Вибори міського голови м. Харкова

Выборы мэра Харькова 2015


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    2426
:) шо тут сказать. иногда ты как бот чирикаешь не понимая сути.

Вбивство Кушнарьова, одна з небагатьох світлих плям в історії міста. Бо це врятувало його від сепаратизму, який цей бандит активно підтримував.
 
За сколько пиаришь? :D
или это ты чисто интуитивно чувствуешь людей:rolleyes:
"Битва экстрасенсов на ХФ"

ладно не переймася то я так
зашел чисто поздороваться с тобой :)

Не купуй товари окупантів! Штрих-код 46
о,номер как у моей гимназии им Ломоносова :)
 
Останнє редагування:

photo_63746.jpg
 
Я почему-то даже и не сомневался, что самого известного мера Украины и выберут. Почти весь Харьков за Кернеса. Это только тут на форуме все любят ныть Кернес бяка сякой такой. В билютенях там была куча неизвесного быдла и Кернес. Естественно выбор был очевиден и удивляться не стоит.
 
Останнє редагування:
А теперь о мотивации выбора харьковчан. И о том, почему Кернес одержал сокрушительную победу.

Во-первых, молодежь по-прежнему предоставляет возможность бабушкам и дедушкам определять свое будущее.

Во-вторых, сказка политтехнологов «Крепкий хозяйственник» по-прежнему направляет в нужное русло приличную часть электората Восточной Украины.

Особенно, если сказка круглосуточно транслируется подконтрольными региональными телеканалами.

Люди не готовы воспринимать информацию о том, сколько выгребают эти «хозяйственники» из их карманов.

Да, Кернес преобразил «Парк Горького». Например, его московский однофамилец с ним и рядом не стоял.

Но разве людям интересно, что 20 миллионов долларов, которые пошли на реконструкцию парка, банк дал под залог коммунального имущества города. Какого, Кернес не говорит. А знающие люди, шепчут, что это метро.

Бабушки с дедушками не задумываются, почему в Харькове такие дорогие похороны. Ведь в последний путь их провожать будут их родственники, сытно кормя фирмы подотчетные «хозяйственнику».

Бабушки и дедушки довольны, что у подъезда и в городе есть лавочки. Но бабушек и дедушек не интересует разница между себестоимостью этих лавочек и ценой их закупки за счет городского бюджета.

И так по всем пунктам: асфальт, ремонт, строительство и т.д…

К тому же, люди не понимают, что Харьков во времена Кернеса преобразился исключительно из-за того, что город должен был принимать Евро 2012. И его заливали бюджетными деньгами. В том числе, и кредитными.

Есть еще популярное мнение электората Кернеса: «А все воры. Этот хоть что-то делает». И что на это ответить?

Кернес как и все рыги не просто воры, а специфические воры-расхитители, которых лозунгами и шапкозакидательством не поймаешь.
Таких поймать под силу только высококлассным специалистам (раньше этим занималось ГСБЭП) и в Харькове такие были.
Кто ищет тот всегда найдёт ;)

держи вора, лови вора, но всем известно, что не пойманный не вор :D
 
Каждому лоху по цветному лопуху.
ОСТАННІ НОВИНИ ПРО ФІНАНСОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ ЖИЛКОМСЕРВІСУ.
Коли, різні ЗМІ починали розповідати про мільйонні борги КП "Жилкомсервіс" перед іншими комунальними підприємствами міста Харкова, керівництво КП "Жилкомсервіс" розводило руками і казало:"хто, вважає, що ми комусь щось винні - нехай звертається до суду".
24 вересня 2015р. Господарським судом Харківської області прийнято рішення за позовом КП "Харківводоканал", м. Харків до КП "Жилкомсервіс".
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Судом встановлено, що, за період з жовтня 2010 року по березень 2014 КП "Харківводоканал" надав КП "Жилкомсервіс" послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, на загальну суму 98 100 522,74 грн. За отримані послуги КП "Жилкомсервіс" весь цей час майже не платило. Оплата була здійснена лише один раз - 14.04.2011 р., і лише 1 331 673,17 грн. Враховуючи це, суд вирішив стягнути з КП "Жилкомсервіс" на користь КП "Харківводоканал» заборгованість у розмірі 96 768 849,57 грн.
Звертаємо увагу, що зважаючи на значний проміжок часу, за який виникла заборгованість, КП «Харківводоканал» мав законне право на стягнення пені, штрафу, 3% річних та індексу інфляції за весь час прострочення, але ці вимоги не заявив. Тобто пробачив КП «Жилкомсервіс» знецінення боргу за чотири роки.
Цікавим є той факт, що весь цей час КП «Жилкомсервіс» оперативно перераховував кошти не комунальному підприємству, а зовсім іншим контрагентам.
8 липня 2015 року Харківський апеляційний адміністративний суд прийняв ухвалу по справі № 820/3642/15 за позовом Комунального підприємства "Жилкомсервіс" до Західної об'єднаної державної податкової інспекції
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

З вказаного рішення випливає, що Західна об'єднана державна податкова інспекція (Ленінський та Жовтневий райони м. Харкова) встановила, що КП «Жилкомсервіс» укладало угоди, замовляло послуги та сплачувало за них підприємствам, які мають ознаки сумнівної фінансово-господарської діяльності. Зокрема податкова інспекція вказала, що частина підприємств, які отримували кошти від КП «Жилкомсервіс», мають податковий стан: розпочато процедуру ліквідації; банкрут; банкрут; припинено, але не знято з обліку; ліквідовано, але не знято з обліку відповідно. Частина підприємств не виконують самостійно ті послуги, які вони надавали позивачу, а користуються послугами сторонніх організацій, які в свою чергу мають стани відмінні від нуля та сумнівну фінансово-господарську діяльність. Також частині підприємств направлено повідомлення про відсутність за місцезнаходженням.
Враховуючи це податкова інспекція відносно КП «Жилкомсервіс» збільшило суму грошового зобов'язання з ПДВ в розмірі 25 137 749,00 грн. та нараховано штрафні санкції в розмірі 12 568 875,00 грн. та збільшило суму грошового зобов'язання за податком на прибуток в розмірі 14 831 280,00 грн. та нараховано штрафні санкції в розмірі 7 415 640,00 грн. Загалом сума стягнення з КП «Жилкомсервіс» на користь держави склала майже 60 млн. грн. (59 953 544,00 грн.)
Однак апеляційний суд знайшов досить непереконливі підстави для скасування рішення податкової інспекції. Суд вказав, що ТОВ "КОМПАНІЯ "СПО" було припинено 08.04.2015 р., тобто вже після періоду, який охоплювався перевіркою позивача; ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "СКАЙФ" було припинено за рішенням засновників 25.12.2014 р., в той час коли в акті перевірки досліджувались відносини позивача з вказаним контрагентом за період вересень - грудень 2012 р., січень - липень 2014 р.; ПП "АЛТ'АІР" знаходиться в стані припинення з 24.09.2013 р., в той час, коли в акті перевірки досліджувались взаємовідносини за січень - вересень 2012 р.; ТОВ "ТОРГТРАНСГУДЗ" було припинено за судовим рішенням 03.04.2014 р., а в акті перевірки досліджувались взаємовідносини за період жовтень - грудень 2012 р.; ТОВ "М.СНАБ" припинено за судовим рішенням 26.06.2013 р., а в акті перевірки досліджувались взаємовідносини за період листопад, грудень 2012 р.
Тобто той факт, що більша частина вказаних підприємств припинила свою діяльність через півроку, рік, після того, як отримала кошти від КП «Жилкомсервіс», у суду жодних питань не викликало. Апеляційний суд, дослідивши також взаємовідносини комунального підприємства з іншими отримувачами коштів, повністю став на сторону КП «Жилкомсервіс». Податкові повідомлення-рішення скасовані, стягнення коштів на користь держави скасовано.
Варто зазначити, що враховуючи суму збільшення зобов’язань з ПДВ, загальна сума коштів, перерахованих КП «Жилкомсервіс» на користь підприємств, які у подальшому свою діяльність або припинили або викликають інші сумніви у реальності своєї діяльності, склала приблизно 125 млн. грн.
Касаційна скарга на вказане рішення у даний час перебуває на розгляді у Вищому адміністративному суді України -
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Як відомо, в травні 2015р. було заарештовано директора КП «Жилкомсервіс» Олександра Яковлева. Згодом, за повідомленнями деяких ЗМІ, його було випущено під заставу. Кримінальне провадження було порушено саме за фактом розкрадання посадовими особами коштів Комунального підприємства «Жилкомсервіс». Однак, у даний час нова інформація про це кримінальне провадження не поступає. Сподіваємось, що викладені факти будуть об’єктивно досліджені правоохоронними органами.
Источник:
 
Для нынешней власти угроза, вызванная столь убедительной победой одного из самых одиозных местных политиков, на самом деле не настолько серьезна.
Во-первых, за Кернеса проголосовало чуть больше трехсот тысяч человек. При миллионе ста двенадцати тысячах харьковчан, имеющих право голоса. То есть громкие крики о том, что в Харькове стоит ожидать всплеска сепаратизма и создания какой-нибудь Харьковской народной республики, не более чем спекуляция.
Во-вторых, победа Кернеса полностью нейтрализовала все потуги «Оппозиционного блока», куда входит часть политической команды Януковича из Партии регионов.
Да, Кернесу удалось получить в горсовете порядка 53 процентов мест для депутатов от партии «Возрождение», от которой он сам баллотировался и которая также была создана на обломках ПР. Но при этом власть, не выставив реального конкурента Кернесу, влияние которого в городе ослабить не удалось, смогла сохранить в городе политическую стабильность. Кроме того, Кернес явно не хочет оказаться в тюрьме. И власть еще долго сможет держать его на судебном кукане в обмен на лояльность.
И еще, можете сравнить поведение на площади в Харькове в апреле Кернеса и Добкина. И где теперь Добкин, а где Кернес.
В соседнем Днепропетровске ситуация намного хуже. Первый (Филатов) - на поводке у Коломойского, второй (Вилкул) - явный сепар.
 
В соседнем Днепропетровске ситуация намного хуже. Первый (Филатов) - на поводке у Коломойского, второй (Вилкул) - явный сепар.

не поверишь, но возрождение - это партия Коломойского иГепа четко сел на кукан Коломойского, даже друга своего закадычного Допу бортанул.
 
Останнє редагування:
А почему губернатора никто не обсуждает?)
Я вот последний раз помню он клялся Металл превратить в супер клуб, найти спонсоров и т.д., но что-то пошло не так.

Может тебе напомнить кто его из лиги чемпионов в говно окунул ? Он был супер клуб. Его десятилетие поднимали. И за год слили. Не заикайся даже за Металлист
 
pLm7HZg.jpg


Сегодня мне показали вот такую безобидную бумаженцию, которую обнаружили знакомые во всех почтовых ящиках своего подъезда накануне т.н. "выборов"
 
Назад
Зверху Знизу