Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Доброе утро:)
Очень хочется услышать хоть один коммент адекватный по поводу данного увольнения и как это было сделано. Желательно коммент от сторонников президента, так как адекватные пользователи все в один голос высказались словом "пиз..ц".


7jdffj.jpg


+
сам ее пост по ситуации



Это инфу нужно разместить у цукермановских, но там она продержится пару секунд ибо царство рашена блюдётся денно и нощно :):):)
 
Liliany!!! Закинул до цукермановских, посмотрим на время сколько проживёт :)
 
А Ын всех на фую вертит и с йухлом лыбыться.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Пора уже объявить глобальную озабоченность ...:)
jbf7ab.jpg
 
Слава Ісу, ще при своєму глузді. Але один із користувачів вирішив, що нам треба іноді робити щеплення в вигляді шмарія. Намагання переконати його у тому, що це дурня і нам того не треба поки що ні до чого не призвели. Але ще є час. Людина має право на помилку, хіба ні?
Оди хуйлу ваш користувач ще не співає? Так, чисто для профілактики та щеплення від сказу.
 
Ну і шо? Заплатить Україна із бюджету. Нашими із вами грошима. От якщо б із карману того, хто віддав наказ та затримав потяг - ото була б подія.
А також цікаво, на скільки років посадять того, хто "замінував" пункт пропуску на кордоні. Бо попервах там від двох до шести років світить, здається. За неправдиве повідомлення про замінування. По-друге - на кого подавати до суду за створені ситуації, в результаті котрої люди були вимушені порушити порядок на кордоні та поспіхом евакуюватись.
Ну кто кого посадит:рл:
Oleh Slobodyan
23 ч ·

І все ще про прорив на "Шегинях" 10-го вересня. Що стосується замінування... Ця ситуація викликає зараз багато запитань, тому розібрався у ній детальніше.
Дзвінок про замінування в жодному разі не лежав в площині інтересів прикордонників чи правоохоронних органів загалом. Прикордонники отримали інформацію від СБУ в той час, як Служба безпеки отримала відповідне повідомлення про замінування він аноніма на 102. Так, як і передбачено планом локалізації кризових ситуацій, прикордонники припинили рух, оповістили служби в пункті пропуску, поінформували колег із суміжної сторони та здійснили евакуацію людей із режимної зони. За фактом перевірки пункту пропуску підрозділом розмінування МВС складено відповідний акт...
В той же час, якщо припустити, що дзвінок поступив від групи провокаторів з числа прихильників Міхаїла Саакашвілі, то таким чином була звільнена територія пункту пропуску для подальшого штурму та безперешкодного пересування до державного кордону... Чи так це? Встановить слідство. Аноніма, який повідомив про замінування, шукають...

Liliany!!! Закинул до цукермановских, посмотрим на время сколько проживёт :)
Так все это есть в ФБ, толку удалять в теме:незнаю:
 
"У нас такая цель на будущий год", - порошенко о деоккупации Крыма и Донбасса.

Не прошло и недели как АТО закончилось
:)
 
Ну там же заповедник, там все в сказке:D
Уже удалили? Хочется просто почитать мысли на это увольнение. Ведь Вербицкая реально круто решала вопросы. А тут один пост и понеслось..
 
В лондонском метро прогремел взрыв
Взрыв прогремел в поезде лондонского метро, есть пострадавшие, пишет газета Sun. О погибших в результате случившегося ничего не сообщается.

Предположительно взорвалось устройство, находившееся в сумке. На место инцидента выехали полицейские, спасатели и пожарные бригады.

Полиция Лондона подтвердила факт инцидента, подробности пока не сообщаются
ag0cbh.jpg
 
Переворачиваешь с ног на голову: Шарию и тебе кажется, что власть дает повод..

Среди дебилов бывает, что даже показать палец значит дать повод для веселого ржания. :)

Сука,ну какой же ты упоротый...
j5jcch.jpg
 
МИНСК СБЛИЖАЕТ
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


h7gggc.jpg
 
Льова Тонік полюбляє іноді його запостити. На зауваження не зважає поки що. А деякі споглядачі із-за паркану це бачать у шпаринку й намагаються перекласти відповідальність на плечі решти дописувачів.
:) Чи можна сказати, що коли якийсь збочинець йде по вулиці голий, то за ним інші люди підглядають у шпаринку?

От невже важко написати в приват людині і пояснити свої претензії?
От коли той ексгібіціоніст напишу у приваті свої марива, тоді й варто говорити про відповідь у тому ж форматі.

Обов'язково піднімати ґвалт та розводити срач у темі?
Вважайте, що я вам допомогаю - піднімаю відвідуваність гілки.
 
Пасть закрой,и вопросы задавай тем пи@орасам,которые повод шмарию дают...
О-о-о! Який вихований добродій! :D
Себе ж Ви звичайно до пі@дорасів не відносите? Дехто з цим також може бути незгоден. А привід вашому кумиру не потрібен. Йому все-рівно, аби лайна побільше вилити на Україну. А ви й раді плескати в долоні. :клас:
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу