Йобана русня

Re: Шо там у кацапов?

Украине не нужна ничья резолюция для поддержания мира на территории Украины, это наше внутреннее дело.
Да-да-да. Конечно. Пересядь из дырки на диване чуть правее или левее
 
Re: Шо там у кацапов?

В Петербурге вывесили плакат против войны с Украиной.


d4f90dd1ca62e5e7d.png
 
Re: Шо там у *****ов?

В Гітлера був Мусоліні, а в Путлера - Лукашенко.
Точно по класиці ідуть.

 
Re: Шо там у *****ов?

Петушиліна забанили.

YouTube видалив канал ватажка бойовиків Пушиліна

WqAgSLD.jpeg


Відеохостинг YouTube видалив канал ватажка бойовиків терористичної організації «ДНР» Дениса Пушиліна.
Акаунт заблокували через порушення правил спільноти YouTube.
 
Re: Шо там у кацапов?

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


У Харкові планувалося здійснення терактів в церквах Московського патріархату, - СБУ.

ФСБ сообщила о предотвращении теракта в Крыму

Как утверждает ведомство, задержанные планировали взрыв в одном из православных храмов. По версии следствия, 6 граждан являются сторонниками экстремистской организации «Правый сектор».

В гараже одного из задержанных изъяты компоненты для изготовления взрывного устройства с поражающими элементами и взрывчатые вещества (НЕДОПИТЫЙ СПИРТ в ЖЕЛЕЗНОЙ ПИТЬЕВОЙ КАНИСТРЕ И СПИЧКИ), добавили в ФСБ.
 
Re: Шо там у кацапов?

Ми бачимо активні спроби дестабілізувати ситуацію саме в Харкові, - Дудін


На Харківщині посилюються заходи безпеки у зв'язку з ескалацією ситуації з боку РФ, повідомив начальник Управління Служби безпеки України в області Роман Дудін.

"На сьогодні штаб Антитерористичного центру працює злагоджено. Фактично щодня з'являються нові бригади. Якщо на минулій нараді у нас було лише три бригади, то на сьогодні їх сім. Не оминули увагою присутність тут третього полку спеціального призначення, який здійснював висадку в Ізюмі, Куп'янську та інших містах. Дуже сильно посилилася складова ППО. Уже сформовано повністю військове керівництво, вжито всього комплексу заходів, який військові мають вжити, зокрема мінування потенційних підходів. Окремо в місті працюють групи спеціального призначення військової розвідки, і дуже непогано працюють", - сказав Дудін під час наради в Харківській облдержадміністрації у середу.

Він повідомив також, що сформовано два пояси оборони Харкова.

"Уже сформовано два пояси оборони Харкова лише з військових. І ті 17 тисяч, про які я говорив (поліція, курсанти тощо. - Ред.), залишаються лише на місто Харків, для наведення ладу", - сказав Дудін.

Він наголосив, що спостерігаються постійні спроби дестабілізувати ситуацію.

"Щодня ми бачимо активні спроби дестабілізувати ситуацію саме в Харкові. Із позавчора на вчора це була спроба зробити підпал, здійснити терористичний акт стосовно церкви т. зв. Московського патріархату. Ми перехопили виконавців... Ми знаємо, звідки цей дзвінок надійшов, ми знаємо, хто за ним стоїть. Ми бачимо, що є штучна спроба створити привід для того, щоб створити тут якусь міжконфесійну ворожнечу, розбурхати населення тощо. Розуміємо, що напад саме на церкви, саме на т. зв. Московський патріархат - це щось із елементів з Гітлера чи Геббельса", - сказав Дудін.

Крім того, за його словами, протягом минулої доби було затримано три групи, які здійснювали фото-, відеофіксацію місць скупчення людей.

Дудін відзначив також інформаційні атаки за допомогою т. зв. ботоферм і Telegram-каналів.

"Я закликаю вірити офіційним засобам масової інформації, не звертати уваги на певні Telegram-канали, на коментарі... Ми боремося з цим, – сказав Дудін.

Крім того, за його словами, спостерігаються активні спроби розхитати ситуацію в регіоні за допомогою кримінальних елементів.

"Бачимо активні спроби втручатися з того боку в діяльність нашого "кримінального світу" та залучити їх до протестних акцій, до розхитування ситуації, до дестабілізації. Я думаю, що ми вже донесли до кожного нашу реакцію... Якось це не за поняттями їхніми співпрацювати з іноземними розвідками, не дуже це в'яжеться. Ми реагуємо вкрай жорстко", - сказав Дудін.

Він також звернувся до жителів регіону і приїжджих із проханням повідомляти про "будь-які незрозумілі групи, будь-яких незрозумілих так званих сусідів, тих осіб, яких не бачили з 14 року", будь-яким зручним способом.
 
Re: Шо там у кацапов?

В Петербурге вывесили плакат против войны с Украиной.


d4f90dd1ca62e5e7d.png
Плакат может быть против войны с оборотом героина,наркомафией.
Не хотят россияне войны с героином. Нравится он им.
россия (страна-террорист) на 1м месте в мире по потреблению героина.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Героин
россия (страна-террорист)
Нелегальный оборот героина представляет серьёзную угрозу для России[96], которая занимает первое место в мире по объёму героинового рынка[90].
 
Re: Шо там у кацапов?

С брассом надо что то решать. Срет и срет.
 
Re: Шо там у кацапов?

Армения и Казахстан отказались признавать "ЛДНР"
 
Re: Шо там у кацапов?

Затем что не надо манипулировать - эту заяву про разрешение открывать огонь в ответ Порох выдал в разгар президентских выборов, когда стало очевидно что патриот-договоряльщик с путеным терпит эпичное фиаско от какого-то клована, а до того, пять лет подряд Порошенко ограничивал наших военных в ответном огне.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Порошенко: Я 19 разів ініціював припинення вогню
А вот єто действовало до того:
25 листопада 2015

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко видав розпорядження, згідно з яким з 00:00 25 листопада українським військовослужбовцям дозволено відкривати вогонь лише у разі безпосередньої загрози їхньому життю.
«На підтвердження безумовних прагнень України до мирного врегулювання ситуації на Донбасі, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ видав розпорядження, згідно з яким з 00:00 25 листопада військовослужбовцям ЗСУ заборонено відкривати вогонь. Про це українська сторона СЦКК поінформувала представників СММ ОБСЄ та російську сторону центру», – йдеться в повідомленні.
Попри це, бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню. Зазначено, що терористи здійснюють прицільні та провокативні обстріли позицій сил АТО зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів, тим самим намагаючись спровокувати військовослужбовців ЗСУ на порушення мінських угод і на відкриття вогню у відповідь.
 
Назад
Зверху Знизу