Передчасна "тушка"

che_ua

Привіт!
Статус: Offline
Реєстрація: 10.09.2012
Повідом.: 1
Передчасна "тушка"

За округом № 174 цілий тиждень «балотувався» такий собі кандидат у народні депутати Жилін Євген Володимирович – лідер Харківської обласної громадської організації «Оплот». 5 вересня Жилін без пояснення причин знявся з виборчої дистанції. І все б нічого… в Харкові завжди вистачало кандидатів-фріків, які програвали так само тихо, як і висувалися. Але в своєму фінальному зверненні цей мутний народний неообранець закликав виборців не голосувати за партії «Комітету опору диктатурі».
Ніхто горе-кандидата за язика не тягнув, тож нехай тепер не ображається. Пропонуємо шановній громаді інформацію про діяльність цього Жиліна.
Жилін Євген Володимирович. Офіційне місце роботи – старший юристконсульт ООО «Юридична компанія «Оплот». Ця компанія входить у склад корпорації «Оплот» до якої також входить аудиторська контора, благодійний фонд, інформагенція, спортклуб, громадська організація під назвою «Оплот». Членами і співробітниками всіх цих організацій є раніше засуджені, а також колишні співробітники правоохоронних структур, звільнені з органів за посадові злочини. Цей контингент активно використовується для бізнес-розбірок і усунення конкурентів.
У березні 2005 Жиліна було заарештовано за обвинуваченням у скоєнні низки кримінальних злочинів. Прокуратурою Харківської області тоді було порушено карну справу за номером №18050042 за ст. 365 ч. 2 УК України.

У той час, коли міліція на чолі з Ю.Луценко намагалася розібратися із тодішнім Секретарем міськради Г.Кернесом, за підписом Жиліна із СІЗО з‘являється відкритий лист, у якому Жилін намагається представити себе не «перевертнем у погонах», а принциповим борцем із міською владою:

«…Я, Жилин Евгений Владимирович, 1976 года рождения, содержащийся в СИЗО г. Харькова, по адресу: г. Харьков, ул. Полтавский Шлях, 99, через своего представителя Короткову Анну Владимировну, 06.10.2006 г. направил в общий местный суд Дзержинского района г. Харькова исковое заявление к Харьковскому Городскому Совету (далее ХГС) с требованием признать незаконным решение ХГС об избрании Кернес Г. А. секретарем ХГС, т.к. деятельность секретаря городского совета связана с государственной тайной, а Кернес Геннадий Адольфович болен психическим расстройством, наличие которого у гражданина исключает его допуск к государственной тайне. Учитывая, что я нахожусь в следственном изоляторе мои возможности по сбору доказательств для качественного поддержания исковых требований и опровержения возможных аргументов ответчика ограничена. Кроме того, мои возможности по освещению данного судебного процесса касающегося интересов национальной безопасности и общественной громады г. Харькова через СМИ также ограничены в связи с чем, прошу средства массовой информации …». І т.і.

2008 року Жиліна було виправдано, звільнено з СІЗО та поновлено у лавах УБОЗу. За словами Жиліна та згідно інформації з сайту зниклого харківського журналіта І.Клємєнтьєва, це йому обійшлося у 300 000 доларів.

Після «реабілітації» Жилін знову береться за старе. Із звернення в редакцію газети «Новий стиль» від одного з потерпілих від протиправних дій Жиліна: «…В отношении меня незаконно возбуждено уголовное дело, которое в настоящее время находится на контроле областной прокуратуры и по нему объективно проводится досудебное следствие. 28.10 2009 г. в 16:30 мне позвонил с телефона 050-213-05-03 человек, представившийся сотрудником УБОП Коминтерновского района, Жилин Евгений Владимирович. Он попросил со мной встречи возле супермаркета «Класс» на ул. Одесской и сказал, что будет ждать меня в машине «Toyota» серебристого цвета. Встретившись, он завёл меня в помещение супермаркета и предложил написать заявление, что якобы журналист газеты «Новый стиль» вымогает с меня 5000 долларов США, и если я это заявление напишу, то возбуждённое уголовное дело в отношении меня будет прекращено, а журналиста он возьмёт на мошенничестве…».

2010 року журналіст І.Клємєнтьєв (який багато часу присвятив розслідуванням зловживань з боку харківських високопосадовців та зокрема викриттю Жиліна як особливо небезпечного злочинця) безслідно зникає, наробивши чималий резонанс в Україні та її межами. На початку 2012 року керівництво МВС України вірапортувало про завершення розслідування справи про вбивство Клємєнтьєва і заявило що до вбивства мають стосунок колишні співробітники харківського УБОЗу, які перебувають у міжнародному розшуку.

Після таємничого зникнення І.Клємєнтьєва Є.Жилін йде (під тиском згори) з органів і стає бізнесменом. Сьогодні він широко відомий у досить вузьких колах як керівник одного з найбільших у Харкові конвертаційних центрів, який до того ж працює без документів. Основний обсяг фінансових операцій здійснюється через ТОВ «Харківторг Люкс 2011» (код 37761983), ТОВ «Харопторг ексім ЛТД (37366125), ПП «Промкомплект Україна» (35477839), ПП «Женев‘єва (37093017), ТОВ «ПТК СТГ» (37190531), ТОВ «Геоспецсервіс» (36989191), ТОВ «Розвиток плюс» (32548660), ТОВ «Даніс Трейд» (34861191). Останнім часом розцінки на «обнал» було підвищено з 13 до 20% у зв‘язку із проведенням виборчої кампанії Жиліна та необхідністю наповнення виборчого фонду партії влади.

Годі й говорити, що для успішного тіньового фінансового бізнесу потрібні дуже впливові покровителі у МВС, податковій та в органах влади. Таке співробітництво зазвичай є взаємовигідним. Так, наприклад за наводкою Жиліна біля 150 податківців блокували роботу групи «Таргет». Після делікатної розмови з власниками групи «Таргет», перевірку було припинено. У підсумку, «Таргет» перевів увесь обсяг операцій з «обналу» виключно на конвертаційний центр Жиліна.

Далі буде...
 
Какой из бывшего милиционэра может быть политик?!... Пародия. Мент это диагноз! :D
 
У этого парня рыльце явно в пуху… Политика для него это единственный способ отбелиться и подать будущие проблемы с законом как политические репрессии.
 
Ох чувствую что при подготовке этого материала не обошлось без старика Черемухина. Жилин залез в его огород…
 
Сильно много внимания уделяется очередному политическому проходимцу. Мало их было? И кандидаты в президенты от Харькова и кандидаты в депутаты…..
 
Три "привеДа" подряд. Загадывайте желание.

Пы.сы. Понабирают дилетантов по объявлениям (с)

5f263703235d.jpg


Пока постил четвертый "привед" нарисовался. Хех.
 
Интересно кто его крышует – Гена или мусорянские?... :confused:
 
Мне похер на Жилина, но преведы умиляют.
 
В Раде только оборотней в погонах не хватало. И так один сброд соберется.
 
Климентьев действительно много о нем писал. Отпетый негодяй этот Жилин. Интересно кто же за ним стоит?
 
Вот вам и новые лица в политике) Хорошо что снялся козлина.
 
Ого, сколько преведов, и все в одной теме:eek:
 
Очень показательно, что кандидаты-бандюганы поддерживают русский язык, выступают за сотрудничество с Россией и несут прочую совковую чепуху. А народ наш ведется на эту блевотину.
 
С такими талантами ему место в мэрии и горсовете. Там легко найдет себе единомышленников.
 
Это мусорской агент 100%. Не зря же его выпустили из СИЗО и восстановили на работе при Луценко. Видать вербанули, заставили гавкать на Гепу и теперь сделают из него отца харьковской демократии. Луцик сидит, а кукловоды дергают за ниточки…
 
намазано им тут чтоле? :незнаю:
 
Весь конверт в городе под мусорами, поэтому и кадр этот тоже ихний.
 
Нажмите уже, кто нибудь!:)
 
Епта. Таких уродов нужно закрывать пожизненно, а не давать им гулять на воле. Фтопку Жилиных!
 
Назад
Зверху Знизу