спостерігали за шикуванням, що криза навколо блокування бази ДУК скоро мине.
 
Останнє редагування:
Нужно, чтобы Украина постепенно стала одним большим законным вооруженным формированием

Конфликт власти с Правым сектором показателен

Воспользоваться революционерами и патриотами, а затем распустить их и поставить вне закона – это путь, который приведет к новым потрясениям


83_tn.png


Сергей Гайдай
Политтехнолог, директор по стратегическому планированию агентства Гайдай.Ком

Нынешний конфликт между действующей украинской властью и Правым сектором был изначально запрограммирован самой ситуацией, в которой появились добровольческие батальоны. Такие конфликты всегда возникают в подобных исторических обстоятельствах.

Я не устаю говорить, что Майдан – это украинская буржуазная революция, наподобие Великой французской, просто произошедшая на 200 с лишним лет позже. Задача любой революции – произвести смену правящих элит. Весь правящий класс, образовавшийся за 23 года нашей независимости, сегодня дошел до крайней точки в своей неспособности управлять государством в сложившейся ситуации. Но просто так сбежать в Россию, как Янукович, или уйти на покой и заниматься частным бизнесом у него не получится. Он будет до последнего держаться за власть.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Патрулювання вулиць Харкова бійцями 15 ЗБАТ ДУК ПС



Оскільки перші дні травня стали традиційним періодом активізації прихильників тероризму і сепаратизму, патріотичні сили Харкова, при взаємодії з силовими структурами, посилили заходи безпеки у нашому місті. Винятком не став і 15 Запасний батальйон добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора. У перебігу першої половини травня бійці проводять регулярне патрулювання міста з метою припинення можливих провокацій, пропаганди сепаратизму, тероризму, то що.
При цьому важливо підкреслити, що об'єктами інтересу патрулів не є, і не можуть бути, люди похилого віку, для яких ті чи інші атрибути є їхньою історією та спогадами. Так само, під час патрулювання, бійцями батальйону неухильно виконується українське законодавство.
Проте вже в перші дні патрулювання співробітникам міліції були передані деякі неповністю адекватни особистості, які в публічних місцях вели відверто антиукраїнську пропаганду, закликали до територіального поділу країни.
Подібна поведінка, зустрінута бійцями батальйону під час патрулювання, матиме відсіч.
Слава Україні!
 
...один из самых воинственных народов Европы, который умудрялся воевать где ни попадя при малейшей возможности, теперь снова научился это делать...

hqdefault.jpg
id_18_9.jpg

Юрий Гудименко

Одна из самых идиотских фраз, которые я слышал в жизни: "украинцы — мирный народ".
Ох, ребята. Да вы шутите. Украинцы — одна из самых боевых наций в Европе, если не в мире. Вы только повспоминайте историю, даже не казацкую, а прошлого, двадцатого века.
Первая мировая война: украинцы воевали по обе стороны фронта, и воевали весьма бодро. Яркий пример — "Украинские сечевые стрельцы", столетие битвы которых с русскими войсками под горой Маковка мы отмечали буквально несколько дней назад. Так вот, организация сечевых стрелков была создана, парам-пам-пам, в 1913 году. Да, за год ДО начала войны. Сначала УСС была милитаризированной организацией для молодёжи (а таких организаций было множество на западноукраинских землях в те годы, такой уж мы мирный народ), а уже потом, с началом войны , двадцать восемь тысяч человек вызвались добровольцами для войны на стороне Австро-Венгрии. Двадцать восемь тысяч. Добровольцев. С одной только Галичины. Больше века назад. С современными цифрами по добровольческим батальонам знакомы? Вот и отлично.

Читать далее
 
ДУК. Там, де нас нема



Алла Мегель:

Сьогодні фільм "Там, де нас нема" названо провокацією.
Слушний закид. Так! Це - провокація!
Ми провокуємо суспільство на готовність чути й говорити правду. Один одному, своїм дітям, владі. Жаль, що не всі готові. Дуже жаль...
Домовленості... Недомовки... Умовчування і замовчування... Угоди...
Люди, вам не набридло?!
"АТО" - це не просто словозаміна війни. Це - плювок в мертві очі ваших найкращих земляків.
Відступ замість наступу.
Котли замість перемог.
На який результат нас орієнтують? Мир будь-якою ціною?
Ми не приймаємо такого миру. Він нам не потрібен. Нам потрібна ПЕРЕМОГА. Повна і остаточна.



Update:

За повідомленням контррозвідки 5-го ОБ ДУК Правий сектор, вже є результат перебування бомбосєків в Широкино. Сєпарська СБ відловлює дезертирів та повертає їх на бойові позиції. Відомо, що сєпарські танкісти залишають позиці. Бойовики відмовляються йти на ділянку фронту де стоїть, за їх словами «Термінаторський спецназ Укрів», якому все пофіг, а б'є дуже влучно. Про це розвідники дізнались завдяки перехопленій розмові сепаратистів по радіозв»язку. На зміну "Кіборгам" Донецького аеропорту прийшов Термінаторський спецназ Укрів у Широкино!

А ще бійці батальйону «Донбас» повідомили, що Моторола вчора забрав залишки групи і втік з Широкино. Доконаним фактом для терористів став піднятий над Широкино прапор «Правого сектору». Адже саме банду Мотороли Правосєки гарненько провчили за весь час окупаційної війни на Донбасі.
 
Останнє редагування:
П'ятнадцятий запасний батальйон Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора на меморіалі «Висота Маршала Конєва»



9 травня 2015 року П'ятнадцятий запасний батальйон Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора був запрошений на заходи, які пройшли на меморіалі «Висота Маршала Конєва», присвячені 70-річчю перемоги у Другій Світовій війні. Численних гостей і ветеранів зустрічали старшокласники місцевої школи, які роздавали штучні червоні маки - символи пам'яті.
Після чого розпочався мітинг на честь Дня Перемоги. Хоч більшість патріотичної громадськості, як у нашому місті, так і по всій країні відзначає день пам’яті жертв Другої світової війни разом з усім світом 8 травня, та все ж переважна більшість східних українців, на жаль, все ще орієнтується на совєцькі історичні міфи, центральним з яких є культ «вєлікой пабєди над фашизмом». У зв’язку з цим українським націоналістам ще належить провести велику роз’яснювальну роботу з масами, щоб загал нашої громадськості почав мислити категоріями наших державницьких інтересів, в тому числі й оцінював історичні події через призму української національної ідеї і державності. Найбільшою трагедією нашого народу в ті страшні часи було те, що український воїн, робітник чи селянин, не маючи власної держави, були змушені гинути за чужі, часто ворожі держави і режими. За великим рахунком, наша вітчизняна війна з різною інтенсивністю триває досі, протягом уже маже цілого століття. Нинішній кремлівський неосталіністський режим перед остаточною своєю кончиною будь-що намагається взяти реванш. Ми боремось за свою національну державу, щоб подібні трагедії більше ніколи не повторювалися і не довелося знову проливати свою кров за своїх же катів. Як тоді, так і зараз українці йдуть обороняти свої сім’ї, свої домівки і міста від підступного і жорстокого окупанта. Та на відміну від тієї війни зараз ми маємо хоч і не зовсім свою, та все ж таки державу. І ми обов’язково відвоюємо всі окуповані території і здобудемо свою національну Українську Соборну Самостійну Державу, в якій буде «своя правда, й сила, й воля», а всі її громадяни матимуть перспективу на гідне майбутнє. Пам’ятаймо, хто через сатанинські ідеології та імперську зажерливість розв’язав найкривавішу бійню в історії людства!
Вічна пам’ять полеглим!
Вічна шана всім, хто поліг за волю України!
Слава українській перемозі!
Слава Україні!
 
32218.jpg

Проект Закону "Про Добровольчий Український Корпус"

Проект вноситься народним депутатом України Д.А. Ярошем (посвідчення 253)


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
А де ділась організація - "Патріот України"? Сайт зник, Sna.in.ua - теж не обновлюється. Що твориться з патріотичними силами харківщини? Усі мовчать:(
 
СНА это полк АЗОВ теперь
 
А де ділась організація - "Патріот України"? Сайт зник, Sna.in.ua - теж не обновлюється. Що твориться з патріотичними силами харківщини? Усі мовчать:(

Дружище, у тебя был годовой летаргический сон? У нас война. Поэтому, патриоты служат и воюют.
 
кто-то свяжется с автором?

Олег Головков
40 хв. ·

Насилие - это плохо. Насилие мужчины, по отношению к женщине не допустимо. Мне как адвокату часто приходится сталкиваться с подобной мерзостью. В процессе защиты женщины от насилия со стороны мужчины приходится использовать все возможные правовые механизмы. И как правило удается, удается раскачать работников МВД, привлечь внимание «занятых» работников прокуратуры, удаётся даже достучаться до судей. Но этот случай! Это что-то особенное.
Ко мне как к адвокату обратилась бывшая жена одного из бойцов 15-го добровольческого батальона «ДУК» «Правого сектора». Первое. что я увидел, была гематома от плеча до локтя на её руке. Но побои это еще не все. С целью давления на «бывшую» в общем доме супругов уже месяц «проживают» пятеро бойцов этого батальона. Проживают в форме, с оружием!!! Милиция на вызовы не приезжает, обращения к комбату 15 ДУК ПС и Дмитрию Ярошу остались без ответа.
Мне хотелось бы, что бы этот конфликт остался на уровне одного поста, о котором все забудут через неделю, но для этого я прошу связаться со мной Комбата 15 ДУК ПС с целью поиска иных мест для проживания его воинов в городе Харькове и обсуждения морального облика «ВОИНА ДОБРА» из его бата.
Все, кто считает, что Мужчина, в форме, с оружием, …. не может/ не должен избивать женщину – репост.

 
кто-то свяжется с автором?

Олег Головков
40 хв. ·

Насилие - это плохо. Насилие мужчины, по отношению к женщине не допустимо. Мне как адвокату часто приходится сталкиваться с подобной мерзостью. В процессе защиты женщины от насилия со стороны мужчины приходится использовать все возможные правовые механизмы. И как правило удается, удается раскачать работников МВД, привлечь внимание «занятых» работников прокуратуры, удаётся даже достучаться до судей. Но этот случай! Это что-то особенное.
Ко мне как к адвокату обратилась бывшая жена одного из бойцов 15-го добровольческого батальона «ДУК» «Правого сектора». Первое. что я увидел, была гематома от плеча до локтя на её руке. Но побои это еще не все. С целью давления на «бывшую» в общем доме супругов уже месяц «проживают» пятеро бойцов этого батальона. Проживают в форме, с оружием!!! Милиция на вызовы не приезжает, обращения к комбату 15 ДУК ПС и Дмитрию Ярошу остались без ответа.
Мне хотелось бы, что бы этот конфликт остался на уровне одного поста, о котором все забудут через неделю, но для этого я прошу связаться со мной Комбата 15 ДУК ПС с целью поиска иных мест для проживания его воинов в городе Харькове и обсуждения морального облика «ВОИНА ДОБРА» из его бата.
Все, кто считает, что Мужчина, в форме, с оружием, …. не может/ не должен избивать женщину – репост.



:D:D:D:D:D зачем сюда тянуть этот бред ??? АФТОРР высера кремлевский тампакс:D:D
 
Назад
Зверху Знизу