![]() |
|
|
#1 |
|
|
Шановні форумці, в ніч з 18 на 19 грудня усі православні святкують ДЕНЬ СВ. МИКОЛАЯ. Якщо ви небайдужі до цього дитячого свята і в вас є бажання, ви можете прийняти участь у БЛАГОДІЙНІЙ, НЕКОМЕРЦІЙНІЙ, ДОБРОЧИННІЙ акції.
ЇЇ мета: нагадати батькам про свято та привітати дітей. Якщо ви хочете подарувати дітям свято та дати їм можливість повірити у казку, ви можете це зробити 18 грудня. Вашим внеском буде те, що ви купуєте НА БУДЬ-ЯКУ суму (хоч 1 гривня, хоч 21...) цукерок, та у неділю, 18 грудня, якийсь час приділяєте для того, щоб пройтись вулицями та парками міста та роздати батькам "листівки", а дітям - привітання та цукерки. Не залишайтесь байдужими. Пам'ятайте, що "чудеса можно творить своими руками..." Всі питання до мене...
Жизнь - прекрасная штука, как ни крути... ![]() "Не гоняйся за счастьем: оно всегда находится в тебе самом" /Пифагор/ Последнее редактирование от B_cool:) : 10-12-2005 в 15:05. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Цитата:
відвезти у дитячий будинок... кхм, це я хотіла зробити зпочатку, але, на мою думку, вже замало часу щось ТАКЕ організовувати. Вибачте, але я вважаю, що пакет цукерок (ну скільки там може вийти? залежності від того, скільки хто купить) ~15-20 кг. не може "задовольнити потеби" дитячого будинка... А тим паче двох,або більше... До того, щоб вітати дітей в будинках ,треба "організувати" більш-менш ВІДОМУ акцію, щоб могли зробити свій внесок й підприємства. Це я планую зробити наступного року. А поки що давайте поширювати ідею серед громадян міста, та "доносити" до них те, що таке свято існує...
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Цитата:
![]() маршрут у стадії розробки ![]() З.І. Так! я тут народилася і тут живу... ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
#6 |
|
|
Хорошая идея, главное иметь приличный вид, а то подумают, что диверсанты , детей травят какими-то конфетами там.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Цитата:
Це ще один привід провести цю акцію, бо люди перестали вірити в те, що щось в цьому житті ще не куплено...
|
|
|
|
#8 |
|
|
Хорошо, что таки вывесила.
Главное - чтоб народ понимающий и ответственный нашелся.... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Админ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
я не против раздовать кофеты и листовки на Сумской прохожим.
Но может займемся чем то более реальным? а? У меня есть идея по лучше (на мой взгляд) Читаем тут - http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=10728 Цитата:
![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Цитата:
можна ще посперечатись, що є більш реальним, але давайте краще не будемо воно того не варто.якщо є можливість, треба допомагати...
|
|
|
|
#11 |
|
|
В цепи ваших рассуждений самое слабое звено - это ВЫ... Чим менш наповнена пляшка, тим гучніше з неї виливється її вміст......дураки не опасны и смысла их переубеждать никакого нету... /Мимопроходящий/ Последнее редактирование от joc13 : 11-12-2005 в 06:14. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 12-08-2004
|
тираж листовок надо успеть отпечатать - не упустите из внимания
конфет насыплю, раздавать только не буду, а то подумают что маньяк-педофиля %)
|
|
|
#13 | |
|
|
Цитата:
З.І. Приємно, що Ви підтримали=) то нічого, що роздавати не будете, - Ваш внесок добра справа!!! ДЯКУЮ!
|
|
|
|
#14 |
|
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
приятно, что кому-то что-то таки нужно...
автору могу предложить поучавствовать в нашем проекте, он долгоременный, масштабный и объемный, рук не хватает. хороших мозгов тоже... за подробностями - ко мне... |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() ![]() ![]() Регистрация: 18-04-2005
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Идея душевная,только интересно , почему у нас теперь Св. николай ( он же Санта Клаус) ? Чем же Вам наш Дедушка Мороз не угодил? Или теперь он в андеграунде ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Идея неплоха, но я бы не стал своим детям давать конфеты из рук незнакомых людей. Просто так, на всякий случай. Все-таки мы не в деревне где все знают каждого, а в большом городе, где психопатов хватает. И по большому счету ребенок должен быть приучен ничего от чужих не брать, никуда с ними не ходить.
А представьте чисто теоретическую ситуацию что кто-нить специально или просто купив конфет подешевле купит че-нить просроченное, да дите отравится. Да даже если конфеты будут нормальные а дитё отравится в другом месте одним из новогодних угощений... Родители в первую очередь подумают на раздавателей конфет, а если у них будут знакомые в ментовке, вас не дай Бог еще и найдут, отбрехаться благими намерениями будет ой как сложно. Так что лучше открытки.
|
|
|
#18 | ||
![]() |
Цитата:
Я всеми руками ЗА!!!! Идея -- супер! Цитата:
![]()
|
|
|
|
#19 |
![]() Регистрация: 08-11-2005
|
2Extra
Вообще-то, Дед Мороз это и есть св. Николай. В деда Мороза его превратил дедушка Ленин и научный атеизм. Так что деда Мороза нет, а св. Николай- есть. 2B-cool ![]() А Вы, простите, какой патриархат представляете? Вполне логичный вопрос когда речь идёт о православии. Теперь оно разное... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Вывесьте образец листовки и те кто смогут напечатать у себя принесут их с конфетами
|
|
|
|